Nordfronts favoritkandidat Nyamko Sabuni skördar nya framgångar

INRIKES. Nyamko Sabuni, som fått Nordfronts stöd för sin kandidatur till Liberalernas partiledarpost, har nu fått distriktet i Västsverige bakom sig.

Politikern Nyamko Sabuni, som just nu med stöd av Nordfront kandiderar till Liberalernas partiledarpost, skördar nu nya framgångar i Västsverige. Enligt en rådgivande omröstning distriktet höll under fredagen ställer sig medlemmarna bakom Sabuni, även om det slutliga beskedet kommer först på söndag.

Distriktet är ett av de tyngsta i Sverige och har tillsammans med distrikten i Skåne och Stockholm nästan hälften av representanterna på det kommande landsmötet. Nyamko Sabuni har hittills vunnit omröstningar bland medlemmar i Jönköpings län, Östergötland och i Gävleborg.

Den konkurrerande kandidaten Erik Ullenhag, som har fått stöd av nättidningen Fria Tider, har hittills blivit nominerad av distriktet i Uppsala län, medan det är oklart hur resten av distrikten ställer sig. På söndagen kommer distriktet i Skåne hålla ett möte där ett beslut ska fattas. I Stockholm kommer ett besked komma först under tisdagen.

Huruvida Sabuni kommer lyckas segra i distrikten och senare på landsmötet återstår att se.

Källa:
Liberalerna i väst vill se Sabuni som partiledare

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
LingonetEthnyKlausnordboGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Daniel Olofsson
Admin

Heil Sabuni!

Rokviken
Medlem

Drömmen om en statsministerpost hägrar men hur långt räcker den?

Lingonet
Medlem

En tumme ner? Och bara på din komment.
Jag förstår inte det elaka i posten.

Rokviken
Medlem

Det viktigaste är att kunna dela sina tankar med andra likasinnade. Tack för ditt stöd. När jag postade detta uppstod en tumme ned direkt. Varför?

Grottbjörnen
Medlem

som om partiets problem löses genom att välja en ny ledare, Björklund var ju fantastisk på det sättet att han faktiskt framförde partiets åsikter

nordbo
Medlem

Krävs en uthållig mentalitet omkring detta.

Klaus
Medlem

Det var ett bättre Sverige utom ras- och kulturfrämlingar. Kaos, otrygghet, brottslighet ökar.

Ethny
Medlem

Allt kan tackas för Nordiska Motståndsrörelsens PR-kampanj som gav henne chansen att nå sina mål. Även förmodligen varför valdistriktet i Västsverige bestämde sig för att ställa sig bakom henne, allt tack vare gratisannonsen som ni visade här.

De borde däremot betala för den då de inte kan visa sin tacksamhet utan istället enbart visar förtrytelse för att den var gratis, och att de heller inte kan göra något annat än att gnälla.

Stor humor i det hela dock.