Nordfront avslöjar: Högstadielärare i Luleå ”demonstrerade” med våldsverkare

AVSLÖJANDE. Han demonstrerade med ett vänsterextremistiskt nätverk, som använder sig av våld, hot och skadegörelse i sin ljusskygga kamp mot oliktänkande. Barry Floyd Cogburn är därtill lärare på en skola i Luleå. Det bör såväl föräldrar som barn få kännedom om. 

Barry Floyd Cogburn (till vänster) under Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Boden på första maj. Foto: nordfront.se.

Föräldrarna till barnen i årskurs 8b på Bergskolan i Luleå, samt såklart även eleverna, förtjänar att få veta att klassens mentor är en våldsbejakande vänsterextremist. Barry Floyd Cogburn, 32 år, är ursprungligen från Houston, USA, men bor nu i Luleå. Han är gift och har barn med en svensk kvinna.

Under Nordiska motståndsrörelsens lagliga demonstration i Boden den 1 maj syns han på bild tillsammans med en öppet våldsbejakande, vänsterextremistisk grupp. En person ur denna grupp gick för övrigt under demonstrationens gång till attack mot demonstrationståget i ett lönlöst försök att stoppa det.

Barry Floyd Cogburn stoltserar öppet med sitt deltagande i en så kallad motdemonstration under första maj i Boden, där man flaggade med våldsbejakande symboler. Klicka för större bild.

”Kommunism är en fest”. På Facebook hyllar Barry Floyd Cogburn diktatorer som Vladimir Lenin, Josef Stalin och Mao Zedong som tillsammans har hundratals miljoner liv på sina samveten. Klicka för större bild.

Detta våldsbejakande terrornätverk på vänsterkanten har som signum att förfölja oliktänkande och offentliggöra dem, i hopp om att de ska bli utsatta för våld av människor som kan tänka sig att bryta mot lagen för att demonstrera sitt hat.  De har även uppmärksammats efter att ha kastat in stenar genom sverigedemokraten Ted Ekeroths bostadsfönster. Att kasta stenar genom fönster hos oliktänkande är för övrigt ett vanligt förfarande för dessa individer, liksom att vandalisera bilar. Våld, trakasserier och skadegörelse tillhör alltså de metoder som uppmuntras, vilket tydligt framgår både av deras handlingar, samt hur de uttrycker sig i skrift.

Profilbild på Facebook.

Förutom att magister Cogburns engagemang inom den vänsterextrema, våldsbejakande rörelsen torde sprida kalla kårar bland elever och föräldrar, inställer sig snabbt frågan om hur pass objektiv han klarar av att vara i sitt arbete. Under veckorna 9 -13 i år undervisade han till exempel i ämnet revolution. Detta rimmar lite illa med det faktum att han verkar hysa en nästintill sjuklig fascination för kommunistiska revolutioner. Arbetsbeskrivningen till eleverna pryds också mycket riktigt av en röd bild, innehållandes en knuten näve, höjd i luften.

Barry Floyd Cogburn använder politisk propaganda i undervisningen.

I övrigt verkar denna magister vara ganska förvirrad. Den 16 november 2012 skriver han exempelvis på sin twitter: ”Nu håller apartheidstaten Israel på att bomba hela Gaza till en liten grushög. Jag känner bara avsky, sorg och hat. Krossa sionismen !” Det verkar då rätt ologiskt av honom att motarbeta Nordiska motståndsrörelsen som faktiskt arbetar för att göra just det, men han har kanske ändrat sina politiska åsikter sedan dess? Han skriver också efter Motståndsrörelsens demonstration i Boden:”Kalla kårar när jag såg hur många ’vanliga’ icke tillresta som gick i tåget. Unga män. Pensionärer. Svenssons. Din granne. Snälla farsan från dagis. Kassörskan på ICA. Det är fruktansvärt oroande.”

Våldsromantiserande budskap som Floyd Cogburn har delat på sociala medier.

Det som är verkligt oroande är att en lärare på högstadiet äger en så pass låg förmåga till källkritik att han köpt mediabilden av Nordiska motståndsrörelsen rakt av.

Våldsbejakande, och okunnig vad gäller källkritikens ädla konst. Föräldrarna till barnen i klass 8b på Bergskolan i Luleå, samt eleverna själva har nu i vart fall fått en fördjupad bild av magister Barry Floyd Cogburn och hans värderingar. Vad de sedan väljer att göra av denna information är sedan såklart upp till var och en.

Kontaktuppgifter till Barry:
E-postadress: barry.cogburn@gmail.com
Tel: 076-827 60 31

Kontaktuppgifter till Bergskolan:
Rektor Lizette Råberg: 0920-45 30 00

Bergskolan
Blockvägen 1
972 52 LULEÅ

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
FredrikaKarlSlipsenSenasteGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Deva
Medlem
Deva

Anders Jonsson
Medlem

Suveränt bra av Nordfront att publicera artikel om aset.

Rättvisan kommer segra, till slut.

Hell seger!

Grottbjörnen
Medlem

verkar ju vara en väldigt fin och sympatisk människa…

Karl
Medlem

Näpp!

Senaste
Medlem

”Under veckorna 9 -13 i år undervisade han till exempel i ämnet revolution.” Han undervisade i hur man blir en nyttig idiot och i själva verket en lojal tjänare åt de krafter man tror sig bekämpa. Afroamerikanen och dåvarande studenten på universitetet i Chicago, Gerald Kirk, blev som FBI-informatör aktiv i Students for a Democratic Society, som var den ledande gruppen inom den Nya Vänstern, den kommunistiska frontgruppen DuBois Club (namngiven efter den svarte kommunisten W.E.B. DuBois, även medlem i judiska NAACP), Black Panthers och Kommunistpartiet. Han lämnade vänstern 1969 och vittnade året därpå inför USA:s kongress: ”Young people have… Läs mer »

Slipsen
Medlem

Vilken psykopat, han måste ju ha varit påtänd vid tillfället. Det ser man på ögonen anser jag.
Det är skrämmande att vi lever i en modern DDR-diktatur där det nästan är ett krav att vara röd och pk för att få godkänt på lärarutbildningen för att sedan lura i barnen en massa strunt och fabler. Fy fan!
Lägg ned drogandet och din röda ”kamp” Barry! Du var väl tvungen att fly hals över huvud från det antikommunistiska U.S.A och en vacker dag kommer du att behöva fly från Norden också!
Ta ditt pick men framför allt ditt PACK och dra redan nu!

Karl
Medlem
Karl
Medlem

GET THE FUCK OUT, din satans Lenin-lakej!

Fredrika
Medlem

Jaså Cogburn är företrädare för den svenska skolan som ska lära barnen att tänka kritiskt och oberoende?

Snarare perfekt för den nya läroplanen som inte syftar till att förmedla kunskap om olika åsikter utan förmedla värderingar som det numera heter.

Fy f-n ännu ett djävla svin som borde ***** i *********** tillsammans med ***** **** ****** *********.