Nationell Ungdom agerade i Söderhamn

Av ,
Politisk redaktör
0

Efter den bestialiska gruppvåldtäkten i Söderhamn den 4:e september, då en 22-årig kvinna skändades av tre negrer, kontaktades Nationellt Motstånd av offrets mamma. Mötet resulterade bland annat i en artikel på Patriot.nu där vi avslöjade komprometterande uppgifter som systemtrogen media och polis mörklagt för allmänheten. I lördags var Nationellt Motstånds representanter tillbaka i Söderhamn. Den här gången tillsammans med gatuaktivister från Nationell Ungdom.

Samling
Vid 10-tiden på lördagen samlades 40 patrioter ur Nationell Ungdom, med understöd från Svenska motståndsrörelsen, i Söderhamn. Efter en kort orientering om vad som hade hänt och information om vad som nu skulle ske under dagen, gavs ordet åt kvinnans mor. Hon berättade om den vidriga händelsen och gav de församlade en inblick i allt som hänt. Hon har många gånger tidigare varnat för att svenskar trängs undan i Söderhamn och att främlingarna skapar herravälde över Söderhamns gator.

– Så här vill vi inte ha det. Nästa gång kan det ju vara någon av de andra tjejerna som råkar illa ut. Samtidigt har vi fått reda på att det har hänt redan och tystats ner. Hade inte det tystats ner så hade kanske inte min tjej råkat ut för det här heller.

-Att vi inte ska kunna gå här, i lilla Söderhamn, utan att behöva bli våldtagna…


Över hela Söderhamns centrum stod flygbladsudelare. (Foto: Maria Björdén, Nationell Ungdom)

Informationsspridning
Därefter positionerade sig aktivisterna i Söderhamns centrum där flygbladsutdelningen inleddes. I tre timmar mötte vi upp folket i centrala Söderhamn innan vi åkte till ett köpcentrum utanför staden där aktiviteterna fortsatte ytterligare någon timme. Sammanlagt 3000 flygblad delades ut till folket och vår tidning Nationellt Motstånd gick åt ”som smör i solsken”. Till saken hör också att NU-aktivister dagen innan satt upp hundratals affischer och klistermärken i Söderhamns centrum. På så sätt var vår närvaro i Söderhamn total i många avseenden. Knappt någon främling syntes till i den numera främlingstäta staden utan hade sannolikt blivit varnade.


Gågatan var vackert prydd med klistermärken och affischer (Foto: Maria Björdén, Nationell Ungdom)

Positiv respons
Reaktionerna från allmänheten var mycket goda. Att se så många leenden var en fröjd för ögat. Många söderhamnsbor tog ett blad, gick vidare men återkom och talade om för oss att det är – ”Bra att ni gör det här”. Stor del i detta hade kvinnans mor, som hela tiden var med oss. Påståenden, som vissa av systemets nyttiga idioter lade fram, att vi skulle ”utnyttja” situationen för våra egna syften, avvisades kategoriskt av modern. ”Dom utnyttjar ingen. Det är jag som kontaktat dom”. Till saken hör ju också att i det sunda och homogena samhälle som vi skall återskapa kommer händelser likt dessa överhuvudtaget inte äga rum.

Systemets agerande
Vårt informationsblad avslöjade uppgifter som systemtrogen media och polis gjort allt för att dölja eller förringa. Man har från systemets sida inte velat informera folket i Söderhamn att det var tre negrer som eftersöktes, trots att detta skulle underlätta sökandet av dessa gärningsmän. Istället har man valt att misstänkliggöra kvinnans uppgifter och arbetat för att detta misstänkliggörande ska bli allenarådande bland allmänheten i Söderhamn, något de till viss del lyckats med innan vi nådde ut med sanningen. Polisen har i efterhand även försökt pressa kvinnan att ta tillbaka uppgifterna och på annat sätt trakasserat henne!


Polisen gav möjligtvis sitt diskreta medhåll… (Foto: Maria Björdén, Nationell Ungdom)

Under själva dagen som vi var där var polis och ordningsmän däremot desto mer ödmjuka. Gapet mellan polismän på gatan och deras korrupta chefer märktes tydligt. Från flera av dem fick vi dessutom bifall, om än i det tysta. Det framkom att många av de poliser och ordningsmän vi träffade inte var särskilt entusiastiska över att ideligen sändas ut för att städa upp i det mångkulturella paradiset, eller som en av dem uttryckte sig: ”Vi vet vad ni talar om, vi märker av problemen varje dag”.

Föredömligt agerande
När nationella möter upp medlemmar av vårt folk är det slående hur pass många som framför sitt gillande till vår verksamhet, i situationer där det inte kostar dem något. Dock är det alltför sällan som våra folkkamrater tar ytterligare ett steg och själv engagerar sig. Modern till den våldtagna kvinnan tillhör verkligen inte denna skara, utan hon gick i bräschen för motståndet denna dag. Hon försvarade sin dotter inför tusentals invånares granskande och dömande blickar och gav verkligen skäl för sitt mödraskap. Om alla andra svenska föräldrar skulle agera på detta sätt, då vore det ”mångkulturella paradiset” ett minne blott.

Stöd offret
Efter att aktionen var tillända fick representanter för Nationellt Motstånd tillstånd att träffa kvinnan. Vi fick intrycket av att hon trots den bestialiska gruppvåldtäkten och efterföljande trakasserier fortfarande har krafter kvar. Hon är en stark kvinna som kommer kämpa sig igenom det här. Här kan Du göra skillnad. Du kan hjälpa henne tillbaka genom att sända henne en stödhälsning. En dag kanske det är du som befinner dig en liknande situation. Sänd ditt meddelande till info@patriot.nu för vidarebefordring.

Läs även Nationell Ungdoms kamprapport, Flygbladsutdelning om gruppvåldtäkten i Söderhamn.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om