Netanyahus varning till Putin: Iran planerar mörda 6 miljoner™ judar i ny ”förintelse”

SIONISM. I onsdags talade Netanyahu inför Putin i Kreml med anledning av rysk-syriska avtal om missilförsvarssystem. Netanyahus syfte är att stoppa Rysslands leverans av luftförsvarsmissilerna.

Luftförsvarssystem S-300 som rysk-syriska avtalet handlar om. Foto: spoilt.exile (CC BY-SA 2.0).

Enligt rapporter har Syrien hittills varit relativt effektiva i nedskjutningarna av israeliska missiler som anfaller landet, trots att Israel dominerar luftrummet över Syrien.

Jonathan Cook, journalist baserad i Nasaret, Israel, meddelar att officiella FN-rapporter visar att Israel kränkte Syriens luftrum över 750 gånger under 3 200 timmar mellan juli och september 2017. Redan innan USA, Storbritannien, Frankrike och Israel började med sina luftanfall mot Syrien i år var Israels militära aktiviteter i luften alltså så intensiva att det är svårt att betrakta det som något annat än krigstillstånd.

Enligt juden Zvi Magen, som tidigare var Israels ambassadör i Moskva, har Israel utfört minst 150 bombräder i Syrien sedan kriget mot Syrien inleddes 2011.

Netanyahu varnar för ny ”förintelse”
Vid sitt besök hos Rysslands president Vladimir Putin sa Israels premiärminister, juden Benjamin Netanyahu, att Iran är ute efter att förstöra hans land. Därför vädjade han till Putin att ”hindra Iran från att använda Syrien som en bas för att anfalla den judiska staten”.

Netanyahu hade tidigare beskådat en rysk militärparad anordnad till minnet av segern över Tyskland i andra världskriget. I sitt tal efteråt varnade han Putin och de församlade åhörarna för att det sju årtionden efter ”förintelsen” återigen finns ”ett land i Mellanöstern – Iran – som förbereder en utrotning av ytterligare 6 miljoner judar”.

— Vi i Israel har inte för ett ögonblick glömt de oerhörda offer som det ryska folket och den Röda armén genomled när de besegrade det nazistiska monstret, fortsatte Netanyahu, som vid tillfället inte nämnde att det var den judiska makten i Sovjetunionen som skickade ut de vita ryssarna i döden under striderna mot det vita Tyskland.

Anklagelserna om att Iran planerar att utrota 6 miljoner judar är samma anklagelser som riktades mot Irak i samband med att man förberedde ett omstörtande krig mot landet under förra årtiondet.

Putin beskrev situationen i Mellanöstern med att den är ”väldigt spänd”. Han svarade Netanyahu att han var hoppfull om att de skulle ”hitta ett sätt att desarmera” konflikterna på. Netanyahus besök i Moskva genomfördes dagen efter en ny israelisk attack på iranska styrkor i Syrien.

Innan Netanyahu lämnade Moskva sade han att samtalen med Putin var ”särskilt viktiga”.

— I ljuset av vad som nu händer i Syrien, är det nödvändigt att säkerställa en fortsatt koordinering mellan Rysslands och Israels militära styrkor, sade han.

Källor:
Netanyahu Warns Putin That Iran Wants to Destroy 6 Million Jews
Netanyahu tells Putin: Iran wants to carry out another Holocaust
https://www.counterpunch.org/2018/04/30/the-real-war-for-syria-is-taking-place-in-its-skies/

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
21 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Jag älskar verkligen att Netanyahu fortsätter nöta på med dessa förbannade sex miljoner. Jag menar, varje gång den referensen används på ett uppenbart exploaterande sätt som detta kommer ju fler börja tvivla på ursprungshistorien. P.S. Det är inte bara Iran som planerar utrota sex miljoner judar. Jag har fått höra från säkra källor att en division på tusen fulla skinheads också börjat snickra på såna planer – de brygger zyklon B vid sidan om allt hembränt, t.ex. Frågan är dock bara om de kommer nöja sig med sex miljoner (av vilka bara sådär 50 000 finns i Sverige)? Jag misstänker… Läs mer »

Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan

Uppenbart att även Putin är i händerna på Israel. Kan det bli mer tydligt? Samma dag som dem träffas bombar man Syrien igen massivt, medan Putin är helt tyst samt låter bli att leverera vapensystem som förmodligen hade kunnat hindra Israels aggression (Ryssland säljer dock avancerade vapensystem till både Turkiet och Saudi utan problem). Litar inte alls på Ryssland, inte förrän deras handlingar bevisar motsatsen. Ryssland kontrollerar heller inte sin ((( Centralbank ))), vilket förklarar det mesta …

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Deva

Hade netanyahu bemödat sig resan dit om Putin var i händerna på den västliga Zio/Geopolitiska makten..?

Hade inte dessa uttalanden endast skett via PM eller liknande – svårbedömt !

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Deva

– inte förrän deras handlingar bevisar motsatsen.”

Tack vare Rysslands inblandning som Assads regering har återtagit stora delar av sin suveränitet.

Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan
Reply to  nordbo

Men samtidigt låter man Israel gång efter gång fritt bomba Syriska mål utan fördömmande? Ryssland har redan sålt S-400 till Turkiet och Saudi men inte till Syrien. Hur går det ihop? Det går inte ihop! Och hur kan man låta USA stödda styrkor just nu ockupera 1/3 av landet? ”Hade netanyahu bemödat sig resan dit om Putin var i händerna på den västliga Zio/Geopolitiska makten..?” I mina ögon är det en kraftfull symbolisk handling som visar att Ryssland stödjer Israel och att dem har mycket goda relationer. Tror tyvärr ingenting hindrar USA/Nato och Israel att närsomhelst ta över hela landet,… Läs mer »

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Deva

Har de sålt sina S-400 till dessa nationer.? – då blir det en snabb misstanke om att man vill dra ut på konflikterna så att det ska gynna olika delar av krigsindustrin.

