Nordfront-skribent publicerad på Dailystormer.com

USA. Under gårdagen publicerades en artikel skriven av en Nordfront-skribent på den amerikanska webbplatsen Dailystormer.com.

Dailystomer.com har det senaste året blivit en av de populäraste nyhetsplatserna bland amerikanska nationalister och nationalsocialister. Tidningens redaktör Andrew Anglin har gjort sig känd för radikalism och att hålla en hög nivå på tidningens alster.

Dailystormer.com rapporterar om situationen i Ukraina.

Dailystormer.com rapporterar om situationen i Ukraina.

Artikeln som skrevs av en Nordfront-skribent har titeln Sweden: Alice in Cultural Marxist Wonderland, och påvisar att det faktiskt finns ett starkt motstånd mot kulturmarxismen även i Sverige. Artikeln är antagligen klassad som hets mot folkgrupp i Sverige, men skribenten säger:

— Det är viktigt att visa att det finns många svenskar som skäms då omvärlden tror att alla svenskar är aggressiva och kulturmarxistiska dårar. Vi måste visa att det är på grund av att judisk massmedia i Sverige kontinuerligt lyfter fram sådana personer som en norm för vårt samhälle som denna mytbild skapas.

Källa:
Sweden: Alice in Cultural Marxist Wonderland

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments