Nordfront tar nu emot donationer i kryptovalutor!

NORDFRONT. Det går nu att donera pengar till Nordfront via flera olika kryptovalutor och vi uppmanar svenska nationalister att sätta sig in i detta nya fenomen.

Förra året slog Bitcoin igenom stort. Många IT-intresserade personer, däribland en del nationalister, blev miljonärer när Bitcoin-kursen slog i taket. Vid sidan av Bitcoin har det också växt fram flera liknande kryptovalutor där vissa säkerligen kommer att floppa men andra kan komma att se en kraftig värdeökning i stil med den Bitcoin har haft.

Efter att de svenska bankerna börjat bojkotta Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen samt andra nationella projekt ökade vårt intresse för kryptovalutor. Nordfront valde att låta läsare som gick med på att låna ut sin datorkraft till oss att hjälpa oss att ”farma” kryptovalutan Monero. Valet av Monero har visat sig lyckat då det är en av de valutor som haft god värdeökning sedan vi började farma den.

Nordfront har nu öppnat plånböcker i ett flertal populära kryptovalutor och uppmanar svenska nationalister att sätta sig in i det här nya fenomenet. Vi har här dels en nödvändig motåtgärd mot bankernas försök att krossa oppositionen i Sverige och dels en väldigt god möjlighet för nationalister att tjäna pengar.

Nordfronts plånböcker som det går att donera till:
För att lära sig mer om de olika valutorna kan man kolla upp: https://coinmarketcap.com/

Bitcoin (BTC): 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Ethereum (ETH): 0x3C782B99cf0D616301748E9001fF1930C62f1428

Litecoin (LTC): Lg1EppjC6WRyiVWEJxpoXvDk9c4VWsa9Jh

Monero (XMR): 44XW4bUeLVFecpF788PT1Ke9WsJZtUFzZbCdXXPfuyZH49onfgkWXPqepFfUUHJSRC27iqZqv5gSzWF5o48gcAdtAuQv3oj

Stellar (XLM): GACIW44AGFYJPHK666CTCCFSYQYMQXNMAX5O4O7YXIMMG74WWSR22ZVR

Dash: XyXc63oN5Ttb9ffrD9KQR4PEyN9dBKuXsa

Bitcoin Cash (BCH): qpw4z0gjy4c6t2048sh8cw4ydrdzu97m5vzuspljad

Cardano (ADA): DdzFFzCqrhsoGzQwt9KpJx7DQfHfmBnbC7LSGGoKez3kUhyWCN1tK9r9pmxMnJegtMJz1fUHV5ua7SAE2fvo5CEcXBkuSCe2DHpJephu

NEO: AR5jRqatZwNzC9YTHwRhFJVy2ZpZP8TnN6

NEM (XEM): NBHYDT-BQT2Z3-E6BEY5-VTW4MQ-XWWUCT-DDHNKC-ROD6

En dokumentär om Bitcoin.

Fakta: Kryptovalutor

Bitcoin är den största kryptovalutan och har genom sina framgångar banat väg för andra valutor. Sedan Bitcoin lanserades har valutans värde varierat kraftigt, men rent generellt ökat kraftigt de senaste åren. Under 2016 ökade Bitcoin i värde och under 2017 exploderade värdet från under 1000$ per Bitcoin till över 17000$ för en Bitcoin innan priset rasade något i slutet av året.

Bitcoin påminner om guld och andra ädelmetaller på så sätt att det finns ett tak för mängden Bitcoins som kan existera. Det taket är 21 miljoner men i nuläget finns det bara närmare 17 miljoner Bitcoins i cirkulation. För att få fram fler Bitcoins måste användare av valutan låna ut sin datorkraft i utbyte mot en möjlighet att vinna nya Bitcoins. Datorkraften används för att lösa matematiska problem, vilket ”farmar” eller ”gräver” fram valutan tills det har skapats 21 miljoner Bitcoins (något som förväntas ta över 100 år då de matematiska problemen som ska lösas blir alltmer komplexa).

I övrigt fungerar Bitcoin som en valuta och ett betalmedel som bygger på att användarna har förtroende för valutans värde. Skillnaden mot traditionella valutor är att Bitcoin i grunden är digital och decentraliserad då transaktioner inte registreras centralt av en bank eller huvuddator utan sker P2P (mellan användare) med hjälp av en teknik som kallas för blockkedja.

Koden bakom Bitcoin är open source, vilket har inneburit att kodare har kunnat bygga vidare på koden och skapa nya kryptovalutor som bygger på mer eller mindre samma teknik.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LIVE 20.00 - Nordic Frontier #62: Antti Niemi - Leader of the Finnish Resistance | Nordfront.seNordic Frontier #61: Support the Cause | Nordfront.seNordfronts framtid | Nordfront.seLIVE 20.00 - Nordic Frontier #60: Facts are Fascist | Nordfront.seNordic Frontier #58: National Socialism drawing the Line | Nordfront.se Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Gäst
nordbo

DASH och Zcash verkar vara under judisk\zionistisk kontroll – Red Ice med flera har lyft ett varnande finger för dessa kryptovalutor.

Monero eller Litecoin är de mest tillförlitliga vad jag kan se.

Ramón Mercader
Medlem

Hoppas ej Rothschild försöker och ifall de gör det ej lyckas spekulera upp ett globalt energisektormonopol och gör elenergi i t.ex. kWh till ensam världsvaluta. Jag är övertygad om att Rothschild ej skulle sakna sina centralbanker eller banker över huvud taget om de lyckades spekulera upp ett globalt energisektormonopol centraliserat med människor ännu mer elberoende så de kunde sitta nästan vart som helst i världen och selektivt med hjälp av lakejer kunna trycka för att stänga av elen i vilka byggnader de ville i hela världen(t.ex. för Kalergimotståndare och samtidigt hålla igång elen igång för t.ex. Kalergiförespråkare). Förhoppningsvis så blir… Läs mer »

Randalf
Medlem

Med ”zero point energy” dvs fri energi som upptäcktes redan tidigt nittonhundratal av bl.a. Nikolaj Tesla så kommer inte energi vara en bristvara.

Hillary Clinton som är en gammal patenträtts-advokat visar på betydelsen av att ha kontrollen över vetenskapliga patent.
Även Einstein skall ha jobbat på patent-myndigheten.

Donald har flera gånger hintat om att vi kan förvänta otroliga innovationer och teckniska framsteg inom kort vilket tyder på att han har för avsikt att släppa mycket av den teknologin som finns gömd i olika hemliga ”militära projekt”.

Klaus
Medlem

Energi finns det nog om, solenergi t.ex. är fri men omvandling till el eller värme kräver teknisk utrustning som blev delvis billigare men aldrig gratis.
Hur är det med Hatreon?

Klaus
Medlem

Har man kryptovaluta och vill sälja för att få t.ex. kronor så måste man ju trots allt ha ett vanligt bankkonto, eller hur?

Sverker
Medlem

Jo, men du kan ju gå via en kompis/bulvan istället, så har dom 0-koll!

Sverker
Medlem

Har tömt mitt lilla Bitcoinkonto till Nordfront, för jag tror det snart blir värdelöst. Så håll till godo, och omvandla det till konkreta värden innan det är försent.

trackback

[…] : Crypto […]

trackback

[…] : Crypto […]

trackback

[…] skulle därför vilja uppmana de som kan att donera till oss via Makersupport, kryptovalutor eller genom att posta kontanter till vår postbox. Handla också i den tillfälliga webbshoppen så […]

trackback

[…] : Crypto […]