”Vad som exakt pågår bakom kulisserna är tyvärr väldigt svårt att veta, man kan bara spekulera.”

Så är det – ibland så får man använda sig av att de försäger sig, eller läsa av deras kroppsspråk under vissa möten. År 2009 så hade Putin och Obama ett möte under en filmad frukost – var mer tolkarna som hade ögonkontakt med varann osv (spänningar i luften)

Jakob
Nybörjare
Jakob
2 år sedan
Reply to  Deva

Du har helt rätt i att Putin är i händerna på judisk makt. Det förvånar mig att inte fler upptäckt vid det här laget.

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Jakob

Om det var så då hade länder som Iran/Syrien varit helt ockuperat vid det här laget – och de hade inte behövt använda lika mycket militära medel som skett under rätt lång tid.

Lefflan
Nybörjare
Lefflan
2 år sedan
Reply to  Jakob

Om så hade varit fallet så hade Syrien fallit för flera år sedan.

Man ska vara försiktig med att uttala sig i så absoluta termer, när det inte finns tillräckligt med fakta för att backa upp det.
Speciellt när mycket fakta pekar på att han inte är en del av världsordningen.

Bara tiden kommer utvisa vad som verkligen är sant.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Deva

@Deva….du får nog kolla upp dina källor lite grann innan du uttalar dig på ett offentligt forum. S-400 finns i Syrien. Men de växer inte på trän och är gratis att plocka. Varje enhet kostar 1 miljard dollar och Syrien vadar inte i pengar efter åratal av det (((aggressionskrig))) som landet utsatts för.

De israeliska attackerna mot Syrien handlar om att lura in Ryssland i ett storkrig som JewSA hoppas vinna. Putin måste agera med extremt god fingertoppskänsla med Israel som ju är USAs utlokaliserade regering.

Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan
Reply to  Karl A

”S-400 finns i Syrien” Ja, på Rysslands Marinbas, men skyddar aldrig Syriska mål. Dess existens är därför totalt verkningslös. Syrien har uttryckt vilja att köpa S-400 redan 2009, och skickade personal som slutförde en 6 månaders utbildning i Ryssland. Pengarna är inte problemet, utan Ryssland vill inte hamna i konflikt med Israel. Detta trots att Israel t.o.m skjutit ner Ryska jaktflyg. ”De israeliska attackerna mot Syrien handlar om att lura in Ryssland i ett storkrig som JewSA hoppas vinna. ” Mycket pekar på det men jag tvivlar starkt. Bakom kulisserna är jag övertygad om att både Ryssland, Israel och USA… Läs mer »

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Deva

Ryssland ska leverera S-300 till både Syrien och Iran. Moderna S-300 är bättre än vad Sverige har att komma med. Alla länder som köper avancerad försvarsmateriel av Ryssland blir också beroende av Ryssland för att kunna använda grejorna. Genom at sälja S-400 till Saudiarabien och Turkiet inleds också ett mångårigt försvarssamarbete. Ryssland får alltså möjlighet att utöva påtryckningar på både Saudi och Turkiet, ett Turkiet som redan är på kollisionskurs med NATO, Israel och USA.

Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan
Reply to  Karl A

Du har fel. Ryssland har nyligen gått ut och sagt att inget är bestämt gällande en eventuell leverans av s-300. Samtidigt har man inga problem med att leverera till andra länder.

https://sputniknews.com/military/201805111064353749-russia-s300-supplies-syria/?utm_source=https://t.co/iT1A76hQuf&utm_medium=short_url&utm_content=h4je&utm_campaign=URL_shortening

(Det skulle vara s-300 i min tidigare kommentar, inte s-400)

Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan
Reply to  Karl A

Här kommer en annan ledtråd:

BIS (Bank of international settlements)

https://www.bis.org/country/ru.htm

https://www.bis.org/country/ru.htm

BIS drivs privat och styr alla världens central banker från Basel i Schweiz och kontrollerar på så sätt deras ekonomier. Ryssland är medlem.

Vem styr BIS?

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Deva

nu får allt glorian på ditt alias utvärdera din egen fråga.

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Judarna tjatar om sina sex miljoner om och om igen som en papegoja jag är väldigt trött på att ständigt behöva lyssna till denna lögn.Att världen så blint kan fortsätta att tro på denna historia visar bara vilken makt skurkstaten Israel och judarna har.

Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan

Oj då 6000 000 igen Israels räknemaskin
tycks ha stannat vid denna siffra och den går inte att reparera för lögnbulten är ordentlig fastrostad. Slänga den? Inte så länge den betalar sig.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 år sedan
Reply to  Vera

Den evige – hets – maskinen:
”sex miljoner” fortsätter oavsett om den är fastrostad.

Bitte
Nybörjare
Bitte
2 år sedan

😴😴😴 6 miljoner 😴😴😴

Gunnar
Nybörjare
Gunnar
2 år sedan

Oy vey!!!

Jonas
Nybörjare
Jonas
2 år sedan

Både Turkiet, Ryssland och Saudiarabien är judestyrda. Hoppet ligger till Iran, snälla, låt det eviga tjatet om ”6 miljoner” bli en självuppfyllande profetia.