Nationell vedergällning i Göteborg

Under lördagskvällen samlades ett 20-tal patrioter, såväl obundna som knutna till Svenska motståndsrörelsen och Nationell Ungdom, i Göteborg för att gemensamt söka upp och konfrontera en grupp antifascister som tidigare under dagen attackerat tre yngre nationella kvinnor.

Under lördagen hade tre nationella kvinnor befunnit sig i centrala Göteborg när en större grupp antifascister på 20 stycken attackerat dessa. Kvinnorna värjde sig efter bästa förmåga, men till slut slogs de ner av de modiga meningsmotståndarna.

Medan kvinnorna fick bege sig till sjukhuset för omplåstring efter det fega attentatet började en telefonkedja att gå ut till nationella gatukämpar över hela staden. Lite senare på kvällen hade ett 20-tal slutit upp för att gemensamt, som en enhet, söka upp antifascister för att kräva hämnd.

Man fick uppgift om att antifascisterna skulle befinna sig vid Musikens Hus i närheten av Stigbergstorget. Musikens Hus i Göteborg är känt att fungera som råttbo och hak för stadens marxister.

I lokalen hölls nu en konsert, som hade samlat ett stort antal av dem.
Sammanbitna och laddade begav sig patrioterna dit, ingen rädsla fanns i dessa ögon, snarare var alla fokuserade på att visa hur den nationella rörelsen i staden svarar på fega angrepp.
När motståndarna var inom synfältet sprang patrioterna till samlat angrepp mot dessa. Knytnävar och sparkar utdelades och de till synes vettskrämda antifascisterna, som tidigare varit så modiga, gjorde inte mycket till motstånd.

Efter segern utanför Musikens Hus splittrades de nationella upp och tog sig från platsen. Man kunde vid kvällens slut konstatera att den nationella rörelsen svarar på alla angrepp och att gatorna tillhör patrioterna i Göteborg.


Dagen efter slaget är det helt öde vid Musikens Hus entré. (Foto: Nationellt Motstånd)

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments