Här bor Jan Helin

HYCKLERI. Jan Helin gillar inte att bli utsatt för samma saker som han utsätter invandringskritiker för.

Jan Helin gillade inte att bli granskad.

Jan Helin gillade inte då Nordisk Ungdom besökte honom på Storskogsvägen 38, i Bromma.

När en liten grupp aktivister från Nordisk Ungdom begav sig hem till Aftonbladets chefredaktör Jan Helin vägrade denne att svara på frågor om varför Aftonbladet samarbetar med våldsbejakande vänsterextremister från Researchgruppen. Istället började han omedelbart att aggressivt fotografera aktivisterna, antagligen för att polisanmäla eller hänga ut individerna.

Detta kan anses besynnerligt då Aftonbladet vid upprepade tillfällen gjort ”hembesök” hos till exempel personer som på grund av Sveriges extremt repressiva åsiktsklimat valt att anonymt uttrycka kritiska synpunkter om massinvandringen. Aftonbladet tar där på sig rollen som åklagare, domare och bödel när de offentligt hänger ut invandringskritiska svenskar i vad som Marika Formgren kallar för ”skampanjer”.

Tidigare i år tog sig journalister från Aftonbladet också hem till Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas vid det tillfället sjukskrivne partiledare som önskade bli lämnad ifred från medier – något som får ses som ett grovt övertramp då en reporter på Aftonbladet tidigare önskat livet ur Åkesson och just hot och konstant granskning av media antagligen spelade stor roll i Åkessons sjukskrivning.

Trots att Aftonbladet arbetar på detta sätt verkar alltså deras chefredaktör inte uppskatta att själv bli uppsökt i sitt hem, kanske borde han tänka på detta när han i framtiden funderar på att skicka ut sina egna journalister på samma sorts uppdrag?

Tidigare i år skickade Expressen polisen på tre personer från Nordfront som befann sig utanför tidningens redaktion i syfte att intervjua deras journalister om uthängningarna av invandringskritiker och nationella kvinnor. Nordfronts utsända greps på plats och anhölls i några dagar misstänkta för ”hot mot grupp” och andra grundlösa tramsanklagelser som sedan kom att läggas ner.

I det här fallet verkar dock Jan Helin och Aftonbladet ha valt att inte göra en stor sak av händelsen utan snarare tysta ner den då inga medier ännu rapporterat om tilltaget.

Lever inte som han lär
Aftonbladet är ökända för att aggressivt förespråka judisk-liberala idéer så som ”mångkultur” och att hänga ut individer som gör motstånd mot politikernas förstörelse av Sverige.

Nordisk Ungdoms granskning visar dock att Jan Helin bor i ett etniskt homogent villaområde på Storskogsvägen 38, i Bromma, långt ifrån det ”mångkulturella” samhälle som han själv förespråkar.

Jan Helin bor på Storskogsvägen 38 i Bromma.

Jan Helin bor på Storskogsvägen 38 i Bromma.

Se filmen här:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om