Nigel Farage attackerad under Brexitmöte

BREXIT. Nigel Farage har blivit attackerad av en man som kastade en milkshake på honom under ett torgmöte för Brexit.

Under ett torgmöte i Newcastle blev Brexitförespråkaren Nigel Farage attackerad av en man som kastade en milkshake på honom. I en film som visar efterspelet av attacken hörs Farage säga till sina säkerhetsvakter ”hur kunde ni inte stoppa det där?”

Attacken utfördes av Paul Crowther som anser att Farage, genom att stödja Storbritanniens självständighet från globalistprojektet EU, är rasist vilket också är anledningen till att han utförde handlingen.

Källa:
‘How did you not stop that?’ Farage furious after being hit with MILKSHAKE (VIDEO)

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Sverker says:

    Sympomatiskt att kraxande vänsterblivna häxor hörs i bakgrunden som på barns vis visar att de tyckte det var bra. Det skall bli så härligt när dessa och deras soja-killar som aldrig får ett ligg, när de kommer att få känna på effekten med full kraft, av sin idioti att förstöra sin nation.

  • Lingonet says:

    Jag tyckte att farage var bra, innan han visade sig enbart vara intresserad av sig själv.
    Han splittrade brexit med sitt avhopp, som jag inte riktigt förstår varför.


  • Lämna ett svar