Nationalsocialism och jämställdhet

Jämställdhet och nationalsocialism, är det två ting som överhuvudtaget är förenligt? Nej, skulle många svara bestämt. Men hur ser det ut i verkligheten? Vad är egentligen den nationalsocialistiska synen på man/kvinna och jämställdhet?

Jag ska här på ett kortfattat sätt försöka reda ut begreppen och ge er läsare möjligheten att ta del av den rätta versionen.

Till en början måste det slås fast att man och kvinna av naturen, från födelsen, är olika varandra, både psykiskt och fysiskt. Inom nationalsocialismen är inget av könen mer eller mindre värda utan båda behövs, inte minst för att lyckas säkra vårt folks fortsatta existens. Utan föreningen mellan det manliga och kvinnliga stannar allt upp, blir könlöst och dör till sist ut. Därför är det av största vikt att vi på alla vis strävar efter att komplettera varandra och samarbeta. De nu rådande striderna könen emellan är endast en destruktiv efterdyning av tusen år av ett onaturligt leverne som tvingades på oss nordbor. Den främmande kristna läran som gav mannen rätten att aga både hustru och barn (!) har inte på något vis att göra på våra nordiska breddgrader! Det är på tiden att den nordiska kvinnan skyr dessa tankegångar som pesten.

Jag fann för en tid sedan en tysk målning vid namn ”Nackte frauen” vars syfte är att illustrera synen på kvinnan hos två semitiska religioner, islam och kristendom, jämfört med den fornnordiska synen. När vi hyllar det kvinnliga och vill bejaka de feminina och sexuella krafterna anser de ovannämnda att drifter, styrkor och egenskaper ska döljas, tämjas och tryckas ned. När jag visade bilden för min fyraåriga dotter och frågade henne, ”Vem skulle du vilja vara?”, pekade hon utan att tveka på kvinnan i mitten. Jag frågade vidare varför hon valde henne och fick till svar: ”Jag tycker hon är vacker, jag ska ha långt hår som henne när jag blir stor, mamma.”
Bilden talar för sig själv…

När Tacitus skrev om det förkristna Norden chockades han över hur mycket kvinnan hade att säga till om och tyckte det var konstigt att män av hög position i betydande frågor tog råd av kvinnor. På den tiden sågs kvinnan många gånger som en av form av orakel och intiutiv varelse. Ganska världsvitt från ”vår” folkliga, kära kristendom, inte sant?

När vi nationalsocialister talar om jämställdhet könen emellan är lika fördelning av till exempel diskning en ickefråga. Vi ser istället till de båda könens verkliga färdigheter och anser det vara en självklarhet att var och en tar sitt ansvar för ett harmoniskt samspel. Ska en kvinna varje gång känna sig förtryckt då hon utför hushållsarbete eller ammar sitt nyfödda barn? Med den synen på dessa sysslor blir allt vad omsorg heter med ens något fult, simpelt och näst intill en form av slaveri. Sanningen är den att någon måste organisera hemmet och ta hand om barn och äldre. Naturen har sett till att det i 99% av fallen är kvinnor som lämpar sig bäst för dessa uppgifter.
Inte för den sakens skull sagt att en nationalsocialistisk man INTE kan utföra samma uppgift om det skulle behövas.

Men vad ska männen göra då? Ja, ungefär det nordiska män av idag inte gör. Försvara sitt folk, uppfostra sina söner till män av heder och ära och se till att familjen/ätten har det den behöver för att leva ett tryggt och fullgott liv. Utan ett djupt engagemang och jämställt samarbete kan inte föräldrar på ett produktivt sätt fostra sina barn. Det absolut viktigaste man kan ge sina barn är vetskapen om att mamma och pappa tillsammans med resten av de närstående lägger en stabil grund.

En annan mycket viktig del i detta är vår nordiska syn på kvinnan.
Våra unga flickor ska inte vara veka, nådiga, små och hjälplösa. Nej, istället ska de likt sina bröder uppmuntras och fostras att vara starka och modiga. Här ska inte kvinnan längre ”tiga i församlingen”! Jag tror att det är på tiden att vårt folk återgår till att agera som verkliga män och kvinnor och på så vis ta tillvara och värdesätta både feminin och maskulin styrka och intelligens. Endast då kan vi likt våra förfäder lyckas förena de två och på allvar börja tala om ett verkligt jämställt samhälle.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

112 Kommentarer till "Nationalsocialism och jämställdhet"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Atlee Yarrow
Gäst
Nybörjare

Here in the states, I wrote a simple sentance to describe equality in our sense of being: ”A man and a woman are only equal to the point where they compliment (honor) each other.”

trackback
Nybörjare

[…] den här artikeln skriver Paulina Forslund om nationalsocialism och […]

Olov Gunnarsson
Gäst
Nybörjare
Olov Gunnarsson

Rätt rakt igenom. Vår nordiska urgamla jämställdhet grundas på respekt och förnuft. I motsats till diverse lberala och andra antinordiska konfrontella ideer.

