Nationell pojke mördad

Igår kväll ledde regimens kriminella politik till att ännu en ung människa fick betala med sitt liv på mångkulturalismens blodiga altare.

Patrik som var bekant med offret och var vittne till händelseförloppet berättar att 14-årige James Waite och flera andra ungdomar hade samlats på en grillplats vid Kärleksudden i Sollentuna på lördagskvällen. Patrik berättar vidare att han själv varit på väg till grillplatsen på moped när han stötte på ett invandrargäng som yttrade att dom skulle till Kärleksudden och ”spöa rassar”. Patrik åkte i förväg för att varna sina vänner, bland andra James Waite, om det annalkande invandrargänget.

James som ändå tänkt lämna platsen, började gå hemåt. På vägen mötte han invandrargänget som stoppade honom och frågade honom om han var ”nazist”. Därefter blev han överfallen och nedhuggen av gänget. Att det skulle vara fråga om ett ”gängbråk” som påstås i regimtrogna medier förnekas av vittnen. Tvärtom uppger dessa vittnen att James Waite var ensam mot ett flertal invandrare.

Patrik berättar hur han hörde en flicka som ropade att ”James har blivit knivhuggen”. Han berättar att han fann James längre bort, knivhuggen. Han ringde 112. På SOS-centralen ville man att James vänner skulle bära honom till Sollentuna kyrka, vilket var en sträcka på flera hundra meter. Ungdomarna försökte bära James men orkade inte hela vägen så Patrik tog sin moped och åkte upp till kyrkan och fann ambulansen stående där. Han erbjöd sig att visa vägen men ambulanspersonalen svarade att de inväntade polisens ”klartecken”. Nu befann sig polisen på plats, men av någon anledning dröjde det innan ambulansen hämtade den döende James. Under tiden hade James vänner försökt att hålla honom vid liv genom att göra hjärt- och lungräddning.

När ambulanspersonalen till sist anlände till platsen kunde de konstatera att James hade hjärtstillestånd och deras återupplivningsförsök visade sig hopplöst.
Marie-Louise Nilsson på Norrortspolisen uppger att man har fått in en del vittnesuppgifter som ”pekar åt ett visst håll”. Hon menar också att polisen har ”gott hopp” om att finna gärningsmännen. Det hoppas vi också.

Det rapporteras till patriot.nu att det i eftermiddag skall hållas en minnesstund för James Waite. Samling klockan 17.00 vid Norrvikens pendeltågstation.

Uppdatering 2004-09-13

Under söndagsförmiddagen anhölls en 16-årig yngling, misstänkt för mordet. Förhör har hållits med denne men man vill från polisens sida inte uppge hur 16-åringen ställer sig till anklagelserna.

Minnesstund för den mördade
Klockan 17.00 på söndagen hade drygt 300 svenskar slutit upp vid Norrviken, Stockholm, sedan man tidigare under dagen gått ut med en kallelse om samling där. Pendeltågsstationen fylldes snabbt av sörjande kamrater, bekanta och andra svenskar som valt att visa sin sorg och vrede.


Deltagarna marscherar till dödsplatsen. (Foto: Maria Björdén, Nationell Ungdom)

I formation om fyra om fyra tågade de församlade iväg under tystnad till platsen där James blivit mördad. Längst fram gick fyra av James närmaste vänner.


(Foto: Maria Björdén, Nationell Ungdom)


(Foto: Maria Björdén, Nationell Ungdom)

Väl framme vid mordplatsen möttes deltagarna av avspärrningar samt en skara poliser. Det visade sig att inga fick komma fram till platsen för att lägga ner de blommor och ljus man hade medtagit. Istället fick man räcka över dem till två väktare som la ner dem.

Ett kortare anförande hölls av Robert Vesterlund från Salemfonden, som påpekade att återigen hade en ung svensk pojke mördats av främlingar. Han poängterade även att vi aldrig får acceptera att detta sker, och att denna samling just är ett av tecken på att vi heller inte gör det. Han avslutade med att tillägna en tyst minut för James Waite.


(Foto: Martin Stridsman, Svenska motståndsrörelsen)


Brev från James Whites flickvän. (Foto: Martin Stridsman, Svenska motståndsrörelsen)

Strax därefter tog sig samlingen tillbaka mot pendeltågstationen där man möttes av ett gäng främlingar som stod och hånflinade. Detta väckte ytterligare vrede hos deltagarna och när gänget yppade sina smädelser var det droppen som fick bägaren att rinna över, de nationella gick till anfall! Främlingarna la benen på ryggen och försökte fly, dock så var vissa inte tillräckligt snabba så de nationella hann utdela några välförtjänta slag och sparkar innan de lyckades fly från platsen.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om