Nigel Farage: ”Globalisterna vill ha krig i Syrien”

UTRIKES. Den brittiska politikern Nigel Farage sa i amerikansk TV att globalisterna är desperata efter krig i Syrien.

Det var i ett segment i Tucker Carlsons program som den tidigare UKIP-ledaren Nigel Farage kritiserade länder som USA, Frankrike och Storbritannien för att hetsa krig mot president Bashir al-Assad, något som han menar kommer få mycket negativa konsekvenser för hela världen. Farage tar bland annat upp invasionen av Irak och inbördeskrigen i Libyen som exempel på hur globalisterna har gjort situationen i länderna värre och skapat flyktingkriser.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RichardKarl APåläst Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Påläst
Medlem

7 av 10 ”smarta” missiler nedskjutna med luftvärn skapade av Sovjet för över 30 år sedan. Men en judelakej som Trumph tycker väl att en brödrost är smart.

Karl-Путин A
Medlem

:)

Richard
Medlem

Och tack vare attacken så har Ryssland tvingats ge mer stöd till Assad, och bli mer inblandad. Nu när hoten om fler missiler råder så har Ryssland öppnat upp för att dela med sig av sinna senste, totalt överlägsna modeller som de har haft för sig själva i rädsla för att tekniken ska spridas. Om analoga sovjetiska modeller skjuter ner 70%, då kan man vara nästan säker på att de nya tar ner nästan 100%. Detta test / varning från judelakejerna har endast gjort en framtida attack svårare. Så good luck USA/Nato. Ni gjorde bort er som vanligt och blev… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Tilläggas kan att den ryska ekonomin går på högvarv pga alla sanktioner som landet utsätts för. Förlorarna är de länder som tvingas delta i sanktionerna, eller som frivilligt deltar, som tex Sverige vars bönder har fått ta en stor smäll. Medan USA har lagt tusentals triljarder dollar sen andra världskriget för att skapa världsherravälde åt Israel genom att skapa hundratals krig och konflikter, så har Ryssland i lugn och kunnat utveckla sin teknologi inom bla försvarsindustrin och kärnbränslecykeln. USA är på fullständigt dekis och klarar inte ens längre av att bygga ett kärnkraftverk eller skjuta upp satelliter i rymden. USA… Läs mer »