Nederländernas järnvägsbolag kompenserar överlevare från ”förintelsen”

”FÖRINTELSEN”. Nederländernas statliga järnvägsbolag har sagt att de kommer kompensera hundratals så kallade förintelseöverlevare samt anhöriga för sin roll i transporter till koncentrationsläger under andra världskriget.

När Nederländerna ockuperades av Tyskland under andra världskriget hjälpte det statliga järnvägsbolag, NS, till att transportera folk till koncentrationsläger.

NS har nu gått ut med att de kommer kompensera så kallade förintelseöverlevare samt anhöriga till dessa.

Varje ”överlevare” får 15 000 euro var medan efterlevande andra släktingar får hälften så mycket. Totalt handlar det om hundratals miljoner kronor som betalas ut till de 500 överlevarna samt flera tusen anhöriga.

Sedan tidigare har även Frankrikes statliga järnvägsbolag betalat ut ”förintelse”-kompensation.

Källa:
Nederländska järnvägen kompenserar förintelseoffer

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
10 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sigfrid
Sigfrid
1 år sedan

Finns det inga som kan stå emot judarna när dom kräver kompensation för en massa gamla snyfthistorier som sägs ha inträffat för länge sedan.Andra människor kan i nutid drabbas av verklig olycka utan prat om att erhålla någon kompensation.Detta visar att judar har alldeles för mycket makt här i världen.

Vera
Vera
1 år sedan
Reply to  Sigfrid

Det har varit löjligt för länge sedan, förstår inte att de går med på utpressningen – hur undfallen kan betalarna bli och hur länge dröjer det innan det går upp för världen att de lurades??

Peter
Peter
1 år sedan
Reply to  Vera

Må Du länge leva, Vera! -Bästa hälsningar!

Klaus
Klaus
1 år sedan

Judar har viktiga positioner i Nederländerna efter de flydde från det katolska Spanien. Anne (Annelies Maria) Frank från Rothschilds Frankfurt/Tyskland spelar huvudroll i judefrågan, hon är en stjärna, och sin dagbok ses som representativ för de påstådda skändligheter i koncentrationslägren. Men i Nederländerna skrivs också att Anne Frank kom till arbetslägret (!) Bergen-Belsen och dog i tyfus. Självklart uplysas inte nederländare om att dagboken är en förfalskning av far Otto, vetenskapligt bevisat. Förintelsen sitter väldigt fast i nederländarnas hjärnor. Nederländerna är också exempel på det germanska folkets splittring.

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Och hur mycket kompensation kommer denna holländska kvinna att få i kompensation för den ockupation som pågår här och nu idag?

https://vk.com/caesar.guttersnipe?w=wall453578850_3008%2Fall&z=video453578850_456239271%2F5faed29f6817ffd2b5%2Fpl_post_453578850_3008

Slipsen
Slipsen
1 år sedan

Ironiskt att förkortningen är NS och märkligt att betala ut kompensation för någonting som inte har skett! Det var säkert inte lätt i vissa sammanhang då men det där är endast för att vara pk och slippa antisemitstämpeln. Patetiskt!

Donnie
Donnie
1 år sedan

Hur mycket kan man mjölka ur folk på denna ”Hollohoax” ? Hur mycket som helst verkar det !!!

J.N.
J.N.
1 år sedan

Hur mycket ersättning får anhöriga till de 10-tals miljoner tyskar som jagades och ”slaktades” efter kriget, i ett av världens vidrigaste (och sanna) utrotningsförsök?

Klaus
Klaus
1 år sedan
Reply to  J.N.

Tyskar får självklart ingenting. Tyskland måste kompensera judiska ”överlevare”, betala miljarder euro årligen till Rothschilds Israel, betala miljarder euro till den européerfientliga EU, betala miljarder för US-amerikanska ockupationsanläggningar och NATO och betala för ras- och kulturfrämmande parasiter som Illiminati-judar vill ha i Tyskland för att förstöra det vita germanska samhället.

Ethny
Ethny
1 år sedan

Har gått igenom ganska mycket om alla möjliga kopplingar som finns till det (statliga) nederländska järnvägsbolaget. Bl.a ett av de flera olika dotterbolagen så har vi Serco-Abellio som äger 50%. Serco-Abellio bestås av två bolag, Serco och Abellio där vardera äger 50%, Serco-Abellio. Här kommer det intressanta: En individ som heter Rupert Soames är CEO för Serco. Ruperts moder hette Mary Soames och hon var en av de yngsta av de fem syskonen till Winston Churchill och Clementine Ogilvy Spencer-Churchills familj. Rupert Soames är alltså barnbarn till Churchill. Tog ganska lång tid att gräva fram allt som pekade fram till… Läs mer »