VIKTIGT MEDDELANDE: En av Nordfronts servrar har hackats

NORDFRONT. Ett meddelande från Nordiska motståndsrörelsens IT-grupp.


Under juni månad upptäckte Motståndsrörelsens IT-grupp att obehöriga personer hade fått access till en av de servrar vi använder för drift av en del av våra webbsidor. Angriparna har utnyttjat en sårbarhet i en av de mjukvaror som användes. Sårbarheten gav angriparna tillgång till ett root-skal på servern och de kunde därefter ta del av vissa databaser och en del annat som fanns på servern.

Att det är våra politiska motståndare som ligger bakom intrånget har vi nu kunnat se, då man idag har läckt delar av det man fått åtkomst till. Det som har kommit ut är bland annat orderhistorik från Nordfront förlag. Kunder som har handlat via förlagets hemsida mellan 2012-07-19 – 2014-04-10 samt 2015-04-05 -2016-09-06 har fått sina namn, adresser, e-post samt orderns innehåll läckta.

Angriparna har också denna dag skickat ut ett massmejl till de e-postadresser man har fått tag på genom databasen från Nordfront förlag, med förlaget som avsändare, fast från en e-postadress vi aldrig använt oss av. Innehållet i brevet är en del kunders e-post adress, en påhittad ursäkt och en länk. Jag sträcker ut ett varningens finger för att öppna e-posten och att klicka på den länk som detta innehåller då det med stor sannolikhet kan innehålla skadlig kod.

Vi i Nordiska motståndsrörelsen har aldrig tagit lätt på säkerheten för våra kunder eller läsare, tvärtom görs det med hjälp av donationspengar hela tiden nya satsningar för att förbättra denna ytterligare. Man ska dock ha i åtanke att inte ens multinationella miljardföretag kan skydda sig från dataintrång. Våra politiska motståndare besitter också resurser som vi bara kan drömma om. Vänsterextremister i Sverige har i samarbete med Säpo i flera fall legat bakom intrång och läckor från nationella projekt. Även statsunderstödda hackers från sionistiska makter bedriver ett konstant krig på internet gentemot länder/organisationer/personer som man ser som sina fiender.

Avslutningsvis vill jag även säga att information som finns på internet INTE kan skyddas till 100%, det är en omöjlighet. Om man eftersträvar total anonymitet bör man ej heller överhuvudtaget använda internet eller internetbaserade tjänster. Eftersom Nordiska motståndsrörelsen i dagsläget är den enda politiska oppositionen i Norden kan vi också räkna med att vi och våra sympatisörer blir extra utsatta av systemet. Motståndsrörelsens IT-grupp kommer givetvis att jobba ännu hårdare i framtiden för att göra dessa saker svårare och göra vårt bästa för att hålla illasinnade krafter borta från våra system.

Jag vill för Nordiska motståndsrörelsens räkning också be om ursäkt till de personer som drabbats av detta. Det bästa man kan göra efter en incident som denna är att fortsätta stödja organisationen, att inte ta ett enda steg tillbaka utan istället kämpa ännu hårdare för att visa personerna som ligger bakom detta att deras brott bara åstadkommer ännu fler fanatiska kämpar.

Kommentarsfunktionen till denna artikel är tillfälligt stängd på grund av missbruk. /Redaktionen

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Dåligt nordfront…gör om gör rätt.

RSJ
Gäst
Nybörjare
RSJ

Har du ens läst artikeln? Det är i princip omöjligt att försvara sig mot sådana här angrepp.

Invisible
Gäst
Nybörjare
Invisible

De borde inte ha haft sparat data sådär länge i så fall. Men hoppas det här får folk att skita i att gömma sig och bli offentlig. Vi behöver flera som itne knyter näven i fickan bara.

Anon
Gäst
Nybörjare
Anon
Ja, men just Nordfront har dålig säkerhet. Din personliga data skickas till exempel just nu till Google (genom Google Analytics) som används för att profilera dig som nationell. Jag försökte kontakta IT-avdelningen om detta varpå de svarade att de inte ville diskutera tjänsterna som de använde, trots att det är allmän kännedom. Det finns inget behov av att spara orderhistorik på det sättet. Det räcker med att skicka ut en orderbekräftelse och sedan radera informationen från servern eftersom att kunden har den. Att spara den i fem år är väldigt dåligt. Om man måste spara den finns det lösningar för… Läs mer »
jostein2
Gäst
Nybörjare
jostein2

Inte ens SÄPO har något förtroende för att kunna skydda information som är internetansluten. När de ska göra något hemligt gör de det på datorer som saknar internetanslutning. Och NMR har precis lika resursstarka fiender som SÄPO förment har.

Anon
Gäst
Nybörjare
Anon

Att strunta i säkerhet för att det ”inte går att vara 100% säker” låter som ren defeatism i mina öron.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Helt rätt Robert Eklund och ni andra på IT-avdelningen.

Dom satans fienderna ska och kommer att krossas…

Judar…rödingar..globalist-kapitalistgangsters.
Era dagar vid maktens grytor är räknade.

Endast seger finns som alternativ.

Hell seger!

Maximus
Gäst
Nybörjare
Maximus

Ryktades om att Expo har handlat många gånger från er. Är dom smygnazister kanske? ;-)

Skämt åsido, ni har mycket intressanta böcker i erat bokförlag som man inte kan finna någon annanstans – tummen upp på det! Jag förstår att många fritänkare köper för att utbilda sig från olika perspektiv.

Wodenwehr
Gäst
Nybörjare
Wodenwehr

Klart de håller sig till internet istället för att möta er på gatorna, vidriga pajaser.

Waffen 88
Gäst
Nybörjare
Waffen 88

Jag bryr mig inte. Mina uppgifter kan de gott få läcka ut.

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Så nu vet de allt om mig. Jag har säkert handlar för minst 2500 kronor. Jag fick mailet idag. Men jag är inte det minsta rädd. *skakar av ångest* haha?
Hej AFA, om ni läser detta. Vi kanske kan ta en fika på stan någondag? :)
OM NI VÅGAR DET VILL SÄGA!

Micke norsk
Gäst
Nybörjare
Micke norsk

Vad sa mejlet?

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Tyvärr verkar det som om kunduppgifter läckts från vår webshop igen. Du får det här mailet för att du handlat i butiken och kan förekomma i den läckta datan. Källa: Länk raderad. /Redaktionen

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

+ Att mailet såg ut att komma ifrån Nordfront Förlag, man kunde även se vilka andra (mail adresser) som fått mailet.

Men som jag sa tidigare jag kan inte bry mig mindre om detta. Häng ut mig då AFA! *gäsp*

Hell Seger!

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

+ att det var bara en massa trams text på länken. Väntar med spänning på den riktiga uthängningen av mig som döds nazist med affisher och allt, kom igen nu AFA, måste jag vänta så länge? ???

Karl Svensk
Gäst
Nybörjare
Karl Svensk

Betyder det att det bara är dom som fått mailet som kan ha fått sina uppgifter röjda?

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Det är mycket möjligt, vet ej. Jag räknade antalet email adresser och fick det till ca 100 st, ett fåtal adresser förekommer två gånger. Själv tror jag de sitter på mer info men kommer att släppa den all eftersom…

ej längre kund
Gäst
Nybörjare
ej längre kund

länken till uppgifterna är ju längre ner i texten…

Finns ingen anledning att hjälpa till att sprida listan vidare. Har du handlat på Nordfront Förlag mellan de angivna datumen så kan du räkna med att finnas med på den.

/Redaktionen

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Se där. Inte mycket till uthängning. Dessutom finns det nog många som har beställt saker åt vänner m.m.

Men jag var med. Hur det känns? Som jag sa, jag bryr mig inte. Ska dessutom flytta utomlands i 2-3 år så har annat att tänka på.

Berserker
Gäst
Nybörjare
Berserker

Om antifa på något vis hotar eller utsätter min familj för fara väntar ond bråd död för dom.
Tror många är lika less som mig på skiten i Sverige.
VI NS vet att det är nu eller aldrig.

Kerstin
Gäst
Nybörjare
Kerstin

Varje angrepp på organisationen, dess medlemmar och sympatisörer oavsett typ; hackning, uthängning, förföljelse, orättfärdiga domar och fängelsestraff osv för mig ett steg närmare ett medlemsskap. Övergreppen gör det bara tydligare hur nära sanningen organisationen är och hur desperat maktordningen börjar bli över detta faktum.

RSJ
Gäst
Nybörjare
RSJ

Jag håller med dig Kerstin. Ju mer vi blir motarbetade, desto mer dedikerad kommer jag att bli för kampen!

Fredrik
Gäst
Nybörjare
Fredrik

Då är jag härmed öppet fiende till alla som motsätter sig Motståndsrörelsen, Sveriges enda hopp.

Joppe
Gäst
Nybörjare
Joppe

Varför sparas ens denna information? Om den nödvändigtvis måste sparas så borde det ju vara på en enhet utan tillgång till internet.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Just det, jag håller med dig. Känsliga data bör lagras utan tillgång till internet. Det är ju inte komplicerat heller.

Albert Spjuut
Gäst
Nybörjare
Albert Spjuut

Den här typen av fula taktiker är att vänta av (((fienden))) som närmast har oändliga resurser till all möjligt sjukt beteende. Heder till Nordfront för att ni går ut med detta så kvickt! Alla bör dela detta så snabbt som möjligt på sociala medier för att hindra spridning av ev virus etc!

Fienden gör det de kan och skyr inga medel mot oss, men till sist kommer de få böja sig när NATUREN SJÄLVT = Nationalsocialismen reser sig!!

Görelsson
Gäst
Nybörjare
Görelsson

Intrånget skedde kring midsommar.

David
Gäst
Nybörjare
David

Varför sparas ens orderhistorik ända från 2012 det var fan för 5 år sedan!! Så fort ordern är slutför och 6 månader gått borde informationen gallras ut. Att samla på sig all historik genom alla år är som att be om bli hackad. Att radera historik är inget svårt det hade lätt kunnat fixas.

Anon
Gäst
Nybörjare
Anon

Detta. Om man absolut vill arkivera den kan man kryptera den med en nyckel som man inte har på servern utan i sk. kall lagring. Det tar inte lång tid att implementera, det finns redan verktyg för det.

Urban
Gäst
Nybörjare
Urban

Finns ändå ingen mening att lagra uppgifterna i ett register efter att beställningar är slutförda. Borde varnats för detta i samband med beställningen gjordes ”Vi kommer lagra alla uppgifter om beställningen för all framtid”.

Anon
Gäst
Nybörjare
Anon

Det håller jag med dig om, jag vill bara visa att om man tvunget måste ha orderhistorik så finns det säkrare sätt att göra det på.

Småland:)
Gäst
Nybörjare
Småland:)

Fattar inte heller detta, jag skiter fullständigt i om jag blir doxad vilket jag också blev nu men känns riktigt onödigt o spara på denna information…

Vapensmed
Gäst
Nybörjare
Vapensmed

Till Robert Eklund:
Jag minns när Nordiska förlaget hackades då valde dom att ha samma system som en del banker. Tror det kallas PGS. Då lagras en del av informationen i en separat hårddisk utan anknytning till internet. Kan det vara en bra lösning för Nordfront?

Webmaster NF
Gäst
Nybörjare
Webmaster NF

NF körde ett helt eget system som var byggt från grunden och inte open source (som WP) på något sätt.

Kunden kommer in på webshoppen, knappar in sin data.

Ett script kördes som dumpade all data från databasen.

Ett annat script satte PGP kryptering på databasfilen.

Ett tredje script skickade över PGP filen till en lokal server.

Ett fjärde script tömde databasen på servern efter x antal timmar.

Det enda som var exponerat mot internet var webshoppen och cirka 2-3 timmars databas med eventuella kunder.

L.B Lundholm
Gäst
Nybörjare
L.B Lundholm

Har inget att dölja. Läck mig

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Ni har inte funderat på om ni spelar fienden rakt i händerna här?

Nu uppmärksammar ni själva detta.

I listan finns det garanterat människor som inte sympatiserar med NMR men som köpt en bok på webbutiken dom tyckt verkat intressant.

Urban
Gäst
Nybörjare
Urban

Bättre än att sopa allt under mattan och låtsas som inget hänt. Nu blir folk varnade på faran och kan vara beredda om det kommer råttor för att krossa rutor osv på natten. Dags att slipa yxan!

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Slipa yxan?
Det finns människor som enbart är intresserad utav kontroversiella ämnen eller att få veta mer kring organisationens tankesätt.

Det innebär inte att man är sympatisör till NMR. Det är inte bara aktivister som är med i denna, utan helt vanliga, arbetande svenssons.

Urban
Gäst
Nybörjare
Urban

Givetvis det fattar alla förutom AFA som attackerar alla som har minsta samröre med NMR. Även om man inte sympatiserar med NMR ska man inte låta AFA-råttor attackera en ostraffat bara för att man köpt en bok eller liknande av NMR.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

”Det innebär inte att man är sympatisör till NMR. Det är inte bara aktivister som är med i denna, utan helt vanliga, arbetande svenssons.”

Ja, och de medlöparna har nu förhoppningsvis fått lära sig en behövlig läxa.

Bara rätt åt dem.

Man kan bara vara en av två ting

– antingen en motståndare till den nuvarande regimen, eller

– en medlöpare som vägrar att göra sin rasliga plikt och bekämpa folkmördarna.

Invisible
Gäst
Nybörjare
Invisible

som sagt, de ser vad man beställt.

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Yxa? Jag plockar fram mitt tunga artilleri på en gång! Då blir det synd om AFA, fika vore mycket trevligare, för deras eget bästa…

Anon
Gäst
Nybörjare
Anon

På sätt och vis är det dock bra. Sympatiserar du med NMR men vill inte gå ut med det offentligt har du den ursäkten, de kan inte vara helt säkra på personerna i databasens åsikter.

Anon
Gäst
Nybörjare
Anon

Det här är rent ut sagt uselt. Går jag in på webshop.nordfront.se har jag två betalningsalternativ: PayPal och banköverföring. Ingen av alternativen tillåter mig att vara anonym. Jag kan inte betala med Bitcoin eller kontanter. Man behöver bara spara orderhistoriken i någon vecka, att spara den i fem år är en onödig säkerhetsrisk. Att det inte går att vara helt säker eller anonym stämmer mer eller mindre, men det går att vara avsevärt mycket mer säker än detta. Till exempel skulle ni kunna erbjuda en .onion-adress och ta bort onödiga spårare och tredjepartstjänster.

Nordisk nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nordisk nationalsocialist

Alla är inte IT-autister. System måste vara användarvänliga både för kunder och personal.

David
Gäst
Nybörjare
David
”Avslutningsvis vill jag även säga att information som finns på internet INTE kan skyddas till 100%, det är en omöjlighet.” – Det är ingen ursäkt till att inte sträva efter att ha hög säkerhet, att inte kontinuerligt gallra ut gamla ordrar är vårdslöst, max 2 år får orderhistorik lagras vid internetköp enligt datalagen. ”Jag vill för Nordiska motståndsrörelsens räkning också be om ursäkt till de personer som drabbats av detta.” Istället för be om ursäkt åtgärda säkerheten så det inte händer igen, gallra ut gamla ordrar. Webbservrar är kända för ha dålig säkerhet byt ut mot countermail istället. Starta en… Läs mer »
Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

”Starta en artikelserie där alla AFA-anhängare hängs ut med foto och adress i alla län så folk vet vilka som ligger bakom om deras familjer attackeras.”

