Netanyahu fortsätter anklaga Iran för att försöka skaffa kärnvapen

MELLANÖSTERN. Benjamin Netanyahus davidsstjärnetåg mot Irans påstådda kärnvapenanskaffning fortsätter.

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu anklagar Iran för att ha ett ”hemligt lager” med nukleärt material som enligt honom ska användas för att skaffa kärnvapen.

— Det Iran gömmer hittar Israel, sa Netanyahu som också uppmanade FN-organet IAEA att söka igenom de påstått hemliga lokalerna.

Han menade vidare att Israel måste ”försvara” sig mot iransk ”aggression”, vilken enligt honom manifesterar sig i Syrien, Irak och Libanon.

Netanyahu bekräftade dessutom det som den libanesiska shiamilisen Hizbollah proklamerade under förra veckan, nämligen att den antisionistiska rörelsen erhållit högprecisionsvapen. Något som han anklagade Iran för.

Anledningen till Israels fientliga inställning till regeringen i Teheran är att denna inte erkänner staten Israel samt att Irans allierade tillhör de mest hårdföra försvararna av arabiska och muslimska intressen som hotas av sionismen.

Källa:
Netanyahu Discloses Second Alleged Iranian Atomic Secret Facility in Tehran

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Tala om att kasta sten i glashus, med tanke på alla massförstörelsevapen den judiska staten har, samt hur villiga de är att använda dem. De har alla i ABC-kategorierna: Atomvapen, biologiska och kemiska vapen. Dessutom har de satsat tungt på neutronbomber, dessa kärnvapen som skickar ut betydligt fler neutroner och därigenom skadar biologiskt material betydligt mer än byggnader. Det är ett rent offensivt vapen för de parter som vill förgöra människoliv men behålla egendom. Det finns egentligen ingen defensiv användning för neutronbomber, för avskräckning får man genom konventionella kärnvapen.

  För övrigt inspirerande att läsa kommentarsfältet på https://www.rt.com/news/439684-israels-netanyahu-claims-iran-has/ och se hur avskydda judarna är.

 • Fredrika says:

  Satanyahu ljuger alltid. Det var inte länge sedan han höll en farsartad föreläsning med fabricerade ”dokument” som stödde hans kärnvapenanklagelser mot Iran. Men ju fler gånger folk hör hans lögner desto fler börjar tro på dem. Han vet att det är så det fungerar. Hollywoods förintelsepropaganda har fungerat så bra att folk nästan själva minns ”vad som hände”.

 • Lotta says:

  Never trust a Jew..

 • Lingonet says:

  Jag betraktar idag alla dessa uttalanden från nettan som judiskt spam i syfte att få nyhetsläsare internationellt att sucka jaha och bläddra vidare och ”glömma”, dvs. spara i bakhuvudet, hjärntvätt.


 • Lämna ett svar