Nationell kvinna spöade och kastade ut sex rödingar från sitt hem

SJÄLVFÖRSVAR. På onsdagskvällen fick en nationell kvinna i Nyköping besök av sex beväpnade AFA-anhängare som försökte tränga sig in i hennes hem. Hon lyckades få tag i ett basebollträ och gav den första av dem så mycket stryk att de alla tog till flykten.

Lotta Eriksson bredvid lägenhetsdörren där AFA trängde sig in.

Lotta Eriksson bor med sin 16-årige son i en lägenhet i Nyköping. Hon har varit nationell ända sedan tonåren och har senast varit engagerad i organisationen Right Wing Resistance.

Under onsdagen hängdes hennes före detta make ut som ”nazist” på en vithatande vänsterextrem hemsida. Bara några timmar senare ringde det på dörren hemma hos Lotta Eriksson, där ex-maken inte längre bor. I tittögat såg hon en ensam mansperson med nedböjt huvud.

Hon anade inget oråd utan öppnade för att fråga vad han ville. Rödingen slet då tag i dörren och satte foten emellan så att Lotta inte skulle kunna stänga den. Samtidigt såg hon hur ytterligare fem män stormade ner från våningsplanet ovanför fram mot hennes dörr.

Lotta hann se att flera av personerna bar skyddsvästar och hade slagvapen i händerna. Hon kämpade förgäves med att försöka dra igen dörren och förstod att de här sex personerna var ute efter att skada henne och sonen, som satt i sitt rum och spelade spel med hörlurar.

Instinktivt sträckte hon sig efter och lyckades få tag i ett basebollträ som stod innanför dörren. Samtidigt som den första rödingen kom in i hallen måttade hon ett kraftigt slag mot hans huvud. Han gick ned på knä och försökte skydda sig men Lotta fortsatte att mata slag mot honom.

Till sist föll den ynkliga afaiten ut genom lägenhetsdörren och nedför hela trappavsatsen utanför. Då flydde också de andra fem rödingarna nedför trappan och fick släpa ut sin medvetslösa AFA:polare ur huset.

Nordfront: ”Hur kände du dig efter den här händelsen?”

Lotta: ”Jag var ju lite omskakad, men framför allt kände jag mig väldigt stolt över mig själv. Att jag, en 47-årig kvinna på 154 centimeter, kunde klå upp och avhysa sex vidriga rödingar!”

Lotta berättar att hon som nationell kvinna har tränat kampsport i många år, och att hon ser det som helt nödvändigt att kunna försvara sitt hem och sin familj.

Efter att rödingpacket hade flytt ringde Lotta till polisen, som infann sig på platsen otroligt snabbt. De tog upp hennes anmälan och registrerade den som ett hemfridsbrott. Polisen tog även med sig basebollsträet som var blodigt och där stora hårtussar hade fastnat.

Däremot gjorde polisen ingen som helst brottsplatsundersökning, vilket Lotta säger att hon tolkar som att de inte kommer att lägga ner någon större möda på att försöka hitta de skyldiga.

Slagmärken på dörrkarmen efter basebollträet.

Nordfront: ”Varför tror du att AFA sökte upp och attackerade dig?”

Lotta: ”Jag är säker på att det var för att min före detta man hade hängts ut som nazist på deras sida den dagen. De skrev ju om hans nationella engagemang, men framför allt om den färska domen mot honom för misshandel, grov kvinnofridskränkning, dopingbrott och lite annat. Jag tror att det var honom AFA var ute efter. Men de borde ha förstått att han inte bor här längre eftersom vi är skilda.”

Lotta berättar att ex-maken i väntan på fängelsedomens avtjänande bor på annan ort.

Efter händelsen har Lotta fått kontakt med en mycket bra advokat som kommer att bistå henne under utredningen och även med en del andra praktiska saker.

Nordfront: ”Har du några tankar på hur du kommer att gå vidare efter det här?”

Lotta: ”Jag tänker inte låta mig skrämmas. En av de första sakerna jag vill göra nu är att skicka in en medlemsansökan till Nordiska motståndsrörelsen. Jag vill aktivera mig och göra något i kampen för vårt folk.”

När detta skrivs har Lottas ansökan redan inkommit till ansvarigt Näste.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

17
Lämna en kommentar

Please Login to comment
15 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
SlipsenJohnnyLingonetJimCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Otroligt bra gjort!

Välkommen till Motståndsrörelsen modiga och tuffa kvinna!

Erik
Medlem

Man blir så glad. Vilken fin nyhet så här till jul!

peckerwood
Medlem

Hverdagshelt 🇧🇻😃

Fredrika
Medlem

Vilken hjältinna! Fantastisk människa. Tänk att kunna agera så rådigt när ett gäng kommer för att misshandla en. Wow. Gud vad imponerad jag blir. Hoppas sonen inte ör för skärrad.

Right Wing Resistance känner jag inte till. Så lite insatt är jag tyvärr.

Wäring
Medlem

Så lössen är ute och rör på sig. Högst föredömligt agerande av dig, Lotta, all kärlek och omtanke till dig och din son!

Per
Medlem

Härligt, En riktigt God Jul Lotta.

Ethny
Medlem

Stark kvinna, en av några här som alla borde ha som föredöme! Har själv ett baseballträ vid ytterdörren just ifall en liknande situation skulle uppstå. Ett baseballträ som jag gjorde i träslöjden som 14-15 åring. Däremot borde man införskaffa ett par extra så man har några utplacerade i viktiga rum. Även om man har all rätt för att skydda sig så är våra lagar angående detta ett hån mot alla offer och ett enda stort skämt. Använder man däremot t.ex en kniv vid försvar (vilket är helt rimligt att göra enligt mig) då är det något lättare att personen dör,… Läs mer »

Tobias
Medlem

Fantastiskt gjort,och välkommen i folkgemenskapen
HS

Tommy Olsen
Medlem

Utrolig bra kjempet! Ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nytt kampår!

Vera
Medlem

Otroligt modigt – välkommen till NMR!!!

Caesar-Aurelius
Medlem

Givetvis så hittar ju Lotta Eriksson redan ikväll minst sex knivar.

Att det inte finns fingeravtryck på knivarna beror ju på att de alla hade handskar på sig, vilket hon nu precis har kommit ihåg.

Jim
Medlem

Välkommen Lotta och God Jul!

Lingonet
Medlem

Detta kommer hon att få sona för, man slår inte nymänniskor, de är här för att lära oss underkastelse, inte motstånd.
Räkna med skyhöga böter och hisnande ersättningar för nymänniskan.

Lingonet
Medlem

Vadan minustummen? Risken att jag har rätt är väldigt stor, tyvär.
Men man får hälsa och gratta ändå för visad kampvilja.

Johnny
Medlem

Underbart och bra agerat! Välkommen till motståndsrörelsen!

Slipsen
Medlem

Mycket bra agerat! Självförsvar är alltid rätt!
Hellre död än röd!