Det har även jag efterfrågat länge. En ständigt uppdaterad, nedladdningsbar pdf med alla persondata om samtliga våldsbejakande vänstergrisar i hela norden.

Men troligen kan inte redaktionen göra detta då åsiktsmyndigheterna troligen kommer att anse att ett brott då begås, eller hur ligger det till?

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Om AFA kan göra detta, så kan NMR göra detta.

Bara att man uppmärksammar individer som är medlemmar i t.ex. AFA.

Nordisk nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nordisk nationalsocialist

Skillnaden är att AFA inte är en öppen och utåtriktad politisk rörelse som Motståndsrörelsen. Svårare att kartlägga AFA.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Brott mot PUL förmodligen. Dock borde man trotsa lagen och hänga rödingarna ändå. Även om det innebär att Vejdeland åker in igen.

Joel Törnqvist
Gäst
Nybörjare
Joel Törnqvist

NMR ska inte be om ursäkt för att terrororganisationen AFA förföljer regimkritiker. Men NMR måste vidta stridsåtgärder mot AFA efter denna fega attack det här kan inte passeras obemärkt. Annars har NMR för mig sjunkit i sitt anseende om man inte ens kan stå emot ett gäng nerknarkade AFA-råttor.

Nordisk nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nordisk nationalsocialist

Hur vet du att AFA ligger bakom? Och vilka är AFA? Det kan ju vara valfri datanörd som ligger bakom detta.

Dan
Gäst
Nybörjare
Dan

Det står på AFA hemsida. Verkar som dom mest hoppas på att man ska höra av sig till dom o bekräfta att man handlat hahahha

Joel Törnqvist
Gäst
Nybörjare
Joel Törnqvist

Här är personerna som är ledare för AFA Sverige så de som blivit attackerade vet vilka de kan höra av sig till..

https://minfil.org/s1D8Yebdb1/sapoafa.pdf
https://www.nordfront.se/sapo-rapport-pekar-ut-aktiva-antifascister.smr
https://www.flashback.org/t2269987

Daniel Gunstedt
Gäst
Nybörjare
Daniel Gunstedt

Tack för informationen!

Peter
Gäst
Nybörjare
Peter

Väldigt bra uttalande om saken från Robert Eklund men såklart aldrig kul med it-intrång.. Hoppas rödingarna får igen snart!

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

AFA nollor, läs detta: Ni är nollor. Ni är ingenting. Ni är mindre värda än skiten under systemets stövlar. Ni är de lägsta av de lägsta, era dagar som av staten sanktionerade legosoldater är räknade, era jävla clowner.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Helt riktigt.

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare

Våra motståndare inser inte att en uthängning i media eller på nätet av en sympatisör, demonstrationsdeltagare eller stödmedlem med största sannolikhet innebär att Motståndsrörelsen får ytterligare en hängiven medlem. Kan en donation via Radio Nordfront märkas med ”IT” för att hjälpa till?

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Hej Jan. Jag såg dig på 1 maj i Falun.

Du är grym!

Hell seger!

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Vänstern är brottslingar, maskerade, kriminella och älskar våldtäckter och pedofiler. Häng ut dom!

Alfa nazisten
Gäst
Nybörjare
Alfa nazisten

AFA hatar människor som inte är svaga och manipulerbara. Är man stolt och stark så är man en ”jävla perfekt” och då känner de sig som beta och misslyckade.

Hankee
Gäst
Nybörjare
Hankee

Får ”dom” för sig att hälsa på, kom förberedda då, för det är jag och mitt umgänge.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Jag skulle gärna bli vän med Smith & Wesson. Tyvärr har den vänskapen ännu inte inletts. Men vem vet vad framtiden har i sitt sköte. Skulle inte ha något emot att stöta på några AFA-råttor om jag hade sådana två kompisar som sällskap.

Hårfagersson
Gäst
Nybörjare
Hårfagersson

Ska beställa muggar nu bara för det.

