Netanyahu: ”Judarnas bibliska ärkefiender var vita européer”

UTRIKES. Benjamin Netanyahu uppmärksammar att judarnas gammaltestamentliga ärkefiender kom från Europa.

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu länkar på Twitter till en artikel som bevisar att judarnas gammeltestamentliga ärkefiender – filistéerna – var vita européer.

Det är den judiska forskaren Michal Feldman som studerat DNA från över 3 000 år gamla gravar från den filisteiska staden Ashkelon som idag ligger inom Israels gränser.

Studierna visar att filistéerna – som bland annat producerade den utomordentlige slagskämpen Goliat – var närmast besläktade med sydeuropéer från Iberiska halvön, Sardinien och Egeiska havet. I vissa av gravarna som undersöktes visades dock att filistéerna blandade ut sitt blod med levantinska människor, vilket också lett till att de sedan länge försvunnit som folk.

Källa:
Biblical Philistines—archenemies of ancient Israelites—hailed from Europe, DNA reveals

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GrottbjörnenDissidentPeter Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter
Medlem

Judarna tydliggör sig som och gör sig till allas fiender! Överförbart på vår tid förklarar judarna oss som sina ärkefiender, som ju också har varit och fortfarande är mönstret för deras handlande!

Hur oändligt långt är inte det från att älska sin nästa som sig själv! Som allas uttryckliga fiender har de alls ingen rätt till vare sig Israel/Palestina eller till att bebo något annat land! – Det är hemskt; ja, fruktansvärt! – En alldeles ofattbar ondska!

Dissident
Medlem

För den som kanske missat den väldigt viktiga relaterade artikeln i detta ämne (dvs den judiska stammens mest relevanta/viktiga historiske fiende) som skrevs för 3 veckor sedan:

https://www.nordfront.se/goliat-ljusets-krigare.smr

Missa INTE heller den OERHÖRT viktiga tilläggsinformationen som återfinnes i följande kommentar:

https://www.nordfront.se/goliat-ljusets-krigare.smr#comment-35091

Grottbjörnen
Medlem

har de några historiska vänner?