Nordfront Förlag: Nu finns ”Hitler och hans verk” till salu

NORDFRONT FÖRLAG. Nu har vi fått in titeln ”Hitler och hans verk” skriven av Georg Brandell, fil. dr. vid Uppsala Universitet. Vi har även fyllt på lagret med t-shirts av alla storlekar man kan tänka sig.

m_hitleroch

Produktbeskrivning

Georg Brandell, fil. dr. vid Uppsala Universitet, har författat ett flertal böcker inom historia, pedagogik och psykologi. I detta gedigna arbete gör Brandell en historisk skildring av Adolf Hitlers väg till makten, från den tidiga uppväxten, kuppförsöket i München, de senare valframgångarna och till maktövertagandet 1933.

Han beskriver utförligt Weimarrepublikens Tyskland, reaktionerna mot kommunismens utbredning och förutsättningarna för att nationalsocialisterna skulle kunna ta makten. Brandell redogör vidare noggrant för den nationalsocialistiska rörelsen och om den omedelbara samhällsreformer under det första halvåret efter maktövertagandet 1933, den planerade Röhmrevolten, utrikespolitiken, krigsutbrottet och Tredje rikets fall.

”Hitler och hans verk” innehåller dessutom en genomgång av organisationerna i Tredje riket, såsom näringslivets organisation, arbetstjänsten osv. Denna del av boken särskiljer verket ytterligare från många andra biografier om Hitler, och kan även ge en större förståelse för vad det var med nationalsocialismen som lockade miljontals människor att ge den sitt stöd.

Klicka här för att beställa boken.

Vi vill också påminna om att 12 november-demonstrationen som går under parollen ”Stoppa främlingsinvasionen” närmar sig med stormsteg . Visa ditt stöd för demonstrationen genom att köpa en ”12 november-tröja”.

troja

Klicka på bilden för att beställa tröjan.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments