Nordfronts nyhetssvep – vecka 13

Av ,
Nyhetsredaktör
1

NYHETSVECKAN. Nordfronts nyhetsredaktör sammanfattar de viktigaste nyheterna på Nordfront under veckan som gått.

Nordfront avslöjade redan i februari att den 23-årige Snapchat-kändisen Abbe ”Blattelito” Alsaadi åtalades för mord på sin exflickvän. I veckan dömdes han till 18 års fängelse för bland annat mord, grov kvinnofridskränkning och misshandel.

Abbe ”Blattelito” Alsaadi.

Nordfronts Marita Andersson har granskat integrationsprojektet Välkomstprogrammet i Uppsala, där socialdemokrater, fastighetsbolag och Arbetsförmedlingen gjort sig stora förtjänster på folkets bekostnad.

I veckan åtalades den 61-årige nationalsocialisten Jan Hjelm för åsiktsbrott efter anmälningar från både Näthatsgranskaren och Juridikfronten. Detta efter att bland annat ha smyckat sin rullstol med Nordfront-klistermärken.

Samtidigt rapporterar Joakim Lamotte att djurplågaren Tomas Åberg – som ligger bakom Näthatsgranskaren – försöker skrämma till tystnad genom att polisanmäla dem som delar Lamottes granskning om honom.

Djurplågaren Tomas Åberg. Bild: Joakim Lamottes Facebook.

I början av mars skulle en 59-årig man som uppehåller sig illegalt i Sverige åtalas för att ha skändat den terrormördade Ebba Åkerlunds grav. Rättegången ställdes dock in och nu har han slagit till igen, skriver Ebbas far Stefan på Facebook.

Den politiske inkorrekte samhällsdebattören Alice Teodorescu lämnar Göteborgs-Posten för Moderaterna. Nu tas hennes jobb som politisk redaktör för tidningen över av den liberale juden Adam Cwejman.

Moderaterna byter samtidigt bort den reinfeldska ljusblå loggan till det gamla mörkblå M:et från Gösta Bohmans tid. Den multikulturella samhällsmodellen är ”förrädisk och felaktig”, skriver Ulf Kristersson i en debattartikel.

För första gången på 25 år förlorar den turkiske presidenten Recep Erdogans parti AKP makten i landets huvudstad Ankara.

Samtidigt sätter USA press på Turkiet, som vill köpa ryska plan. ”Turkiet måste välja sida”, säger USA:s vicepresident Mike Pence.

Inför hovrättsförhandlingarna i Martin Timell-fallet lägger Elisabeth Massi-Fritz upp Timells hemadress på Instagram – Advokatsamfundet inleder nytt disciplinärende mot feministadvokaten.

SVT är ökända för sin homolobbypropaganda – men på onsdagen sänder Uppdrag Granskning ett dräpande reportage om den så kallade transvården för barn.

NOA överväger att hemligstämpla listan över ”utsatta områden” – kommunerna anser nämligen att det är ”skämmigt” att hamna där.

Forum för levande historia har genomfört husförhör om ”förintelsen” på 1 027 svenskar – bara 2 procent törs ifrågasätta den judiska mytologin när myndigheten ringer.

I den omfattande pengatvättshärva som utreds kring Swedbank lämnar bankens styrelseordförande Lars Idermark sin post med omedelbar verkan. En rapport som sammanställts av bankens egen advokat bekräftar samtidigt att man känt till att pengatvätt förekommit.

Swedbankhärvan och Uppdrag Gransknings reportage om den så kallade transvården diskuterades bland annat i veckans Studio Bothnia.

Den numera upplösta poddarduon Ingrid & Conrad vägrade anmäla ansvarig utgivare, trots uppmaning från JK. I veckan dömdes Ingrid Carlqvist och Daniel Frändelöv till böter för grundlagsbrott.

USA vill terrorklassa det iranska Revolutionsgardet. Iran svarar med att i sin tur hota med att terroristklassa hela USA:s armé.

När Annie Lööf på tvåårsdagen för terrordådet på Drottninggatan via Twitter ville minnas Rakhmat Akilovs offer fick hon ordentligt med mothugg – enligt Twitterpöbeln är det framförallt politiker som henne som är skyldiga till dessa mångkulturella våldsdåd.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
1 Comment
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
1 år sedan

comment image