Nationellt Motstånd nr. 8 ute nu!

Äntligen har nummer 8 av Nationellt Motstånd lämnat tryckpressarna. Även detta nummer är helt i fullfärg.
32 sidor kamp ämnade att väcka sovande kämpar ur deras djupaste slummer och frammana heroismen. Förhoppningsvis ett nummer som slänger ytterligare bränsle till den eld som alltid måste brinna i kämpars hjärtan.

Ur innehållet:

Mångkulturell förnekelsedemagogi
I sina försök att upprätthålla illusionen om det mångkulturella lyckoriket verkar makthavarna utnyttja alla medel som står till deras förfogande. Nationellt Motstånd avslöjar dem!

Folkets marsch
Den 6:e juni deltog runt 1000 svenska nationalister i nationaldagsfirandet i Stockholm. Nationellt Motstånds Magnus Söderman ger ett personligt reportage från den minnesvärda händelsen.

Den svenska säckpipan
Kanske trodde du att säckpipan var något exklusivt skotskt? Då tog du miste. David Eljas visar här att säckpipan en gång var vida utbredd i vårt land och en levande del av den svenska kulturen.

Bildreportage: Midsommar 2005
Som vanligt firade aktivister och vänner till Organisationen midsommar tillsammans. Här presenterar vi ett litet bildkollage från de olika aktiviteterna som tilldrog sig under dagarna.

Del två: Einar Åberg
Berättelsen om Einar Åberg, orsaken till lagen om hets mot folkgrupp, fortsätter. I del två behandlas ”Lex Åberg” mer ingående. Tråkigt aktuellt med tanke på de åtal aktivister i Motståndsrörelsen nu står inför.

JK uppmanar till självmordsbombningar
Pär Öberg skriver i sin krönika om den galna Hets mot Folkgrupp-lagen som systemet nu använder mot oss patrioter i allt större utsträckning. För att försöka reda ut begreppen kontaktades Justitiekanslern.

Att befria sig från Sion
Klas Lund skriver om William Gayley Simpson och hans bok Which Way Western Man?. Läs om Simpsons (och Lunds) tankar kring vårt sanna ”Jag”, den metafysiska verkligheten, Rasen och framtiden.

Tidningen går att införskaffa genom att teckna en prenumeration eller ett stödmedlemskap. Även lösnummer och återförsäljarpaket går att inhandla på Kampbodens hemsida.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om