Nordic Frontier diskuterade bombningen av USA:s ambassad: ”Sluta hitta på ursäkter för Trump!”

RADIO. Nordic Frontier hyllade aktionen i Stockholm och riktade skarp kritik mot dem som fortfarande försvarar Donald Trump.

Listen to ”Nordic Frontier” on Spreaker.

I söndags begav sig Nordiska motståndsrörelsen till den amerikanska ambassaden i centrala stockholm för att protestera mot de senaste bombningarna i Syrien, som genomfördes av Trump-regimen i samarbete med England och Frankrike.

Nästeschefen Anders Rydberg höll ett brandtal där han sade att de enda som tjänar något på en sådan attack är den globala sionistiska eliten, inte det amerikanska folket eller befolkningen i Syrien. Efter talet lät Nordiska motståndsrörelsen krigsförbrytarna smaka på sin egen medicin – genom att bomba USA!

LÄS MER: Näste 1 bombar USA

Ämnet diskuterades i det senaste avsnittet av Nordiska motståndsrörelsens engelskspråkiga podcast Nordic Frontier.

— Jag blev så jäkla stolt över vår rörelse när det här hände. Det var en perfekt utförd politisk manifestation, kommenterade Michael Hovila i programmet.

— Och det framhäver verkligen skillnaden mellan oss, riktiga nationalsocialister, och dessa hanrejar inom Alt Right”, tillade han.

I programmet riktades några hårda ord om Alt Right där kritikens huvudfokus var att de kontinuerligt rationaliserar Donald Trumps misstag.

— Amerikanerna måste sluta slåss inbördes och bli en motståndsrörelse, sade Michael Hovila.

Andreas Holmvall höll med.

— Det fanns mycket berättigad energi i valkampanjen och den borde ha använts till att bygga något riktigt, inte bli en slags fan boy-klubb för Trump. Han är för djupt insyltad med judarna.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ErnfridSenaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Senaste
Medlem

Jag gillar Hovilas raka kritik mot alla falska alternativ och meningslösa protester som han framfört i programmet, som Kasselstrands rop på hjälp från USA där Gustav beklagade sig över den politiska korrekthet som råder i Sverige, samtidigt som han förklarade demokratin giltig och folkviljan som något som faktiskt existerar, samt att Trump utmanar makten. Rockefeller Foundation Archives hade vänligheten att beskriva hur man flyttade över judarna på Frankfurtskolan från Europa till USA och med tiden införde den Nya Vänsterns/kulturmarxismens idéer i landet, hur man förändrade ”the social sciences and philosophy of this country”. Där har vi ett exempel på makthavare,… Läs mer »

Ernfrid
Medlem

Om jag nu också ska använda ordet ”hanrej” har väl sådana funnits på fler håll än inom ”alt right”. Eller? En viss självdistans och försök till korrekt historiebild skadar aldrig.

Sedan hur framgångsrik metoden är att bakom grön rök kasta in smällare över staketet till amerikanska ambassaden och ropa något om ”bombs on american soil”. Ja, jag tillåter mig att ha en här avvikande uppfattning om detta.