Axel
Gäst
Nybörjare

Klockrent uttalande, grymt slut!

jostein2
Gäst
Nybörjare
jostein2

Det här är tyvärr oundvikligt. Något som NMR skulle kunna göra är att bedöma vilken information som behöver sparas. Inforamtion som ej finns kan ej hackas så att säga.
Jag är dock grymt imponerad över hur väl NMRs tekniker verkar ha koll på läget.

Björn
Gäst
Nybörjare
Björn

Varför sitter ni överhuvud taget och sparar på den typen av information. Och varför kräver ni ens att man uppger en epostadress för att skriva här?

Anon
Gäst
Nybörjare
Anon

För att det är standardinställningen skulle jag tro. Du måste inte ange en giltig mailadress.

Jag finns i databasen. Tack...
Gäst
Nybörjare
Jag finns i databasen. Tack...
Vem som nu är ansvarig. Bra jobbat där… Du har gjort större skada än du någonsin kan göra ogjort. Att förvara dessa uppgifter på en uppkopplad dator är höjden av dumhet, nästan som att det gjorts med flit. Var det med flit kanske? Det kunde inte bli bättre ifall det faktiskt varit så. Gissa vilka som kommer plockas upp direkt ifall rörelsen blir formellt terrorstämplad eller vid våldsam konflikt i framtiden. Jag är inte arg på NMR som organisation. Däremot borde personen eller personerna som är ansvariga för att ha lagrat information i flera år online uteslutas omedelbart. Vare sig… Läs mer »
Gurkan
Gäst
Nybörjare
Gurkan

Stå för dina åsikter och handlingar. Alla som skriver här eller har med NMR att göra måste inse att SÄPO, researchgruppen och andra ljusskygga grupper har stenkoll på NMR och ALLT som försiggår på Nordfront…

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Till dom ”nationella” som klagar över röjd identitet: jälva fegisar. vad är ni rädda för? vi är i krig. era fiender är judarna, rödingar och globalostkapitalister i pervers allians.

Nu är det dags att ni går hela vägen. Bekänn er till nationalsocialismen, gå med i Motståndsrörelsen och börja uppföra er som en man för helvete!

Axel
Gäst
Nybörjare

Jo, och detta behöver inte innebära att man blir biff och kung på MMA.

Det betyder bara till en början att man inte blir hysterisk, inte bryr sig över möjliga men osannolika konsekvenser samt kör på. Helst engagerar sig i en eller annan form. :)

Mike Pence
Medlem
Nybörjare

Jag vill att ni hävdar att ordar i bland hamnar fel, jag finns med på listan. Vad fan ska Donald säga när han ser det?

Iranier
Gäst
Nybörjare
Iranier
Jag är invandrare, och har köpt ett antal böcker från er webbshop. Tack vare Nordfront är jag sen ett tre år tillbaka en ung nationalsocialist. Jag vill tacka er för detta! Först och främst, jag är inte alls förvånad över detta. Sådana här attacker borde man förvänta sig mer av. Den evige gör allt för att mentalt bryta ner Motståndsrörelsen och nationalsocialismen i sig. För det andra, länken är säker. Den leder till Twitter, där Nordfronts IT-admins hånas av ett gäng rödingbögar. Sist men inte minst, nationalsocialismen har aldrig varit så här stark! Skit i att era uppgifter har läckts!… Läs mer »
Gurkan
Gäst
Nybörjare
Gurkan

Fega svin är nog inte välkomna ändå, de är de första som vänder kappan och stöter en dolk i ryggen.

Hare.

Torsten
Gäst
Nybörjare
Torsten

Såg att min epost var med på någon lista,men vem fan bryr sig? Kom då ”afa”

kunta
Gäst
Nybörjare
kunta

hur är det med ip:n, sparas IP adressen också när man köper ?
Mycket konstigt att man sparar historik så långt bak

Hej AFA
Gäst
Nybörjare
Hej AFA

Äntligen har jag blivit åsiktsregistrerad som nazist!