Mr.Odessa
Gäst
Nybörjare
Fortsatt existensen för vårt folk Det finns sanningar som är så mycket på vägen att de inte sett mycket på grund av den vanliga världen, eller åtminstone inte erkänt. Hon går ibland till sådana truismer som om blinda från tidigare och är förvånad över den högsta när någon plötsligt upptäcker vad som borde veta allt. Det finns ägg av Columbus runt hundratusentals, bara co-lumbusse är bara ovanligt att hitta. Så folk vandra utan undantag om trädgården i naturen, bildar en rätt att få veta nästan allt och att veta och gå, men med några få undantag som blint förbi en… Läs mer »
Fascist
Gäst
Nybörjare
Fascist

Snälla, ta bort nakna slampan från eran hemsida eller rita en baddräkt till henne. Annars kan man missta att detta är en pornoportal. En frisk man kommer alltid att välja en kvinna till höger. Hon horar inte sig, ser disciplinerad och strikt. Ren fascistkvinna – ett nationalistiskt ideal. Vem vill ta en naken sköka till fru?

Richard Johansson
Gäst
Nybörjare
Richard Johansson

Vet inte om du är ironisk i din kommentar eller ifall du verkligen är så dum som kommentaren ger sken av.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

”den nakna slampan”
visa respekt!

RNS
Gäst
Nybörjare
RNS

Horan i mitten? Nej, tack! Kinder, Küche, Kirche sa Adolf Hitler.88!
Så som hon ser ut går man varken ut med barnen, till kyrkan eller står i köket. Artikeln skall brännas på bokbål som ren gallimatias.

Krossa feminismen!

Richard Johansson
Gäst
Nybörjare
Richard Johansson

Att Adolf Hitler skulle sagt ”Kinder, Küche, Kirche” är inte sant.

Detta är något som var etablerat innan Hitler kom till makten och något han försökte motarbeta med att omarbeta uttryckte till: Familj, Barn och Hus.

Bränn falskheter på bål!

Henrik Andersson
Gäst
Nybörjare
Henrik Andersson

Men i SMR går man väl ändå inte i kyrkan?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

”horan”
en kvinna står och strålar i sin prakt, en nationalsocialistisk skamlöshet/naturlighet inför det nakna
och kvinnliga, härligt rakt och rent tills du dyker upp med dina smutsiga ord och efterblivna slutsats!

Socialist.
Gäst
Nybörjare
Socialist.

Helt seriöst?!
Utan feminism är kvinnan bara ett redskap för mannen att visa sin makt över henne.
Utan feminism skulle kvinnor inte ha rösträtt.
Riktiga mansgrisar som anser feminismen som något dåligt.
Skulle du ärligt talat själv vilja vara hemma, och bli tillsagd av någon annan i ditt hem vad du MÅSTE göra?
Tänk på andra, och inte bara dig själv.
En skall behandla andra som en själv vill bli behandlad.
Alla skall ha sin fria vilja, och med era idiotiska åsikter kommer kvinnan aldrig bli en individ i sig.

Feminism är viktigt för vårar samhälle, och eran människosyn äcklar mig.

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Innan kristendomen kom till Norden existerande vare sig feminism eller kvinnoförtryck. Då rådde jämställdhet, men inte på bekostnad av vare sig det manliga eller kvinnliga. Då kompletterade vi varandra istället för att se ner på varandra (kristendom) eller tävla mot varandra (feminism).

Fattar inte ens varför jag tar mig tiden till att skriva här.
Gäst
Nybörjare
Fattar inte ens varför jag tar mig tiden till att skriva här.

Kvinnoförtyck existerade, men det gjordes ingenting åt det.

NE
Gäst
Nybörjare
NE

Var du där eller?

Headhunter
Gäst
Nybörjare
Headhunter

Socialist!!
1. Vi behöver inte gilla främmande kulturer flera tusen mil bort 2. Då vi har inget gemensamt med dom och deras kultur. 3. Alltså är av det deras problem inte våra. 4. Lär dig att se skillnad på människor och att alla är inte lika och har normalt sätt inget med varandra att göra från början och hör inte hemma överallt. 5. Och alla folkgrupper inte passar med varandra blir kultur krockar. 6. Du borde växa på dig och lära dig se skillnad på saker och människor låter som en flummig herr eller fröken Rödsurstrumpa.

Socialist.
Gäst
Nybörjare
Socialist.
En måste inte tycka om andras kultur, nej. Men en måste respektera dem och om en annan människa behöver hjälp måste en ju visa sig och hjälpa dessa. Att människor har samma värde, hör ihop med feminismen. Att behandla en man och kvinna på samma sätt, leder till respekt för varandra. Men för att kunna respektera varandra gäller det väl att en måste ha en mänsklig syn på individer. Att nassarnas/rassarnas kvinnosyn är gammalmodig beror ju på att ni är trångsynta och vägrar se nya möjligheter. Att kvinnan alltid vart i underläge är ju inget nytt, och är ingenting ni… Läs mer »
R
Gäst
Nybörjare
R
Kvinnors och mäns roller är olika och detta har med den naturliga anpassningen att göra och den har utvecklats under miljoner år. Du tycks tro att man bara kan ändra på detta på några tioltals år utan att de ska få några negativa konsekvenser. Kvinnor vill inte löneslava på fabriker de vill ta hand om barn och hem. Men när staten inte låtsas om detta så ökar sjukskrivningarna istället och vi får betala hemmafrulön via skatten istället. Att man tvingade ut kvinnor på arbetsmarknaden hade då självfallet inte med jämlikhet att göra utan berodde enbart på att man behövde få… Läs mer »
Abdikani Mohamed
Gäst
Nybörjare
Abdikani Mohamed

Kvinnors ambitioner är olika. Jag har en klasskompis som jättegärna skulle vilja vara hemmafru men menar liksom jag att samhället inte ger henne bra förutsättningar för detta. En annan jag känner vill bli programmerare alt. datatekniker, och jag menar att i ett idealt samhälle borde det vara möjligt för båda att fullfölja sina drömmar. Att ta hand om sin familj skall inte förkastas som något kvinnoförtryckande påfund lika lite som datalogi skall vara helt reserverat för män.

