Nödlandning utfördes för att galning hotade att döda människor om de inte godtog att Jesus var en svart man

USA. Flygplan fick nödlanda för att en uppenbart irrationell man gick i korridoren och sa att han skulle döda alla på planet om de inte godtog att Jesus var en svart man.

Det är tidningen Daily Mail som rapporterat att ett flygplan fick nödlanda i Seattle för att en man börjat uppträda irrationellt och börjat dödshota människor om de inte godtog att Jesus var en svart man . Ett till synes lugnt gripande gjordes på mannen av tre personer varav en var polis.

Han misstänks i nuläget för trakasserier men det kan bli tal om fler brottsmisstankar för sitt beteende.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
20 dagar sedan

Det enda troliga vittnesbörd jag läst om Jesus hudfärg är av Heliga Maria genom ”heliga Birgitta ” citerandes om att ha sagt att Jesus hudfärg medan Han hängde på korset var så vitt att Hon såg Hans blodådror.

sparat sånt under taggen #powerofthecross på vk BTW

Last edited 20 dagar sedan by Child-Of-God
Fredrika
Nybörjare
Fredrika
20 dagar sedan
Reply to  Child-Of-God

JAg har aldrig förr hört talas om att afrikaner skulle kräva ett fastställande att Jesus var svart. Det måste vara en del av ett program att förstöra kristendomen och de vitas kultur genom att låtsas att det ska behöva finnas en raskonflikt mellan svarta och vita även i Jesus. Eftersom Jesus föddes i Galileen var han vit grek. Att han som judarna och de judeokristna påstår han skulle vara jude faller på sin egen orimlighet på grund av att de inte erkänner honom, dödade honom och liksom judinnan Sarah Silverman skulle döda honom igen om hon fick chansen. Precis som… Läs mer »

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
20 dagar sedan
Reply to  Fredrika

ja nu finns det nog knappast någon helig talmud men däremot en satanisk agenda att förstöra kristendom, att svartmåla präster och som här berättats om, Herren själv, det är jag övertygad om. men sen finns det också en Herrens Arm som är enorm och den har jag drömt om en gång, var som om jag befann mig på den och rätt som det var så befann jag mig på axeln på Jesus som det verkade, och kysste Hans kind! sen vaknade jag. och btw så har jag haft en annan dröm, eller möjligen var det en syn innan eller snart… Läs mer »

Last edited 20 dagar sedan by Child-Of-God