Nordfront mer relevant än GP på Twitter – #NMR populärare än #SD2018

MEDIA. Efter Motståndsrörelsens demonstration i Göteborg kunde Nordfront visa på nya rekord i läs- och tittarantal. Enligt statistiksidan populist.se har Nordfront också klättrat in på topp femton bland de viktigaste mediekanalerna på Twitter.

Nordiska motståndsrörelsen och Nordfront blir mer och mer relevant i det offentliga samtalet, trots (eller kanske tack vare) regimmedias konstanta hets- och lögnkampanjer. Under demonstrationen i Göteborg trendade Nordfront TV:s livesändning som nummer två i hela världen på Youtube. Samma dag hanterade Nordfront också för första gången någonsin 100 000 läsare.

Enligt statistiksidan populist.se, som samlar information över vad som diskuteras och delas flitigast på Twitter, har Nordfront också under den senaste veckan kvalificerat sig bland topp femton bland de viktigaste mediekanalerna på Twitter, vilket räknar flest antal delade och spridda artiklar i Sverige.

Nordfront är på plats tolv och därmed före exempelvis TV4 och Göteborgs-Posten (GP), vilket är ett gott bevis på att en stor del av Twitters användare har kunnat ta del av Nordfronts nyhetsrapportering kring demonstrationen.

Bland mest använda hashtags är #NMR på åttonde plats, vilket är en inofficiell förkortning av Nordiska motståndsrörelsen. #NMR har under den senaste veckan använts mer flitigt som hashtag än exempelvis #SD2018.

Källa:
Populist.se

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om