Nationell Ungdom etablerar sig i Skövde

Svenska motståndsrörelsens ungdomsförbund, Nationell Ungdom (NU), är ständigt i fart med att sprida Organisationens propaganda och rekrytera nya ungdomar. Under lördagen befann sig ett 20-tal ur Nationell Ungdoms kadrer på plats i Skövde för att offentliggöra sin etablering genom en större propagandaoffensiv.


Aktivister redo att möta folket. (Foto: Stefan Jacobsson)

Redan vid 12-tiden på dagen samlades de 20 aktivisterna upp i centrala Skövde. Man tog sig gemensamt till Commerce, ett större köpcentrum i staden. Där spred man ut sig i tre grupper och påbörjade att sprida flygblad och saluföra Nationellt Motstånd.
Massmedia ljuger och Den amerikanska pesten, var de blad som delades ut till Skövdeborna. Många ungdomar stannade och tog sig tid att tala med patrioterna från NU. De berättade att de var trötta på att ta skit från främlingsgängen. Att behöva höra skällsord för att man är svensk. De förklarade även att de var redo att knyta sig till en organisation som aktivt bekämpar mångkulturen.
Telefonnummer utbyttes och flera tidningar såldes. Trots snöovädret som hade dragit in över staden var det fullt med svenskar som med glatt humör stoppade ner flygbladen i sina fickor och väskor och tackade artigt.


Många stannade upp och talade med NU-aktivisterna. (Foto: Stefan Jacobsson)

”God” medborgare ringer polisen
Det tillhör vanligheten att mångkulturförespråkare oroar sig över Organisationens tillväxt och aktivism, även så denna lördag. Efter en dryg timme av tidningsförsäljning och flygbladsutdelning började polisens radiobilar cirkulera runt aktivisterna. Man stannade vid en av grupperna och förklarade att de fått klagomål på grund av de politiskt inkorrekta flygbladen som delades ut och begärde att få se på den samhällsinformation som spreds.
Poliserna ringde till högre befäl och läste upp innehållet i flygbladet. Troligtvis i förhoppning om att man skulle hitta något olagligt i innehållet. Men till deras stora förtret fann man inget och slutligen tackade de för sig och åkte vidare. De fortsatte dock att cirkulera runt i staden under eftermiddagen.


Polisen var väldigt intresserade av den samhällsinformation som spreds. (Foto: Stefan Jacobsson)

Mediaråttor kryper ur sina kloaker
Efter att polisen lämnat platsen dröjde det inte länge innan mediaråttorna visade upp sig. Man tillkännagav sin närvaro genom att ca en meter ifrån en aktivist dra upp en stor kamera och börja fotografera. En organisationsmedlem förklarade för fotografen, som förövrigt kom från SLA, Skaraborgs läns allehanda, att det är oartigt att fotografera folk på det sättet utan att först informera om det. Strax därefter dök hans kollega och journalist upp med papper och penna i högsta hugg. Han försökte febrilt att få en intervju med en av de ansvariga på plats. Men denna förklarade för honom att ingen i organisationen var intresserad av att ställa upp på deras jippo. Efter en stund förstod journalisten att han inte skulle få några kommentarer och drog då svansen mellan benen och började gå därifrån. Innan han avlägsnade sig helt tog han sig tid att tala med en av poliserna som cirkulerade runt i området.


Mediaråttorna samtalar med polisen i hopp om att få något uttalande denna dag. (Foto: Stefan Jacobsson)

Modiga ”rödingar” spanar på Nationell Ungdom
När nästan tre timmar hade avlöpt beslutade man sig för dricka något värmande i köpcentrumet. Ett lämpligt fik där samtliga deltagare fick plats letades upp. Efter bara några minuter uppmärksammade man ett antal ”rödingar” som gjorde tappra försök att se naturliga ut. En av dem tog efter hand upp en kamera och började fotografera NU-aktivisterna.
Några av patrioterna svarade då genom att kliva upp och konfrontera dessa trasproletärer. En av ”rödingarna”, en rabiat tonårstjej, började i gäll stämma att skrika för allt vad hon var värd. Skällord efter skällsord kom ur hennes mun.
Flera nyfikna Skövdebor samlades runtomkring för att se vad som pågick. När de fick förklarat för sig vad som skedde, fick de sympatier för patrioternas agerande. Fotograferingen slutade för tillfället. Vid ett senare tillfälle märkte dock en av patrioterna att ”rödingarnas underrättelsetjänst” börjat ta kort igen, varvid han handgripligen slog fotografen till backen. Efter det togs det inga fler kort, istället började man febrilt att ringa runt, troligtvis i förhoppning att deras kamrater skulle komma till undsättning och bistå dem i deras destruktiva kamp mot Nationell Ungdom.
NU-aktivisterna fortsatte sedan sin spridning av samhällsinformation, i väntan på att fler meningsmotståndare skulle dyka upp och man kunde visa dem vart skåpet skulle stå. Några motståndare dök dock inte upp och deras spanare vågade inte lämna insidan av köpcentrumet förrän patrioterna avlägsnat sig från platsen.


Nyfikna skövdebor stannade upp och läste flygbladen. (Foto: Stefan Jacobsson)

Avslutningsvis begav man sig till ytterliggare ett köpcentrum för att dela ut de sista flygbladen. Sammanfattningsvis kan man konstatera att några tusental flygblad delades ut, flera tidningar såldes och nya kontakter knöts. Första fasen av etableringen i Skövde var därmed avslutad, men de lokala aktivisterna lovar att fortsätta denna offensiv och bygga en stark avdelning i orten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments