New York Post: ”Det våras för Förintelsen!”

FÖRINTELSEINDUSTRIN. I Europa och USA blir det allt fler utställningar och fler nya museer med ”Förintelsen” i fokus, snart kanske även ett i Stockholm. Enligt judisk makt-företrädare måste propagandan intensifieras när de ”överlevande” håller på att dö ut.

”Överlevaren” Emerich Roth, som har gjort karriär som förintelsebluffare, kommer kanske med teknikens hjälp att kunna fortsätta fabulera efter sin död.

Utställningen Speaking Memories – Förintelsens sista vittnen – som just nu visas på Historiska museet i Stockholm ingår i en stor och expanderande rörelse, ett sorts informellt globalt projekt, där judisk makt-rörelsen försöker svara på frågan hur man ska få människor att minnas Förintelsen den dagen inga ”överlevare” längre finns kvar.

Juden Ricki Neuman skriver i ett reportage i tidskriften Judisk Krönika:

Även om Shoa är världens mest dokumenterade händelse … gör den kommande förlusten av människor som var där och såg det äga rum att vi går in i en ny era – med ett nytt uppdrag.

Detta ”nya uppdrag” innebär alltså att finna nya vägar och metoder för att hålla förintelsekulten levande. Ett sätt är enligt Neuman att engagera sönerna och döttrarna till ”överlevarna”, den andra generationen, som får i uppgift att berätta vad deras föräldrar har varit med om.

Eller tredje generationen, som i fallet med föreningen Zikaron i Sverige som enligt hemsidan ”är en förening som för vidare historier från Förintelsens överlevande för att se till att de aldrig någonsin glöms bort”.

En annan metod som nu prövas på flera håll är högteknologisk ”intervjuer”, som bygger på att man har spelat in en överlevande som har svarat på över tusen möjliga frågor.

Besökaren ser den överlevande i helfigur på en storskärm, får en mikrofon i handen, ställer sin fråga, som sedan ”läses av” med hjälp av en dator som väljer rätt svar från alla inspelningar – eller åtminstone ett svar som innehåller flera av nyckelorden i frågan.

Sedan ”ser och hör besökaren den överlevande svara, gestikulera, hosta, nicka, dricka vatten, skaka på huvudet och till exempel berätta var hen föddes och växte upp eller när hen deporterades”, som Neuman imponerat beskriver det.

The Museum of Jewish Heritage i New York har nyligen byggts om, för att framöver främst fokusera på Förintelsen, och den första utställningen heter ”Auschwitz. Not Long Ago. Not Far Away”.

New York-museets utställning kommer att visas från maj 2020, och går för närvarande att se i Madrid, där den på kort tid har lockat över 600 000 besökare.

I början av året invigdes en ny stor utställning i Förintelsemuseet i Dallas, under det att The Houston Holocaust Museum är stängt för tillbyggnad. HHM planerar att öppna senare i vår, vid samma tid som Cincinnati Museum Center inviger en ny flygel, en byggnad som ska heta ”Holocaust and Humanity”.

Alla dessa satsningar världen runt fick en krönikör i New York Post att utbrista: ”Det våras för Förintelsen!” I sin artikel argumenterade han för att det aldrig tidigare varit lika stor uppmärksamhet på Shoa som det är nu.

Källa:
Tills den sista rösten tystnar

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
11 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
8 månader sedan

Den enda Förintelse som har bevisats är Förintelsen av den tyska befolkningen i Preussen, Pommern och Schlesien. Massakern i Nemmersdorf i oktober 1944 upprepades i ett otal antal ostpreussiska, pommerska och schlesiska byar under de sista månaderna av kriget. En särskilt väl dokumenterad massaker inträffade i Metgethen, en förort till Königsberg. Staden hölls ockuperad av den sovjetiska armén från 29 januari till den 19 februari 1945, därefter blev staden befriad av de tyska 5:e pansar- och 1:a infanteridivisionerna. Metgethen-massakern i östra Preussen var en massaker på över 3 000 tyska civila kvinnor, barn och gamla män som utfördes av judiska… Läs mer »

Vera
Nybörjare
Vera
8 månader sedan

Kan man överleva en förintelse? Att de överlevde motsäger det – men tjänar pengar på det och bygga museer i oändlighet på en lögn är väl exceptionell i högsta grad? Under Häxprocessens tid ljögs det också – men det tog slut så hoppet finns här med.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
8 månader sedan
Reply to  Vera

Ja, Du Vera. Det är världens enda ”förintelse” där det folkmördade folket är fler till antalet efter folkmordet än före, enligt deras egen publicerade folkräkningsstatistil några få år efter krigets slut.

