Nattoffensiv: Massiv basaktivism i Göteborg!

AKTIVISM. Natten mot idag begav sig Motståndsrörelsens aktivister ut i Göteborg för att genomföra en omfattande propagandaoffensiv.

För att sparka igång det nya året har Nordiska motståndsrörelsens aktivister under fredagskvällen och natten till lördag genomfört omfattande basaktivism i Göteborg och stadens direkta närområden.

Nattoffensiven bör ses som en vinkning åt den korrupta Göteborgspolisen som under 2017 slutligen gav vika för den mediala hetskampanjen mot Motståndsrörelsen. Göteborgspolisen visade både den 30 september samt vid den efterföljande och oannonserad demonstrationen att man verkligen lärt sig hur man gör medias herrar tillfreds genom att kränka Motståndsrörelsens grundlagsskyddade rättigheter.

Motståndsrörelsen låter nu hälsa genom denna aktion att organisationen inte kommer att upphöra att sprida det nationalsocialistiska budskapet trots systemets lönlösa försök att stoppa oss med polismakt. Denna fredagskväll spreds budskapet i form av affischer, banderoller och sprejningar.

Aktiviteten delades in i tio aktivistgrupper varav tre befann sig inne i centrala Göteborg. Övriga grupper spred propaganda i Alingsås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Partille och Stenungsund och en grupp fokuserade på banderoller längs E20/E6.

En majoritet av grupperna drogs med efterhängsna poliser och några av dem stannades för visitation och annat som kvalificeras in under ”rutinkontroll”. Frånsett detta fortlöpte aktiviteten mycket väl och nästintill allt det material som stod att finna gick åt på de västsvenska gatorna.

Detta är bara början, mycket mer är att vänta i Göteborg i år!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SigfridChristian HamiltonJan HjelmSverkerRebecca Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karlsson Borås
Medlem

Underbart!

Rebecca
Medlem

Ja, jag tycker att det är precis som det ska vara! När systemet försöker markera ska Motståndsrörelsen markera tydligare och med mer kraft. Göteborg är vår stad. Envisheten och fanatismen gör fienderna tokiga. De begriper inte hur Motståndsrörelsens medlemmar kan vara så fast beslutna att bedriva aktivism i denna utsträckning. Snöbollen är i rullning. Kör på!

Sverker
Medlem

Fattar ni poliser/Säpo, att ni går emot ert eget folk? Det är oss ni skall skydda, för vi betalar er för det! Dom ni skyddar stjäl våra pengar, och era också, men det begriper ni inte, för IQ-kravet hos er är sänkt.

Jan Hjelm
Medlem

Fantastiskt arbete! Ni visar att vår förmåga att koordinera så många aktiviteter, så många aktivister och så mycket resurser i en samtidig aktion ligger ljusår från vad våra motståndare skulle kunna mäkta med!

Hell seger!

Christian Hamilton
Medlem

Håller med dig helt Janne. Betänk att detta bara är början på året.

Jan Hjelm
Medlem

Det var tydligen bara början på dygnet..!

Sigfrid
Medlem

Bra jobbat kamrater låt den svinaktiga polisen i Göteborg lära sig att NMR aldrig viker ner sig.