Negrer bakom gruppvåldtäkt

Patriot.nu har tidigare rapporterat om den bestialiska våldtäkt som ägde rum den 4 september. En 22-årig kvinna blev gruppvåldtagen av tre negrer mitt i centrala Söderhamn. Tyvärr en ganska vanlig företeelse i Sverige idag och vi har skrivit spaltmeter om liknande händelser. Just i detta fall blev patriot.nu kontaktade av den unga kvinnans mor som tyckte att de systemtrogna medierna inte rapporterade objektivt om saken. Vi skickade dit en reporter för att samla fakta.

Om Söderhamn
Söderhamn är en kustkommun i södra Hälsingland med cirka 27.000 invånare. En titt på kartan visar att Söderhamn ligger mitt i Sverige, inramad av Hälsinglands berg, djupa skogar och av Bottenhavets skärgård.
Liksom i många andra småorter i Sverige är det brist på arbeten och överskott av bostäder. Kommunen har därför beslutat att de tomma bostäderna skall användas till att husera ”flyktingar”. Man har tagit in stora mängder från såväl Vitryssland som Afrika. I lokalpressen har många insändare handlat om att ortsborna inte tycker att ”flyktingarna” respekterar deras stad.

Händelseförlopp
Den unga kvinnan, vi kan kalla henne Camilla, besökte på lördagskvällen den lokala krogen Musquet för att lyssna på trubadurmusik och fira sin kompis 21-års dag. Efter ett tag började Camilla känna sig illamående av all cigarettrök i lokalen och beslutade sig därför att ta en nypa frisk luft utanför. Camilla går cirka 200 meter från stället och där blir hon attackerad av tre negrer. De släpade iväg henne till en plats som ligger precis bredvid Söderhamnsån. På denna plats blir Camilla både misshandlad och systematiskt våldtagen av de tre primaterna. De enda ord hon hör dem säga är ”hora” som de gång på gång upprepar. När de var klara försökte de slänga ned Camilla i Söderhamnsån. Men nu kräks hon och detta skrämmer iväg gärningsmännen. Camilla återvänder med möda till Musquet där hennes vänner omedelbart ringer polisen.


Här skedde våldtäkten. (Foto: Pär Öberg, Svenska motståndsrörelsen)

Signalement
Det var tre gärningsmän, en av dem längre än de andra (cirka 190) de andra av normallängd (180). Den längre av dem bar en röd huvjacka. En av de normallånga hade rakat huvud. Samtliga tre var mycket svarta negrer eller vad som i folkmun kallas blånegrer.

Polisens agerande
Polisen har säkrat DNA-spår som de funnit bland annat på Camillas kropp och på brottsplatsen. Vidare säger polisen att en liknande händelse nyligen inträffat i Söderhamn men att den blev nedtystad av såväl polis som media. Trots att det verkligen ligger i allmänhetens intresse att veta att det går tre våldtäktsmän lösa på orten. Om Camilla hade haft den informationen hade hon kanske klarat sig. I Camillas fall tog hennes närmaste omedelbart kontakt med media, just för att varna allmänheten.

Medias agerande
Samtliga lokalmedier tiger om att det var negrer som begick våldtäkten, trots att det även i detta fall skulle kunna förhindra framtida brott. Aftonbladet skrev i sin artikel att männen var mörkhyade. Journalisten som skrev artikeln har haft lokal förankring på orten. Det gjorde att hon i detta fall var personligt engagerad i fallet och kunde därför bryta mot tidningens annars solida policy.

Epilog
Camilla är i Söderhamn känd som en glad och sprallig 22-åring. Detta bekräftas även av fotografier som hennes mamma visar mig på en söt och glad ung kvinna. Camilla har också en liten dotter i spädbarnsålder som hon nu behöver hjälp att ta hand om.
Skräcken är långt ifrån över för Camilla, HIV är en vanlig sjukdom i Afrika och hon kan tidigast få ett säkert provresultat om sex månader, alltså minst ett halvårs helveteskval.
Att läsa om vad som hände Camilla den här kvällen är hemskt. Att träffa hennes mamma och höra henne berätta om det och se platsen där det hände är ännu värre. Det väcker en enorm vrede, man ur huse – nu får det vara nog!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om