Headhunter
Gäst
Nybörjare
Headhunter
Socialist!! Men du vill ju påtvinga andra att gilla och snyfta över samt försörja andra kulturer så du pratar mot dig själv i nattmössan. Det märks även att du är helt tom på argument. Tex så kan du och dina likasinnade inte er ursprungliga huvud idelogi och har inte samma åsikter som tex Stalin hade i gamla Ryssland. För han delade inte er syn på könsuppdelning och feminism inte heller gällande Mångkultur och flykting invandring, Homosexualitet,försvaret liksom Nationens Flagga osv. Och även dagens Stalinister i Ryssland tycker exakt nästan likadant som Stalin då tyckte så dom delar knappast dagens Svenska… Läs mer »
R
Gäst
Nybörjare
R
Abdikani Mohamed: Du tycks ha erfarenheter av tjejer i skolan men jag har även erfarenheter av dem i arbetslivet. Min erfarenhet är då att de antingen är ganska oengagerade och i princip bara gör vad de blir tillsagda eller så ser de sitt jobb som en sorts tävling där de ständigt ska försöka vara bäst. De misslyckas då oftast med detta och då reagerar de känslomässigt och oproffessionellt för att slutligen ”gå in i väggen” och långtidssjukskriva sig. Jag säger inget om detta för det är samhällets fel att det blir så här. Att kvinnor och män medfött har olika… Läs mer »
R
Gäst
Nybörjare
R

Headhunter:
Judarna infiltrerade Stalins Sovjet för att få Hitler att anfalla men det var synd att de hände för precis som du skriver så var man då inte fjollor, som dagens mainstream socialister. Hade de bara blivit lämnade ifred av sionisterna så hade de säkert kunnat förena sig med Nationalsocialisterna och skapat ett mycket bra samhälle.

Abdikani Mohamed
Gäst
Nybörjare
Abdikani Mohamed

R. Självfallet skall man inte förneka de biologiska skillnader som finns men det finns även individuella variationer, det är det jag menar. Därför bör man inte som ex. under Mussolinis regim praktiskt taget förbjuda kvinnor att inrikta sig på en professionell karriär om det är vad de verkligen känner för. Däremot skall all form av indoktrinering avskaffas, könskvotering slopas och anställningar enbart grundas på kompetans. Om det sedan resulterar i 99% eller 50% av endera könet på ett givet företag är i min mening mindre relevant.

R
Gäst
Nybörjare
R

Abdikani Mohamed:
Kvinnor måste ju kunna försörja sig själva så självklart måste de kunna söka det arbete de vill. Men om de inte tar de jobb de klarar av så skall de inte heller bli försörjda med bidrag utan då får de antingen bli hemmafruar eller ta ett arbete som de klarar av. Man ska inte heller göra som man gjorde på 1970-talet och i princip tvinga ut kvinnor på arbetsmarknaden med hjälp av ekonomiska styrmedel.

Abdikani Mohamed
Gäst
Nybörjare
Abdikani Mohamed

Precis! Exakt så skall det vara.

Abdikani Mohamed
Gäst
Nybörjare
Abdikani Mohamed

Eller ja, snarare irrelevant.

Sune
Gäst
Nybörjare
Sune

lär dig skillnaden på jämställdhet och feminism

Byt namn/Redaktionen
Gäst
Nybörjare
Byt namn/Redaktionen

[Kommentar borttagen]

RNS
Gäst
Nybörjare
RNS

Richard Johansson skriver:
”Hitler kom till makten och något han försökte motarbeta med att omarbeta uttryckte till: Familj, Barn och Hus.”

Och ??? Byta kyrkan mot hus ändrar mening? Hennes roll är definierad i vilket fall som helst..

Försök inte..!

RNS
Gäst
Nybörjare
RNS

”Familj, Barn och Hus”

Den är faktisk rätt.För en kvinna hennes hus (hem) är hennes kyrka.Och hennes kyrkaledare är hennes man.Och inga jämställdheter.

Richard Johansson
Gäst
Nybörjare
Richard Johansson

Att män och kvinnor har olika roller skall jag inte sticka under stolen med, att du skriver ”inga jämställdheter” får mig att vilja fråga hur du tänker och resonerar på denna fråga.

Detta för att inte dra förhastade slutsatser om vad du skrivit.

Vill även tillägga att jag inte gillar dina paralleller till kristendomen som kommit likt en pest från mellanöstern vars enda syfte är att försvaga vårt folk.

Fascist
Gäst
Nybörjare
Fascist

Läs först lite historia. Kristendom kom till Sverige genom Rom, närmare sagt Tyskland och inte mellanöstern som du påstår. I princip alla Sveriges starkaste fältherrar och kungar var kristna. Sverige var på sin topp under Gustav II Adolf och han nämns här på hemsidan ”som trosfrihetens räddare” (Länk: http://www.nordfront.se/npds-pressefest-2012.smr).
Angående tavlan: Det är en och samma kvinna. Hon som är i mitten klär av sig (sexuell ”befrielse”/revolution) till skillnad från övriga varianter.
Det som försvagade svenskar är sexuell frigörelse, mänskliga rättigheter, feminism och övrig trams.

Richard Johansson
Gäst
Nybörjare
Richard Johansson

Nej, det är en sanning med modifikation.

Kristendomen härstammar från mellanöstern och spreds sig likt pesten via khazarriket till Europa.

Att kristendomen har degenererat oss som folk och förslavat våra sinnen är inget någon vettig människa kan förneka.

Det du beskriver i slutet av din kommentar stämmer dock och de är trappsteg som kunnat byggas tack vare kristendomens intåg.

http://www.youtube.com/watch?v=rTjwvAyLCy4

FIBox
Gäst
Nybörjare
FIBox

Anse du att kristendomen var en garant mot rasblandning med?
Eller att kristendomen ”infördes fredligt i sve”.
Bara föra att diverse kungar eller förfäder påstås vara kristna, betyder det då att vi nu ska anamma en semtisk ökenreligion?

J P
Gäst
Nybörjare
J P

God artikel.
Hilsen fra Danmark

Till Richard Johansson.
Gäst
Nybörjare
Till Richard Johansson.

Till Richard Johansson. Massiv smutskastning i senaste artiklar på Nordfront och Nationell visar att de flesta kommentatörer är antikristna. Ni som är antikristna och således jättemodiga (då ni inte är ”försvagade”/”förslavade” av kristendom) borde ha hämnats för Daniel Wreström för längre, längre sedan. Hans mördare gapskrattar åt er. Ni kanske är bara modiga bakom datorskärmen.

Esee Junglas
Gäst
Nybörjare
Esee Junglas

Va? Haha, är du dum i huvet?

Till Richard Johansson.
Gäst
Nybörjare
Till Richard Johansson.

Rättelse: Jag menade- massiv smutskastning mot kristendomen…

Emma
Gäst
Nybörjare
Emma

Kan ha vart bland det bättre jag har läst i mitt liv. Extra poäng för en välskriven samt intressant artikel som många faktiskt borde ta del av – både män och kvinnor. Sen att bilden är perfekt i sammanhanget är som grädden på moset

Lev väl!

Farren Whyde
Gäst
Nybörjare
Hail Comrades in Sweden, from England! Firstly, I apologise for my lack of Swedish. I thought this was an excellent article on a massively underestimated subject. The only other person I know of that has broached this topic squarely was David Lane in his article ”Sex and Women”. Quite simply, men and women cannot survive without each other and, as you comrades are probably well aware by now, our women fall prey to the liberal-marxist brainwashing more so than our men: the more disenfranchised they are, the more politically awakened they tend to be. Without our women on our side… Läs mer »
Farren Whyde
Gäst
Nybörjare
PS: On the business of Christianity, I would just like to say that by judging its effects on the Aryan race over the entire period of its history, many great scholars have come to the conclusion that it will be the death of us! The prime example being Nietzsche. The pernicious influence of Christianity’s doctrines and teachings, not to mention the horrific cruelties and bloody murder its leaders have, in times past, subjected the folk to, qualifies it as one of the most contemptible creeds ever devised. If anyone with even a pea for brain were to seriously consider the… Läs mer »
Farren Whyde
Gäst
Nybörjare

PPS:

Christian ethics amounts to only: part the other cheek!

14/88

Död Åt Mångkulturen
Gäst
Nybörjare
Död Åt Mångkulturen

En mycket bra skriven artikel!

Nils
Gäst
Nybörjare
Nils

Patetiskt! Någon har inte gjort sin biologiläxa – ”naturen har sett till att det i 99% av fallen är kvinnor som lämpar sig bäst för dessa uppgifter”.

Får man fråga hur stor del av nordfront/motståndsrörelsen, stolta stanhängare av den ”biologiska världsåskådningen”, som har akademisk utbildning (i synnerhet inom något naturvetenskapligt område)?

Socialkonservatism
Gäst
Nybörjare
Socialkonservatism

Troligitvis ingen. Märks på de pinsamma kommentarer man läser här. De enda källor man hittar är antingen från konspirationsbloggar eller från youtube.

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Du vill kanske se länkar till kvalitetsmedia som Aftonbladet och till sajter som godkänts av ”godhetsapostlarna” i den svenska nomenklaturan?

Dan Schruender
Gäst
Nybörjare
First of all, let me apologize for the majority of American National Socialists who insist on acting like moronic, ineffectual clowns. I assure you the American Nazi Party is not like that. We are serious National Socialists and have begun running candidates for office. Only local offices so far, but we are taking things one step at a time. I thought you’re article was just excellent and I agree with you 100%. Also, your site is very well done and very interesting. Almost makes me wish I were Swedish! I’ll stick with being an American of German ancestry, though. Dan… Läs mer »
Peter Lanner
Gäst
Nybörjare

Ärligt talat tycker jag också att hon i mitten är finast och då inte bara för att hon är naken utan för att hon har vackra ögon. Sen att hennes bröst är en aning för stora i min smak, det är en helt annan sak. Pétèr

Asef Hammouri
Gäst
Nybörjare
Asef Hammouri

Jag tycker att kvinnor måste alltid skydda sig mot att visa sin kropp. Och ni frågar säkert varför?
Svaret är att vi lever i en sjuk värld som vanliga människor kan förvandlas till mönstrar om de ser en vacker kvinna med en vacker snygg kropp.
dessa människor kan göra massa obehågliga saker som våldtäkt att mörda under våldtäkt och ni ser själva även små barn har blivit måltavla för de ondska människor som kan vara vanliga människor i väntan på rätt tid att skada andra. Och därför kvinnor måste lära sig skydda sin kropp och visa den enbart för sin man.

Galne Gunnar
Gäst
Nybörjare
Galne Gunnar

Som sagt är det samhället som är skevt, INTE kvinnans kropp som är henne given!!! Muslimer, kristna, judar är kvinnohatare och har inte styrka eller moral nog att ha kontroll över kuken!!! För varje normal vettig Svensk är det SJÄLVKLART att man inte ofredar sina kvinnor!

Chris
Gäst
Nybörjare
Chris

A correction to your article.
Islam is not a Semitic religion and neither is Judaism.

The Semites are the direct descendants of Jacob. Israel being the descendants of his twelve children. The migratory patterns can be followed and easily verified by sources other then the bible.

Arab is the hebrew word for mixed so the are not of the house of Israel. Jews known before that canaanites and edomites. So neither are they
You are probably a Semite.
christogenea.org/

Eva
Gäst
Nybörjare
Eva
Det är inte fel att kvinnor ska ha rätt att yrkesarbeta om de själva väljer att göra det. Felet uppstår när det anses som självklart att kvinnor måste dubbelarbeta. De ska både vara mödrar och arbeta ute i samhället. Små barn behöver vara hemma i små grupper och inte tvingas stå ut med stora barngrupper dagarna i ända. Jag tycker att systemet måste göras om så att en man kan försörja en familj och en kvinna har råd att stanna hemma om hon själv vill det. Vi måste också börja se arbetet med hem och barn som ett verkligt arbete.… Läs mer »
Prinsessfeminist
Gäst
Nybörjare

Kan vi inte lika gärna göra om systemet så att pappan kan stanna hemma medan mamman försörjer familjen?

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Enkel fråga: varför?

Anita B
Gäst
Nybörjare
Anita B

Intressant där, att du använder din dotters pekande på kvinnan i mitten som ett argument för den fornnordiska synen, till skillnad från två semitiska religioners syn. Spelar du att du har så dålig deduktionsförmåga? Eller är du utvecklingsstörd?

Grim
Gäst
Nybörjare
Grim

Menar du att artikelns budskap står och faller på vad Paulinas dotter har sagt? Eller att Paulina själv skulle mena detta? Är du dum på riktigt?

Anita B
Gäst
Nybörjare
Anita B

Nej det menar jag inte. Så står det inte i mitt inlägg. Läs det gärna igen, men läs alla orden den här gången, och lägg inte till nåt som inte står. Tror du att du klarar det om du verkligen anstränger dig?

Grim
Gäst
Nybörjare
Grim

Okej. Jag tolkar det som att du har något emot artikeln och/eller artikelförfattaren. Tror du att du kan argumentera för varför du inte delar budskapet i artikeln istället för att använda dig av personliga påhopp mot dina meningsmotståndare?

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Du kan ju börja med att läsa artikeln istället för att kritisera folk som du inbillar dig inte har läst din kommentar. Eller har du bristabde deduktionsförmåga? Är du utvecklingsstörd?

En riktigt pissig jul önskar jag dig och alla andra folkförrädare!

Anita B
Gäst
Nybörjare
Anita B

Orka argumentera med folk som inte ens försöker få logiken att hänga ihop.
Nä, jag tror jag går och suger lite negerkuk istället. God Jul.

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Gör så. Hoppas du får HIV.

Grim
Gäst
Nybörjare
Grim

Det ante mig.

johanna
Gäst
Nybörjare
johanna

HAHAHAHAH rasistidioter, hoppas erat hat blir er död. Sprid kärlek istället, skit i utseende och hudfärg. Älska alla. Annars får ni bara hat tillbaka.

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

HAHAHAHAH sionistidiot, hoppas ditt hat blir din död. Älska ditt eget folk istället för att önska dess undergång. Annars får du bara hat tillbaka.

Vincent Blue Arbogast
Gäst
Nybörjare
Vincent Blue Arbogast
Anti-Racism And Racism Can Be And Is Used As Code For Anti-White. Shouting The Word Racism Silences The Opposition, Allowing The Enemy To Claim Victory. I? Am American i was not racist, but to say i am not racist is to say i dont realize people are different not only inside but out. to say your not racist is to say you refuse to learn about difference. Realizing Difference Is Racist. Do not be afraid to be free brother, Free to Think.? Dare To Think? Antirasism och rasism kan vara och används som kod för anti-vit. Ropade Word Rasism tystar… Läs mer »
zabell
Gäst
Nybörjare
zabell

Kommentar raderad på grund av ovårdat språk/ Redaktionen

R
Gäst
Nybörjare
Har precis börjat att på allvar intressera mig för de nationella och då speciellt er på Nordfront. Jag hade kommit bort ifrån det jag instinktivt tyckte jag var rätt när jag var ung, på grund av den indoktrinering vi alla utsätts för, men har intelektuellt hittiat tillbaka med hjälp av den analys jag gjort på http://jorden.info. Jag har dock problem med är er syn på kristendomen och erat hat mot vänsterextremister. Alla som idag betecknas som politiska extremister betecknas på detta sätt eftersom de är ett hot mot den rådande samhällsordningen och alla som hotar den är en vän till… Läs mer »
Simon Lindberg
Gäst
Nybörjare
Simon Lindberg

Vi är varken kristna, muslimer eller ateister. Vi är nationalsocialister och det är den enda tro vi behöver. Den nationalsocialistiska världsåskåskådningen och tron på de eviga naturlagarna är den enda religion de flesta av oss behöver.

Angående vem som är vår fiende har du helt rätt, sionismen är den kraft som idag styr allt det du tar upp. Marxism och kristendom är blott verktyg i ett större spel.

R
Gäst
Nybörjare
Ok men då tolkar jag det som att du/ni ändå ser det som en religion, och att allt inte bara är som ett oändligt stort urverk, där allt kan förklaras av något annat i all oändlighet, utan att det någonstans faktiskt bottnar. För att lägga allt rätt så anser jag inte att allt är judarnas fel utan att det, enkelt uttryckt, är girighetens, att judarna av tradition är de som är mest styrda av denna är en annan sak. Det enda som jag anser kan bryta denna girighetens makt över oss är starka människor. Om dessa heter Hitler, Stalin eller… Läs mer »
Kettil
Gäst
Nybörjare
Kettil
@R De Abrahamitiska religionerna Judendomen, Islam och Kristendomen kan vi sortera bort direkt. Dessa religioner är skapade av det utvalda folket för att ta kontroll över massorna. Det började i Egypten långt före Faraonernas intåg. Skapandet av den första religionen skedde i Mesopotamien (judendom) och spreds vidare till Rom (Kristendom) och senare till Arabiska halvön (Islam). Dessa religioner är skapta för att kontrollera massorna till att inte göra uppror mot överheten. Min uppfattning är att vi måste ruska av oss 1000 år av skadlig inverkan av svartrockar och återgå till naturen och naturens villkor. Du skriver att asatron bygger på… Läs mer »
R
Gäst
Nybörjare
Jag känner igen det mesta du skriver från filmen Isoteric agenda och jag ska ärligt säga att jag har mycket svårt för den typen av konspirationsteorier. Jag önskar att de stämde för det innebar ändå att någon verkligen hade kontroll över vad som hände men tyvärr så är det nog inte så för jag har svårt att se hur människor, som kanske är samhälleligt aktiva under 40 år, kan genomföra konspirationer som sträcker sig över tusentals år. Jag hade inte heller väntat mig att dränkas i dessa teorier på ett Nationalsocialistiskt forum. Jag tänkte ändå kommentera några idéer som jag… Läs mer »
Kettil
Gäst
Nybörjare
Kettil
@R Jag har inte sett filmen, men ska göra det vid tillfälle. Konspirationsteorier, ja om man vill blunda för vad som sker och för vad sionisterna själva säger, så får var och en självklart värdera och ta ställning det som sägs. Det är trist att bara få konspirationsteori som svar, beskriv hur du ser på den mångtusenåriga utvecklingen från Mesopotamien och framåt, och varför ser det ut i som det gör i världen i dag. Och hur kommer det att se ut i framtiden, vart är vi på väg? Vi människor är beroende av varandra, mer än vad vi tror,… Läs mer »
R
Gäst
Nybörjare
Jag antar att detta budskap har framförts via flera kanaler men ”Esoteric Agenda” och ”Ring of Power” tar upp de saker du skrev. Jag vet inte på vilket sätt du menar att jag bara kommer med konspirationsteorier. För mig är en konspirationsteori att några träffas och gör upp hemliga planer för hur de ska kunna styra andra. Det är klart att detta sker i mindre skala men att hela världen på ett kontinuerligt sätt skulle ha styrts på detta sätt är en intressant tanke men mycket svår att tro på för mig. Det är intressant att du frågar vad jag… Läs mer »
Vincent Blue Arbogast
Gäst
Nybörjare
Vincent Blue Arbogast
I do believe Nordics, build Mesopotamia and Ancient Egypt, Rome, and every great empire on earth had Nordic blood in them. Nordics Invented Religion, The Worlds Took It, And Made it Poison is Some Cultures, made Is Ill Mannered And even False And Blinding. We Must Be Agnostic, And Accept God. That’s It, Otherwise We Are Slaves, Dooming Our Selves. Jag tror Norden, bygga Mesopotamien och antikens Egypten, Rom, och varje stor imperium på jorden hade nordiskt blod i dem. Norden uppfann Religion, tog Worlds Det, och gjorde det Poison är vissa kulturer, gjort är sjuk lugn och ens False… Läs mer »
Lennie
Gäst
Nybörjare
Lennie

Intressant att nämna i sammanhanget, är att det också funnits kristna, som kallat sig för ”äkta kristna” och som haft en mer liberal syn på sexualitet, och där kvinnan fått ta större plats. Men dessa grupper har förföljts under medeltiden av kyrkan.

Liechtenstein
Gäst
Nybörjare
Liechtenstein

Nunnor får inte gifta sig och jag är ingen muslim, men jag gillar heller inte prostituerade ”frigjorda” nudister, så jag skulle inte välja någon av de kvinnorna som fru. Det bästa vore en kristen kvinna som klär sig anständigt och kan ta hand om familjen med mer :)

Henrik Andersson
Gäst
Nybörjare
Henrik Andersson

Kristen fru? Nej tack!

egil
Gäst
Nybörjare
egil

Kristendomen är en 1000-årig lögn.

Häxan i Klippan
Gäst
Nybörjare
Häxan i Klippan

Jag gillar inte invandrare som kommer hit och själ jobb, som min dotter behöver för att försörja sitt barn.

Häxan i Klippan
Gäst
Nybörjare
Häxan i Klippan

Kristendomen utstod för att hålla den stora massan på mattan, så människor inte skulle bli barbarer.

Vincent Blue Arbogast
Gäst
Nybörjare
Vincent Blue Arbogast

I Could Not Agree more With Yours Words. Thank You. Nordic Pride!

kent
Gäst
Nybörjare
kent
Håller med om att kvinnor ska kunna ta mer självständiga val och vara starkare i samhället. Enligt de som forskar om nordisk historia så var kristendomen dels påtvingad, dels accepterad av mestadels kvinnor som fann religionen passande för dem. Det finns en bra bok om svensk/nordisk historia som jag kan kolla upp Norden och Vikingar i synnerhet var ingen enad ideologi utan mer en livsstil, ett agrart folk som trodde på olika gudar. Det känns om att hela grejen med vikingar blossat upp under modern tid till att vara ett fenomen likt ett imperium. Det är missvisande och betryggande nog… Läs mer »
Adam
Gäst
Nybörjare
Adam

Det kan inte vara lätt att vara kvinna i den här rörelsen.

Oden 2
Gäst
Nybörjare
Oden 2

Här ser vi en arisk kvinna i sin fulla prakt.Det kan väl inte vara så svårt att välja mellan henne och hennes systrar i huckle och dok.

Rebecka
Gäst
Nybörjare
Rebecka

I nästa inlägg får vi förstås se en naken man med händerna bakom ryggen, snoppen i vädret och ett inbjudande leende. Jag ser fram emot det.

Snodden
Gäst
Nybörjare
Snodden

”en tysk målning vid namn Nackte frauen”

Målningen är gjord 2007 av en norsk vänsterradikal konstnär http://goo.gl/LtR51i

Extropico
Gäst
Nybörjare
Extropico

I really, really love that painting of Three Women by Rolf Groven.

Soon, our life expectancy will approach 100 years. The notion that women should just be housewives will be anachronistic for the vast majority of us on the political Right. Women will be able to have babies and have extensive career opportunities that were not feasible when the life expectancy was only around 40 years.

Skoal to you fine Swedes from Sarasota, Florida.

Rebecka
Gäst
Nybörjare
Rebecka
Men det är ju bara ett påhitt som gynnar mannen att kvinnan ska göra det som är tråkigt, dvs torka dammråttor, diska, tvätta osv i hemmet. Varför ska vi göra detta? Jag är ytterst kvinnlig. Det går icke att mista sig på detta. Männen faller som käglor runt mig. Men jag gillar bland annat det som du gillar dvs att skriva och politik, det som du verkar mena tillhör det manliga. Just den här uppdelningen mellan manligt och kvinnligt härstammar från det judeo-kristna. I det nornnordiska samhället var rollerna mer integrerade och det accepterades. Kolla bara våra nordiska gudasagor: Freja… Läs mer »
Esee Junglas
Gäst
Nybörjare
Esee Junglas
Det är inte så jävla roligt att förvärvsarbeta heller. Man gör det man måste. Ett samhälle är effektivast då man har rätt man eller kvinna på rätt plats. Ingen tvingar dig till något. Vill du inte ha familj och barn, visst, skaffa arbete. Men för de kvinnor som följer sin naturliga instinkt och vill ha barn borde möjligheterna till att bli hemmafru förbättras avsevärt. Går inte livet ut på att mångfaldiga den egna särarten? Att skaffa telningar och ge dem en bra start i livet? Eller handlar det om nöjen, lyxliv och förströelser? Bara för att man är hemmafru betyder… Läs mer »
NoJuicePlease!
Gäst
Nybörjare
NoJuicePlease!

Inte heller du kan sova märker jag – segt värre!

Eva F
Gäst
Nybörjare
Eva F
Du idiotförklarar män när du skriver att kvinnor till 99% är mest lämpade för att ta hand om barn. För många barn blir pappa den största tryggheten. Bara för att din man råkar vara inkompetent på det området så betyder det inte att andra mer begåvade män inte kan göra det. Och exakt VAD ska männen försvara familjen emot år 2013? Idag har världens befolkning högre intellekt än att ta till nävarna i första bästa konflikt. Förstår att du inte har mycket gemensamt med feminister. Människor som kommit till insikt om att vi alla är detsamma oavsett var i världen… Läs mer »
Grim
Gäst
Nybörjare
Grim

Det står inte att män är olämpliga att ta hand om barn utan att kvinnor av naturen är mest lämpliga. Förstår du skillnaden?

”Idag har världens befolkning högre intellekt än att ta till nävarna i första bästa konflikt.”

Sedan 1945 har ”världens befolkning” haft fred i bara några enstaka dagar. Du är inte så smart du. Eller bara extremt hjärntvättad.

Olof Råtass
Gäst
Nybörjare
Olof Råtass

”tysk målning”?

Målningen ”Tre kvinnor” är gjord av den norske vänsterradikale konstnären Rolf Groven. Den gjordes till den internationella kvinnodagen 8 mars 2007.

Karl Gullinger
Gäst
Nybörjare
Karl Gullinger

Rätt bisarrt porträtt av den Muslimska kvinnan klätt i tält. Bara några få procent bär heltäckande slöja.

Adebar
Gäst
Nybörjare
Adebar
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K0r7JdF9RN4 Übesetzung mit Google-Translate: candinavia in turmoil[ Anm.d.V. : The title of this video is misleading. It would have to ”Norway” and are not ”Sweden” ]This video shows the extent of the horror of the multicultural society . There is something revealed in reporting that it is important to interpret biologically . In this video, the reason the rape is too much transferred to the religious level. The so-called ” Muslims ” are most likely oriental or Near Eastern race or a mixture thereof. To this end, many of these crimes in Scandinavia are committed by Negroids . This oriental… Läs mer »
Teokrat
Gäst
Nybörjare
Teokrat

Om nationalsocialism vilar på paganism och inte på Mandsomsanammelsens mysterium är det ett lika värdelöst alternativ som kommunism, demokrati och andra avarter. En politik som inte utgår ifrån den sanna auktoriteten saknar i mina ögon all auktoritet. En politik som utgår ifrån ett annat kreaturs anspråk på till honom hysande lojalitet och underkastelse är inte på något sätt valid och vi kommer med våld bekämpa alla politiska alternativ som utgår från dessa falska premisser. Vi hyser inte lojalitet gentemot majoritetsbeslut och tyckanden.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare

En Fråga till signaturen Teokrat.

Jag citerar –

Om nationalsocialism vilar på paganism och inte på Mandsomsanammelsens mysterium är det ett lika värdelöst alternativ som kommunism, demokrati och andra avarter.

Kommentar –

Vad är ”Mandsomsanammelsens Mysterium ” ?.

Nationalismen Vilar på Gudomlig Grund ock Skapande,
Socialism Vilar på Paganismens grund och Mänskligt skapande som jag ser det.

Arne Strand.

elin
Gäst
Nybörjare
elin

hört talas om kama sutra?
ooo vad nordiskt…. lr? jävligt avklätt o naturligt iaf.
det finns faktiskt väldigt många kulturer som inte har några större problem med nakenhet och kvinnor som vi är skapta.
du som skrev artikeln; du borde valt bättre exempel. du jämför här 2 religioner (felaktigt dessutom, marginellt få muslimer förordar burka) med en kultur. 2 helt olika saker.

btw… undra om dottern hade pekat på mittkvinnan om hon var smällfet med valkar?? ;-)

leve oss tjejer, i alla kulturer o religioner!

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Jo jag bekänner mig som Kristen och Nationalist. Jag citerar – http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000012&conference=10500000000000129&posting=19500000005968729 Arn. 10.okt.2011, kl.18:04 Jämlikhet och jämställdhet !. Jämlikar är något man ÄR inte något man gör. Mannen och Kvinnan har alltså olika Uppgifter. Jämställdhet är alltså något felande enligt definitionen ovan. Dock är ju Ett mynts båda sidor Jämställda men har olika uppgifter. Man och Kvinna kan alltså inte Jämföras, då varken Man eller Kvinna var för sig är Människan, utan båda tillsammans. Mannen är Kung men kvinnan är Drottning, och varandras Uppgifter kan inte tas över av den andre. Arn. samt – Arn. 19.okt.2011, kl.16:37 Äkta och… Läs mer »
Sarah
Gäst
Nybörjare
Sarah

vet du att islam och nationalsocialism har samma ideal gällande kvinnor och familj……? Det här var det roligaste jag läst på länge. Antar att du inte kommer gilla detta faktum, men så är det. och då pratar vi inte den islam som gemene man känner till via media, utan den ursprungliga islam.
Så det så!

Jaroslav Kourakin
Gäst
Nybörjare
Jaroslav Kourakin

Hej på er vänsterpack,

jag vill bara informera om att kristendomen inte förbjuder en kvinna att vara naken.

Mvh
Jaro

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare

Till Jaroslav Kourakin.

Bra att du förstår att Nationalsocialister är Vänstrer inte Höger.

Arne Strand.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare

Vad gäller Nakenhet har du också rätt !.

Arne trand.

Anton
Gäst
Nybörjare
Anton
KOPIA; Det som en gång i tiden erövrades/försvarades med svärd och kanoner, erövras idag med kuk.. . En plan bland många i den muslimska tron är att erövra kristna tjejer/kvinnor genom kärlek/lurendrejeri, på det sättet minskar dom de kristna männens förmåga att föröka sig och bli fler. Fattar inte vad europeiska tjejer/kvinnor och män tänker med när dom gifter sig med folkslag som inte tillhör det europeiska släktet. Ett stort fel som görs, är att de eoropeiska folkslagen inte förökar sig, muslimer och andra folkslag har ofta fler än 3 barn, men de europeiska 1 eller inget = katastrof! Börja… Läs mer »
morbid_angel
Gäst
Nybörjare
morbid_angel

Kan inte den där blonda überkvinnan i mitten på bilden ta och raka muttan? Fy fan va äcklig buske

wpDiscuz