Nordfront behöver er hjälp!

NORDFRONT. För att kunna fortsätta leverera det material och hålla den nivån vi gör behöver nu Nordfront er läsares hjälp med donationer.

Sedan den internationella bankmaffian har stängt ned Nordfronts möjligheter att ha vanliga bankkonton har vi tvingats att finansiera verksamheten med insparade medel. Vi har genomfört vissa insamlingar för specifika mål, exempelvis till arbetsdatorer för redaktionsmedlemmar, via redaktionsmedlemmar som “lånat ut” sina privata bankkonton för ändamålet.

Via de andra möjligheterna att stödja Nordfronts verksamhet har inkomsterna varit försumbara, det har endast kommit in sporadiska donationer via Bitcoin m.fl. Detta tack vare att många helt enkelt tycker att kryptovalutor är krångligt och besvärligt att använda sig av. Till viss del stämmer detta också, då det för icke tekniskt intresserade kan vara svårt att komma igång med användningen av krypto. NTV har dock i dagarna släppt en instruktionsfilm som förenklar handhavandet med kryptovalutor enormt. Med detta som hjälpmedel hoppas vi att fler människor väljer att börja stödja verksamheten.

Nordfront har nu kommit till en punkt då våra sparade pengar har tagit slut. För att kunna fortsätta verksamheten som den ser ut i dagsläget så behöver vi få in donationer omgående. Vi behöver få in ett minimum av 20 000 kr för att täcka de närmsta månadernas behov.

Vi har under en tid arbetat med ett projekt som förhoppningsvis ska lösa de ekonomiska problemen Nordfront har fått dras med de senaste åren. Projektet kommer om allt går som det ska att kunna sjösättas i början av sommaren.

För att stödja Nordfront, följ instruktionerna i videon. Och skicka donationerna till Bitconplånbok: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Om du ej vill införskaffa ett Wirex-konto kan man även använda följande metod:

Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/

1. Välj Bitcoin.
2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d
4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
5. Ange ditt personnummer.
6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
7. Fyll i resterande personuppgifter

 

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
RokvikenSvaneholmEthnyJan HjelmTorkelsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Jag försökte (för första gången) med bitcoin. Men tyvärr gick det inte att ladda ner Swish-appen, som jag inte behövde hittills, eftersom min smartphone har android 4 och det är inte heller möjligt (eller för krångligt) att uppgradera till minst android 6. Jag måste leta andra möjligheter, evtl. ny smartphone med windows (tyvärr eftrsom annars fungerar den gamla men som var uppenbarligen inte uppdaterad för ca. 4 år sedan). Ni skulle försöka med konto på Danske Bank antingen i Sverige eller i Danmark.

J.N.
Medlem

Hade först tänkt skaffa Wirex-appen, men vill inte ha ett konto där, laddade istället ned en Bitcoin-plånbok (BRD för Iphone), som inte kräver någon registrering, köpte därefter lite Bitcoins via BTCX (Swish), som sen skickades till Nordfront från
Bitcoin-plånboken.

Mycket enklare än jag hade förväntat mig, och jag är absolut ingen expert på sånt här.

Jan Hjelm
Medlem

Att donera via Bitcoin fungerar mycket bra när man väl skaffat sig en Bitcoinplånbok. Jag gör mina donationer på datorn. Klarar en halvblind gammal gubbe att ta sig igenom hela processen så kan DU också klara det!

Nästa donation kommer den 19:e när pensionen kommit.

Ethny
Medlem

Har ni tagit bort möjligheten att kunna ”gräva” (mine:a) bitcoins på er hemsida? Tyckte det var ett bekvämligt sätt att generera bitcoins genom att låta processorn få arbeta titt som tätt. Bortsett från elkostnaderna som ökar lite, men det är det som är grejen med det hela i princip. Hellre högre räkning och kunna bidra lite grand vid sidan om.

Edit: Annars kan man förvisso gräva själv till sin egna plånbok för att sedan donera det.

Svaneholm
Medlem
Rokviken
Medlem

Funkar det med Electrum eller måste man ha Wirex? Har inget giltigt pass så där föll den möjligheten.