Nordea stänger nu också ner Nordisk Ungdoms konton!

DEMOKRATUREN. Precis som Nordiska motståndsrörelsen har nu Nordisk Ungdom fått besked av Nordea att deras bankkonton kommer att stängas ner.

”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps. Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur.”

— Vilhelm Moberg

Den senaste tiden har Nordfront uppmärksammat att alla Sveriges banker inlett en bojkott av de föreningar och företag som drivs av Nordiska motståndsrörelsen och Nordfront. Detta har bland annat lett till att vi inte kan ta emot donationer på de vanliga sätten och tillfälligt behövt stänga ner vår webbutik. Tills vidare kan man donera pengar kontant eller via Hatreon.

Idag gick Patrik Forsén ut på Youtube med att Nordea nu även slagit till mot Nordisk Ungdom. Banken har beslutat att om en månad stänga ner samtliga konton som organisationen har. Sedan tidigare har även ett företag som Forsén driver portats av Swedbank.

— Det som makteliten har gjort de senaste åren är att de mer eller mindre frivilligt tvingat in befolkningen i någon typ av Matrix, där du behöver ha bankkonto – för vi är på väg mot ett kontantlöst samhälle, åtminstone här i Sverige – du behöver dessutom ha mobilt bank-ID, du behöver därför ha en smartphone, du behöver Facebook för att ha kontakt med dina kompisar och så vidare. Allt det här kan till en början vara väldigt lockande för den nationella oppositionen, men ju mer de stänger av oss desto svårare blir det. Vi är alltså inne i ett Matrix och vi blir utkickade, där kan makten helt själva välja vilken aktör de vill stänga av. Så det blir en extrem politisk styrning på ett sätt som aldrig tidigare har förekommit och det här är såklart ett enormt hot mot demokratin och ett enormt hot mot det oppositionella arbetet, säger Forsén på Youtube.

Tills vidare har Nordisk Ungdom ett Paypalkonto och en postbox som länkas i filmbeskrivningen på Youtube för de som vill stödja organisationen. Det gamla bankkontot kan också ta emot donationer fram till den 21 december.

Attacken från bankväsendet mot den nationella oppositionen verkar nästan vara synkroniserad över nationsgränser då även franska Front National förra veckan fick meddelandet att deras bankkonton kommer stängas ner inom 30 dagar. Precis som i Sverige var den franska banken oförmögen att ge en rimlig motivering till sitt beslut. I Frankrike fick dessutom Front Nationals partiledare, Marine Le Pen, sitt privata bankkonto nedstängt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Sigfrid says:

  Det här visar väl tydligt att det är globalisterna som styr och att Löfven och hans anhang bara är nickedockor i demokraturen Sverige.

 • Verkligen otäckt. Vad blir nästa steg? Stänga ner de som är medlemmar i organisationen eftersom bankerna kan se summor som överförts, och stänga ner de som beställt varor från organisationer som bankerna anser inte dela värdegrund.

  • Ragnar says:

   Det är inte alls omöjligt att det kan bli nästa steg. Mycket sannolikt till och med, när rörelsen börjar bli ett verkligt hot mot globalisterna och vi samlar tiotusentals medlemmar på våra demonstrationer.

 • Ragnar says:

  Sen säger dom att det är en konspirationsteori att det är judar som kontrollerar bankerna.

 • Caesar-Aurelius says:

  Nordisk Ungdom har ju gjort sig kända för att utföra spektakulära aktioner tidigare.

  Jag hoppas och jag ber att Nordisk Ungdom just nu planerar en ny aktion, den vassaste de någonsin utfört, nu mot bankerna och deras ansvariga tjänstemän och direktörer.

 • Fimbultyr says:

  Vi behöver göra en analys av hur det här har uppkommit! Vi måste skydda oss själva!

  Vidare behöver vi bli bättre! Mer etiska. Att vara vår egen polisstyrka! Låt ingen beslå dig med ett etiskt misstag. Vi behöver samverka mer och vara varandras skyddande försyn!

  Vi behöver även bli Planethierarkiens folk! Planethierarkien är en dold grupp Teosofiska Mästare som planerar sitt återframträdande, och vill skapa en ny era där världsläraren Christo Matreya framträder offentligt. De vill bli mänsklighetens ledsagare!


 • Lämna ett svar