Så nog kan ett folk klara sig rätt bra efter att ha förintats. Åtminstone om den aldrig ägt rum. Men som Din väninna i fängelse säger: ”Det är historiens största och mest seglivade lögn.”

Vera
Nybörjare
Vera
8 månader sedan
Reply to  Fredrika

Som ett PS kan jag undra över en ”överlevande” i TV som påstod att vid varje station under färden till Auschwitz fick de kasta ut lik. Har åkt samma sträckor i det dåvarande Westpreussen många, många gånger under 40 – 45 talet – inte 17 såg jag några lik.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
8 månader sedan

Fritt översatt: ”Nu har man vant sig vid åläggandet av skuld och skam på Tyskland och tyskarna — alla talar om kollektiv skuld och skam och avslutar med orden ”Glöm aldrig!” och ”Förlåt aldrig!” för Hitlers påstådda handlingar som man måste betala skadestånd för varje år, och man betalar, framför allt med förlorat land och dess identitet, och man betalar med att förlora rätten att sörja och beklaga ens undergång. När Stalins armé kom till Europa rasade den mer hårdfört och framgångsrikt i form av antal mördade och andra grymheter både inom och utanför de egna unionsgränserna, inte endast mot… Läs mer »

Ethny
Nybörjare
Ethny
8 månader sedan

Om vi nu låtsas som att detta s.k folkmord verkligen hände. Oavsett vad så var folkmordet mot etniska ryssar ännu värre, uppåt 100.000.000 mördade av (((bolsheviksa))) kommunister. Ukrainas Holodomor, tyskarnas folkmord etc alla dessa var mångt mycket värre, framförallt då förintelsen aldrig ägde rum. Sedan att det i dagsläget pågår ett folkmord som saknar motstycke till något annat, där hela befolkningar i de flesta vita länder byts ut genom massinvandring som är dirigerat av globalisterna och sionisterna och deras följeslagare. Vårt Europa kommer tillslut likna Brasilien. Tror inte de kommer kunna leva på- och utnyttja denna lögn så länge till.… Läs mer »

Klaus
Nybörjare
Klaus
8 månader sedan

Vilka nersvinade soldater (unga män) i den röda armén och i de västliga arméer. De Gaulle hetsade muslimer, marockaner och algerier, på tyska barn och flickor. Med ”befrielsen” kom sexuell perversitet (”sexuell befrielse”) och knark, som spredd sig ochså till Skandinavien och Västeuropa, och ännu fler muslimer. Holocaustlögner är Israels existensbasis. Men sedan sanningen spridas i världen vill världsherraväldejudar cementerar lögner som facta. Sanningen är också att den tyska armén dödade judiska partisaner t.ex. i Polen och förmodligen judiska soldater i den röda armén vid fronten, men inte miljoner och inte i någon KZ. Den tyska armén hade möjlighet att… Läs mer »

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
8 månader sedan

Robert J. Aumann fick 2005 en halva av Nobelpriset i ekonomi. Och i vad? Spelteori.
Pyramidspelet tar aldrig slut.

https://www.youtube.com/watch?v=sV81HYDFC9o

Sverker
Nybörjare
Sverker
8 månader sedan

Kroknäsorna är i panik. De öser på max nu, med mera av vad det enda deras perversa hjärnor kommit på för att fortsatt krampaktigt försöka få resten av mänskligheten att kvarstå i den judiska hjärntvätten, d.v.s. maniskt gallskrika om ”förintelsen”. Verkligheten kommer i fatt dom till slut i alla fall. Frågan är bara vad som kommer att fälla dom först. Blir det att deras makt över banksystemen nu försvinner? Eller när det framkommer att det är juden som ligger bakom 911? Eller när det framkommer att det är juden som ligger bakom invasionen ifrån Mena-folk till civiliserade länder? Eller att… Läs mer »

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
8 månader sedan

Judarnas största inkomst förintelsen måste till varje pris hållas vid liv annars kan inte deras organisationer överleva.Hur kan man tro på denna saga det finns inga bevis på dess existens?

nordbo
Nybörjare
nordbo
8 månader sedan

Tänka sig att en närmande siffra om 60 miljoner strök med under WW2 (mestadels vita folkslag) så är det av judisk börd några hundra tusen som ingår i den siffran – snacka om att ha ensamrätt på lidande och sorg.

”There is no business like shoah business”.