Nigel Farage överväger att gå med i annat parti

UTRIKES. Den kände EU-kritikern Nigel Farage överväger att gå med i ett nytt parti om utträdet ur EU dröjer fram tills nästa val till Europaparlamentet.

Den kände EU-kritikern Nigel Farage säger sig vara beredd att ställa upp i valet till EU-parlamentet i vår om utträdet ur den europeiska unionen dröjer såpass länge att Storbritannien kommer delta i valet. För att göra detta kan Farage gå med i ett nytt parti, då han lämnade UKIP förra året.

Farage har dock redan uteslutit att gå med i det konservativa partiet, istället säger han att han isåfall kommer titta på något av de mindre nybildade partierna som finns.

Kritiker från hans gamla parti menar att Farage genom detta riskerar att splittra de EU-kritiska rösterna.

EU-kritikern är också inblandad i att bygga upp en struktur för att kunna kampanja inför en eventuell ny folkomröstning om EU.

Källa:
Farage seeking ’new party’ in case UK fights Euro elections

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
5 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrika
Fredrika
1 år sedan

Farage (varifrån kommer det namnet egentligen?) har sålt sig. Beviset är att han sedan en tid får en hel del utrymme i judiskt ägda massmedier i England. Tidigare var han paria som Jimmie Åkesson. Nu lyfts han fram som ”kritisk röst”. Dom flesta journalisterna låter honom komma till tals. Dom häcklar honom inte längre, skriver inte hatiskt om honom och kritiserar inte dom saker han ”påstår”. Resan in i stugvärmen har gått fort för honom på ett sätt Jimmie Åkesson bara kan drömma om i den socialdemokratiska diktaturens ”Sverige”.

Sverker
Sverker
1 år sedan
Reply to  Fredrika

Alternativt kan det vara så att man känner av vart vindarna blåser, och då gäller det att vara snabb med kappvändningen så att inte det skall bli för uppenbart, typ, omvändelse under galgen.
Eller har du nån konkret koppling mellan Farage och ((()))?
Problemet är att det alltid uppstår sådana här farhågor. T.o.m. Hitler menar vissa var en ((()))-agent, vilket jag anser vara en avancerad form utav damage-control. Om det var någon som stod emot ((())), så var det han!

Fredrika
Fredrika
1 år sedan
Reply to  Sverker

Bra att du är optimist. Vad menar du för ”koppling” mellan Farage och ((()))? Det är klart att det finns kopplingar om han lyfts fram av (((deras))) medier precis som (((de))) har blivit vänligare mot SD sedan Annika Hagwall sparkades och (((Paula Bieler))) lyftes fram. Det ligger ju i linje med att de har bytt partinamn till SionistDemokraterna. Men att Farage själv skulle vara ((())) har jag ingen aning om. Är han shabboscertifierad spelar det eventuellt mindre roll. Konstigt namn iallafall. Någon som vet var hans släkt kommer ifrån? Är de valoner? Eller fransmän? Angående vändande vindar är (((medierna))) inte… Läs mer »

Klaus
Klaus
1 år sedan

Om kritiker har rätt som säger Farage ska splittra Brexit-rörelsen så vore han MI5-agent.
Det är någon i den följande videon som påstår att folk ska tror med Brexit sägrar de över bankerna, men Illuminati-bankster skrattar åt dem, NWO fortsätter. Jag tror Brexit går för kaotiskt att någon verkligen har koll på allt.
https://youtu.be/85KQ5oF5iVU
Jag letade förgäves original Rothschild kommentar.

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Farages namn kommer sig av att han härstammar från kristna hugenotter.

Dessutom är Farage i viss mån judemedveten, vilket han visat genom att han i en intervju jämförde en eventuell inblandning från rysk sida i det amerikanska presidentvalet med den judiska lobbyn, och där han då ansåg att de 6 miljonerna i USA var det större hotet.

Detta i sin tur ledde till att ADL-judarna skriade som stuckna svin om att Farage ”plays into deep-seated anti-Semitic tropes”, vilket kan översättas till ”anspelar på djupt rotade sanningar om stora judiska näsor och klibbiga judiska fingrar”.