Vi behöver din hjälp för att göra Nordfront till en bättre och större nättidning. Det finns många sätt att hjälpa till på.

– Håll koll på din lokala tidning
Vi kan inte bevaka alla tidningar i landet, därför är det viktigt att du ser till att bevaka din lokala tidning.
Läser du utländska tidningar kan du också bevaka dem efter intressanta nyheter.
Tipsa oss alltid om händelser i ditt område. Du kanske även vet något speciellt som inte vi känner till men borde veta.

– Illustratörer och fotografer
Vi är i behov av konstnärligt lagda personer, t ex duktiga tecknare och illustratörer. Vi behöver även fotografer. Vi behöver ständigt motiv och bilder från aktiviteter m m. Skicka bilderna till oss. Fotografering behöver dock inte vara begränsad till aktiviteter och andra händelser. Du kan fotografera vackra svenska naturvyer, statyer och diverse evenemang. Du kan också fotografera makthavare och andra kändisar som kan vara av intresse för oss.
Det samma gäller om du har videokamera. Filma allt av intresse.

– Är du kunnig på ett särskilt område?
Kan du mycket om t ex lantbruksfrågor eller försvarsfrågor så kan du koncentrera dig på det ämnet och skriva för oss. Du kan också förse oss med bakgrundsmaterial i ämnet så att någon av våra skribenter kan göra jobbet.

– Research
Om du t ex läser om något intressant fall i någon tidning kan du följa upp det fallet. Du kan ringa polisen och ställa frågor, du kan ringa till journalisten som skrivit artikeln och förhöra honom/henne. Du kan begära ut förundersökning eller dom. Vi är särskilt intresserade av följande kategorier:
Fall som rör EU, massmedia, korrupta myndighetspersoner, åldringsrån, våld mot etniska svenskar och våldtäkter.
För att vi ska kunna hänga ut en person med namn och bild i tidningen, t ex en våldtäktsman, behöver vi en bild. Bilden kan ordnas på två sätt; antingen beställer man ut personens passbild eller så går man helt enkelt till rättegången och fotograferar personen ifråga utanför rättssalen.
Du kan också besöka tingsrätter och hovrätter i jakt på intressanta fall. En del fall censureras och döljs av medierna men går att hitta om man går igenom det material som finns på domstolarna runt om i landet.

– Håll koll på myndigheter
Vad händer på Migrationsverket? Har du tid över kan du rota där. Du kan lita på att Migrationsverkets tjänstemän inte har rent mjöl i påsen. Kolla upp dem, begär ut offentliga handlingar m m.

– Hör av dig
Om du vill skriva åt Nordfront kan du höra av dig till oss, så förser vi dig med ett instruktionshäfte med skrivregler och saker man bör tänka på som skribent. Försök att inte ta illa upp om vi refuserar din artikel. Vi förbehåller oss även rätten att fritt redigera insänt material.

– Internet
Har du en egen hemsida så kan du länka till oss. Du kan även gå in på diskussionsforum och göra reklam för Nordfront. Du kan t ex lägga upp aktuella artiklar och ange källan med en länk.

– Ekonomiska bidrag
Nordfront är i behov av extra ekonomiska bidrag för att kunna utvecklas. Vi är tacksamma för alla bidrag – stora som små – och vädjar till läsarna att ge ett bidrag. Antingen genom att bli ansluten eller stödmedlem i Nordiska motståndsrörelsen eller genom att ge ett bidrag varje månad. Kolla i högerspalten på Nordfront för att ta del av senaste informationen om hur du ekonomiskt stödjer vår verksamhet.