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Märkligt detta med våra motståndare.
De säger vi är inget att bry sig om, att vi är en kraft som inte har en chans att påverka.
Man lägger dock ner energi på att försöka spåra oss, undrar varför? :-)

Godnattvisa
Gäst
Nybörjare
Godnattvisa
Jag minns inte ens vilka av alla mina e-postadresser jag beställt med, orkar inte ens kolla om jag fått något mejl. Jag är rätt insatt i datorsäkerhet och fullt medveten om att man aldrig är säker. Jag har dock handlat av samtliga Svenska nationella sidor och även en hel del utländska, så jag vet att jag antagligen finns med i expos och liknande systemslavars listor. Om de vill veta vem aj är så är det jag som har handlat i alla butiker ni har hackat (antagligen så är de såpass inkompetenta och välavlönade att de har fått hyra in hacker… Läs mer »
Simon Holmqvist
Gäst
Nybörjare

Hur tänker du att varningen skulle ha kunnat komma upp innan mailet skickades ut, med tanke på att det inte var förlaget som skickade ut det ens?

Godnattvisa
Gäst
Nybörjare
Godnattvisa
Angående ”doxning” tyc-te jag mig se en lista på gamla böcker jag lånat för längesedan när bibliotekarien sökte på mitt personnummer, de jag såg (och den listan var inte en lista av allt jag lånat) var konservativa böcker lånade flera år sedan. Om jag får chansen och seren obemannad dator så måste jag kolla upp mitt konto, mest för att det vore intressant. Det skulle inte förvåna mig om även biblioteken åsiktsregistrerar oss. DÖD ÅT BIG BROTHER! Ett tips för att försvåra lite är att inte använda samma epost som ni har på allt annat, speciellt inte FB om ni… Läs mer »
Tho
Gäst
Nybörjare
Tho
Fri debatt är demokratins viktigaste puls!!! Jag önskar jag hade beställt något. Jag vill dock alla skall veta att jag som det ser ut idag kommer att rösta på NMR valet 2018 av ett enda skäl – de är de som gett mig ett fantastiskt stöd (jag tror inte de förstår hur viktigt det varit för mig, att inte vara helt ensam mot en blåljugande journalistkår i Sverige) i den kontroversiella frågan om övergreppen på de apatiska flyktingbarnen där högt uppsatta NMR medlemmar tydligt sa att de är emot övergrepp på alla barn. Jag blir respekterad av NMR trots att… Läs mer »
Dinkel
Gäst
Nybörjare
Dinkel
Detta visar bara att vi kan bli starkare än vad vi redan är. Jag har redan blivit bokstavligen trampad på av röda avskum och diverse kontroverser med rasfrämlingar och patetiske farbror blå. Om jag av någon anledning får hot eller hembesök skall jag formligen plantera hela högerfoten men ben och allt ända upp i mumindalen på den/dem som vill strula med mig. Det här gör mig bara starkare och mer beslutsam. De kan gotta sig med ”mina” uppgifter. JAg har beställt från shoppen, nej jag är inte ett uns oroad över det. Resten som gnäller här över detta, kamma er… Läs mer »
nyfiken
Gäst
Nybörjare
nyfiken

Det var väntat. Fienden har alla verktyg för att försöka tysta oss. Men det påverkar endast dom svagaste.

Björn Erlandsson
Gäst
Nybörjare
Björn Erlandsson

Det betyder att det är nu dags att beställa och, så förinta fienden en gång för alla.

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Utrotningan av ursprungsfolk skal stoppas
och sionistlakejerne skal krossas.
Vi vita ursprungsfolk overgiver oss aldrig
och vi vill vinna kampan!

fkdldkd
Gäst
Nybörjare
fkdldkd

Amen wow. Nu kan någon få besök av ett gäng harmyntade tanisar på 1,60-1,75 samt någon gapig alfa höna alltså?

Mycket otäckt…..

VitLegion
Gäst
Nybörjare
VitLegion

Ta kontakt!
Även jag noterar flera i min lilla ort, funderar på att räcka ut en hand.

wpDiscuz