Nigel Farage talade i EU-parlamentet om Soros-mutade EU-politiker

EU. I en debatt i EU-parlamentet kräver Nigel Farage en kommitté som utreder vilka som tagit emot pengar av den judiske rovkapitalisten George Soros.

Nigel Farage, EU-parlamentariker och tidigare partiledare för det brittiska euroskeptiska partiet UKIP, talade under gårdagen i EU-parlamentet där han krävde en utredning om vilka som erhållit finansiering av globalisten George Soros för att underminera nationalstaten.

Soros-lakejer i Sverige

1. Lars Adaktusson (KD)
2. Anna Maria Corazza Bildt (M)
3. Malin Björk (V)
4. Bodil Ceballos (MP)
5. Peter Eriksson (MP)
6. Fredrick Federley (C)
7. Christofer Fjellner (M)
8. Gunnar Hökmark (M)
9. Olle Ludvigsson (S)
10. Jens Nilsson (S)
11. Soray Post (FI)
12. Marita Ulvskog (S)
13. Cecilia Wikström (L)

Farage menar bland annat att det är hyckleri att tala om påverkanskampanjer i samband med Brexit eller det amerikanska presidentvalet när superkapitalisten George Soros använder alla sina pengar och sitt inflytande till att påverka EU i den riktning han vill.

Nordfront har tidigare avslöjat för svensk publik vilka politiker som George Soros ser som sina ”betrodda” inom EU-parlamentet. Farage tar i talet också upp denna hemliga lista, som läckte ut under förra året efter en hackning. Inte helt oväntat var det Sveriges EU-parlamentariker som toppade listan i hela EU, och bland annat dessa vill Farage se utredas för eventuella mutbrott.

Se talet nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments