Nordfront efterlyser: Känner du igen mannen?

Av ,
Nyhetsredaktör
2

EFTERLYSNING. Nordfront efterlyser identiteten på man som har setts förfölja och fota gravida kvinnor utanför förskolor i Boden.

Nordfront efterlyser identiteten på mannen på bilden. Klicka för större bild.

I samband med valrörelsen i Boden har oroliga bodensare berättat att en man följt efter bland annat gravida kvinnor i kommunen. Han har också setts fotografera utanför förskolor.

Då vi har bild på mannen i fråga från en offentlig aktivitet från i somras efterlyser vi nu mannens identitet. Mannen är i 40-50-årsåldern, överviktig, gråspräckligt skägg och långt hår uppsatt i svans. Han är i regel sjaskigt klädd och ger ett efterblivet intryck. Eventuellt bryter han på något europeiskt språk.

Mannen har setts köra runt i en ljusblå kombi, modell nyare med kraftiga extraljus.

Är du mannen på bilden eller vet du vem det är? Kontakta Robert Eklund eller Simon Holmqvist på robert.eklund@nordfront.se och simon.holmqvist@nordfront.se.

Sprid gärna efterlysningen på sociala medier!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl-Путин APierre Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Pierre
Medlem

Efterblivet intryck hmm, har ni kollat den lokala afabögklubben?? De godtar ju bara retards i alla dess former och har man pedofila tendenser så har man garanterat hög position i den bekantskapsskaran.

Hoppas ni eller hellre någon med ingen tolerans alls får tag i det befarade äcklet.

Karl-Путин A
Medlem

Mannen är uppenbarligen preggofil, en sexuell HBTQP-minoritet som bara utövar sin läggning. Tänk på att det är ett solklart fall av hatbrott att eftersöka hans identitet.