Nationalsocialism och jämställdhet

Jämställdhet och nationalsocialism, är det två ting som överhuvudtaget är förenligt? Nej, skulle många svara bestämt. Men hur ser det ut i verkligheten? Vad är egentligen den nationalsocialistiska synen på man/kvinna och jämställdhet?

Jag ska här på ett kortfattat sätt försöka reda ut begreppen och ge er läsare möjligheten att ta del av den rätta versionen.

Till en början måste det slås fast att man och kvinna av naturen, från födelsen, är olika varandra, både psykiskt och fysiskt. Inom nationalsocialismen är inget av könen mer eller mindre värda utan båda behövs, inte minst för att lyckas säkra vårt folks fortsatta existens. Utan föreningen mellan det manliga och kvinnliga stannar allt upp, blir könlöst och dör till sist ut. Därför är det av största vikt att vi på alla vis strävar efter att komplettera varandra och samarbeta. De nu rådande striderna könen emellan är endast en destruktiv efterdyning av tusen år av ett onaturligt leverne som tvingades på oss nordbor. Den främmande kristna läran som gav mannen rätten att aga både hustru och barn (!) har inte på något vis att göra på våra nordiska breddgrader! Det är på tiden att den nordiska kvinnan skyr dessa tankegångar som pesten.

Jag fann för en tid sedan en tysk målning vid namn ”Nackte frauen” vars syfte är att illustrera synen på kvinnan hos två semitiska religioner, islam och kristendom, jämfört med den fornnordiska synen. När vi hyllar det kvinnliga och vill bejaka de feminina och sexuella krafterna anser de ovannämnda att drifter, styrkor och egenskaper ska döljas, tämjas och tryckas ned. När jag visade bilden för min fyraåriga dotter och frågade henne, ”Vem skulle du vilja vara?”, pekade hon utan att tveka på kvinnan i mitten. Jag frågade vidare varför hon valde henne och fick till svar: ”Jag tycker hon är vacker, jag ska ha långt hår som henne när jag blir stor, mamma.”
Bilden talar för sig själv…

När Tacitus skrev om det förkristna Norden chockades han över hur mycket kvinnan hade att säga till om och tyckte det var konstigt att män av hög position i betydande frågor tog råd av kvinnor. På den tiden sågs kvinnan många gånger som en av form av orakel och intiutiv varelse. Ganska världsvitt från ”vår” folkliga, kära kristendom, inte sant?

När vi nationalsocialister talar om jämställdhet könen emellan är lika fördelning av till exempel diskning en ickefråga. Vi ser istället till de båda könens verkliga färdigheter och anser det vara en självklarhet att var och en tar sitt ansvar för ett harmoniskt samspel. Ska en kvinna varje gång känna sig förtryckt då hon utför hushållsarbete eller ammar sitt nyfödda barn? Med den synen på dessa sysslor blir allt vad omsorg heter med ens något fult, simpelt och näst intill en form av slaveri. Sanningen är den att någon måste organisera hemmet och ta hand om barn och äldre. Naturen har sett till att det i 99% av fallen är kvinnor som lämpar sig bäst för dessa uppgifter.
Inte för den sakens skull sagt att en nationalsocialistisk man INTE kan utföra samma uppgift om det skulle behövas.

Men vad ska männen göra då? Ja, ungefär det nordiska män av idag inte gör. Försvara sitt folk, uppfostra sina söner till män av heder och ära och se till att familjen/ätten har det den behöver för att leva ett tryggt och fullgott liv. Utan ett djupt engagemang och jämställt samarbete kan inte föräldrar på ett produktivt sätt fostra sina barn. Det absolut viktigaste man kan ge sina barn är vetskapen om att mamma och pappa tillsammans med resten av de närstående lägger en stabil grund.

En annan mycket viktig del i detta är vår nordiska syn på kvinnan.
Våra unga flickor ska inte vara veka, nådiga, små och hjälplösa. Nej, istället ska de likt sina bröder uppmuntras och fostras att vara starka och modiga. Här ska inte kvinnan längre ”tiga i församlingen”! Jag tror att det är på tiden att vårt folk återgår till att agera som verkliga män och kvinnor och på så vis ta tillvara och värdesätta både feminin och maskulin styrka och intelligens. Endast då kan vi likt våra förfäder lyckas förena de två och på allvar börja tala om ett verkligt jämställt samhälle.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Here in the states, I wrote a simple sentance to describe equality in our sense of being: ”A man and a woman are only equal to the point where they compliment (honor) each other.”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Olov Gunnarsson says:

  Rätt rakt igenom. Vår nordiska urgamla jämställdhet grundas på respekt och förnuft. I motsats till diverse lberala och andra antinordiska konfrontella ideer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Fortsatt existensen för vårt folk
  Det finns sanningar som är så mycket på vägen att de inte sett mycket på grund av den vanliga världen, eller åtminstone inte erkänt. Hon går ibland till sådana truismer som om blinda från tidigare och är förvånad över den högsta när någon plötsligt upptäcker vad som borde veta allt. Det finns ägg av Columbus runt hundratusentals, bara co-lumbusse är bara ovanligt att hitta. Så folk vandra utan undantag om trädgården i naturen, bildar en rätt att få veta nästan allt och att veta och gå, men med några få undantag som blint förbi en av de framträdande principerna för deras herravälde: det inre isolering av arter av alla levande varelser på denna jord. Även en ytlig granskning visar nästan lika fräck grundlag av alla de otaliga uttryck för viljan att leva är arten av deras begränsade form av reproduktion och förökning. Varje djur parar bara med en partner av samma art tit går till Meise, Fink Fink, storken storken, fältet musen för att sork, hus mus till husmusen de tillgångar varg till vargar-fin etc. Endast extraordinära omständigheter att ändra på det, främst tvång fångenskap, liksom alla andra omöjlighet parning inom samma art men sedan börjar naturen heaving med alla resurser, dock, och hennes mest synliga protest består antingen i förnekelse ytterligare generativ kapacitet för jävlarna, inte eller så begränsar fertiliteten hos de senare efterkommande, i de flesta fall, men det berövar motståndskraft mot sjukdomar och fientliga angrepp. Det är bara naturligt.
  Vi är också på Twitter (schweizerkrieger)
  Brotherhood 1291

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Fascist says:

  Snälla, ta bort nakna slampan från eran hemsida eller rita en baddräkt till henne. Annars kan man missta att detta är en pornoportal. En frisk man kommer alltid att välja en kvinna till höger. Hon horar inte sig, ser disciplinerad och strikt. Ren fascistkvinna – ett nationalistiskt ideal. Vem vill ta en naken sköka till fru?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Horan i mitten? Nej, tack! Kinder, Küche, Kirche sa Adolf Hitler.88!
  Så som hon ser ut går man varken ut med barnen, till kyrkan eller står i köket. Artikeln skall brännas på bokbål som ren gallimatias.

  Krossa feminismen!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Richard Johansson says:

   Att Adolf Hitler skulle sagt ”Kinder, Küche, Kirche” är inte sant.

   Detta är något som var etablerat innan Hitler kom till makten och något han försökte motarbeta med att omarbeta uttryckte till: Familj, Barn och Hus.

   Bränn falskheter på bål!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Henrik Andersson says:

   Men i SMR går man väl ändå inte i kyrkan?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Anonym says:

   ”horan”
   en kvinna står och strålar i sin prakt, en nationalsocialistisk skamlöshet/naturlighet inför det nakna
   och kvinnliga, härligt rakt och rent tills du dyker upp med dina smutsiga ord och efterblivna slutsats!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Socialist. says:

   Helt seriöst?!
   Utan feminism är kvinnan bara ett redskap för mannen att visa sin makt över henne.
   Utan feminism skulle kvinnor inte ha rösträtt.
   Riktiga mansgrisar som anser feminismen som något dåligt.
   Skulle du ärligt talat själv vilja vara hemma, och bli tillsagd av någon annan i ditt hem vad du MÅSTE göra?
   Tänk på andra, och inte bara dig själv.
   En skall behandla andra som en själv vill bli behandlad.
   Alla skall ha sin fria vilja, och med era idiotiska åsikter kommer kvinnan aldrig bli en individ i sig.

   Feminism är viktigt för vårar samhälle, och eran människosyn äcklar mig.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Nordisk Arier says:

    Innan kristendomen kom till Norden existerande vare sig feminism eller kvinnoförtryck. Då rådde jämställdhet, men inte på bekostnad av vare sig det manliga eller kvinnliga. Då kompletterade vi varandra istället för att se ner på varandra (kristendom) eller tävla mot varandra (feminism).

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Headhunter says:

    Socialist!!
    1. Vi behöver inte gilla främmande kulturer flera tusen mil bort 2. Då vi har inget gemensamt med dom och deras kultur. 3. Alltså är av det deras problem inte våra. 4. Lär dig att se skillnad på människor och att alla är inte lika och har normalt sätt inget med varandra att göra från början och hör inte hemma överallt. 5. Och alla folkgrupper inte passar med varandra blir kultur krockar. 6. Du borde växa på dig och lära dig se skillnad på saker och människor låter som en flummig herr eller fröken Rödsurstrumpa.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Socialist. says:

     En måste inte tycka om andras kultur, nej.
     Men en måste respektera dem och om en annan människa behöver hjälp måste en ju visa sig och hjälpa dessa.

     Att människor har samma värde, hör ihop med feminismen.
     Att behandla en man och kvinna på samma sätt, leder till respekt för varandra.
     Men för att kunna respektera varandra gäller det väl att en måste ha en mänsklig syn på individer.

     Att nassarnas/rassarnas kvinnosyn är gammalmodig beror ju på att ni är trångsynta och vägrar se nya möjligheter.
     Att kvinnan alltid vart i underläge är ju inget nytt, och är ingenting ni tänker ändra på heller.
     Varför skulle ni göra det för?
     Det är ju gammalmodig idiotisk svensk kultur att kvinnan skall vara i köket.
     Varför börja ändra på saker nu, allt skall ju vara som det alltid vart.
     Nej, det funkar inte så.
     Saker måste utvecklas.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Kvinnors och mäns roller är olika och detta har med den naturliga anpassningen att göra och den har utvecklats under miljoner år. Du tycks tro att man bara kan ändra på detta på några tioltals år utan att de ska få några negativa konsekvenser.

      Kvinnor vill inte löneslava på fabriker de vill ta hand om barn och hem. Men när staten inte låtsas om detta så ökar sjukskrivningarna istället och vi får betala hemmafrulön via skatten istället.

      Att man tvingade ut kvinnor på arbetsmarknaden hade då självfallet inte med jämlikhet att göra utan berodde enbart på att man behövde få in ny lönedumpande arbetskraft på arbetsmarknaden så att man skulle kunna trycka nya pengar utan att de minskade i värde.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Abdikani Mohamed says:

      Kvinnors ambitioner är olika. Jag har en klasskompis som jättegärna skulle vilja vara hemmafru men menar liksom jag att samhället inte ger henne bra förutsättningar för detta. En annan jag känner vill bli programmerare alt. datatekniker, och jag menar att i ett idealt samhälle borde det vara möjligt för båda att fullfölja sina drömmar. Att ta hand om sin familj skall inte förkastas som något kvinnoförtryckande påfund lika lite som datalogi skall vara helt reserverat för män.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Headhunter says:

      Socialist!!
      Men du vill ju påtvinga andra att gilla och snyfta över samt försörja andra kulturer så du pratar mot dig själv i nattmössan. Det märks även att du är helt tom på argument. Tex så kan du och dina likasinnade inte er ursprungliga huvud idelogi och har inte samma åsikter som tex Stalin hade i gamla Ryssland. För han delade inte er syn på könsuppdelning och feminism inte heller gällande Mångkultur och flykting invandring, Homosexualitet,försvaret liksom Nationens Flagga osv. Och även dagens Stalinister i Ryssland tycker exakt nästan likadant som Stalin då tyckte så dom delar knappast dagens Svenska Vänster Fjoll värderingar. Kan säga att min Morfar var även Stalinist så har kännedom angående detta genom från honom.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Abdikani Mohamed:
      Du tycks ha erfarenheter av tjejer i skolan men jag har även erfarenheter av dem i arbetslivet. Min erfarenhet är då att de antingen är ganska oengagerade och i princip bara gör vad de blir tillsagda eller så ser de sitt jobb som en sorts tävling där de ständigt ska försöka vara bäst. De misslyckas då oftast med detta och då reagerar de känslomässigt och oproffessionellt för att slutligen ”gå in i väggen” och långtidssjukskriva sig. Jag säger inget om detta för det är samhällets fel att det blir så här.

      Att kvinnor och män medfött har olika anlag är inget som man kan ändra på och det leder bara till olycka för alla att försöka. Det vore också konstigt om det inte vore så här för kvinnor är ju helt uppenbart mycket mera utrycksfulla, och därmed attraktiva, än män och om de dessutom var likvärdiga med män när det kom till att ta emot och bearbeta intryck så vore de ju övermänniskor och män undermänniskor. Jag tror varken på det ena eller andra och därför tror jag att män är bättre anpassade till proffesionellt arbete än kvinnor och att kvinnor är bättre på allt annat.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Headhunter:
      Judarna infiltrerade Stalins Sovjet för att få Hitler att anfalla men det var synd att de hände för precis som du skriver så var man då inte fjollor, som dagens mainstream socialister. Hade de bara blivit lämnade ifred av sionisterna så hade de säkert kunnat förena sig med Nationalsocialisterna och skapat ett mycket bra samhälle.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Abdikani Mohamed says:

      R. Självfallet skall man inte förneka de biologiska skillnader som finns men det finns även individuella variationer, det är det jag menar. Därför bör man inte som ex. under Mussolinis regim praktiskt taget förbjuda kvinnor att inrikta sig på en professionell karriär om det är vad de verkligen känner för. Däremot skall all form av indoktrinering avskaffas, könskvotering slopas och anställningar enbart grundas på kompetans. Om det sedan resulterar i 99% eller 50% av endera könet på ett givet företag är i min mening mindre relevant.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Abdikani Mohamed:
      Kvinnor måste ju kunna försörja sig själva så självklart måste de kunna söka det arbete de vill. Men om de inte tar de jobb de klarar av så skall de inte heller bli försörjda med bidrag utan då får de antingen bli hemmafruar eller ta ett arbete som de klarar av. Man ska inte heller göra som man gjorde på 1970-talet och i princip tvinga ut kvinnor på arbetsmarknaden med hjälp av ekonomiska styrmedel.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Abdikani Mohamed says:

      Precis! Exakt så skall det vara.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Abdikani Mohamed says:

    Eller ja, snarare irrelevant.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • lär dig skillnaden på jämställdhet och feminism

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Byt namn/Redaktionen says:

    [Kommentar borttagen]

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Richard Johansson skriver:
  ”Hitler kom till makten och något han försökte motarbeta med att omarbeta uttryckte till: Familj, Barn och Hus.”

  Och ??? Byta kyrkan mot hus ändrar mening? Hennes roll är definierad i vilket fall som helst..

  Försök inte..!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • ”Familj, Barn och Hus”

  Den är faktisk rätt.För en kvinna hennes hus (hem) är hennes kyrka.Och hennes kyrkaledare är hennes man.Och inga jämställdheter.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Richard Johansson says:

   Att män och kvinnor har olika roller skall jag inte sticka under stolen med, att du skriver ”inga jämställdheter” får mig att vilja fråga hur du tänker och resonerar på denna fråga.

   Detta för att inte dra förhastade slutsatser om vad du skrivit.

   Vill även tillägga att jag inte gillar dina paralleller till kristendomen som kommit likt en pest från mellanöstern vars enda syfte är att försvaga vårt folk.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Fascist says:

    Läs först lite historia. Kristendom kom till Sverige genom Rom, närmare sagt Tyskland och inte mellanöstern som du påstår. I princip alla Sveriges starkaste fältherrar och kungar var kristna. Sverige var på sin topp under Gustav II Adolf och han nämns här på hemsidan ”som trosfrihetens räddare” (Länk: http://www.nordfront.se/npds-pressefest-2012.smr).
    Angående tavlan: Det är en och samma kvinna. Hon som är i mitten klär av sig (sexuell ”befrielse”/revolution) till skillnad från övriga varianter.
    Det som försvagade svenskar är sexuell frigörelse, mänskliga rättigheter, feminism och övrig trams.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Richard Johansson says:

     Nej, det är en sanning med modifikation.

     Kristendomen härstammar från mellanöstern och spreds sig likt pesten via khazarriket till Europa.

     Att kristendomen har degenererat oss som folk och förslavat våra sinnen är inget någon vettig människa kan förneka.

     Det du beskriver i slutet av din kommentar stämmer dock och de är trappsteg som kunnat byggas tack vare kristendomens intåg.

     http://www.youtube.com/watch?v=rTjwvAyLCy4

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
    • FIBox says:

     Anse du att kristendomen var en garant mot rasblandning med?
     Eller att kristendomen ”infördes fredligt i sve”.
     Bara föra att diverse kungar eller förfäder påstås vara kristna, betyder det då att vi nu ska anamma en semtisk ökenreligion?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
 • God artikel.
  Hilsen fra Danmark

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Till Richard Johansson. says:

  Till Richard Johansson. Massiv smutskastning i senaste artiklar på Nordfront och Nationell visar att de flesta kommentatörer är antikristna. Ni som är antikristna och således jättemodiga (då ni inte är ”försvagade”/”förslavade” av kristendom) borde ha hämnats för Daniel Wreström för längre, längre sedan. Hans mördare gapskrattar åt er. Ni kanske är bara modiga bakom datorskärmen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Till Richard Johansson. says:

  Rättelse: Jag menade- massiv smutskastning mot kristendomen…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Kan ha vart bland det bättre jag har läst i mitt liv. Extra poäng för en välskriven samt intressant artikel som många faktiskt borde ta del av – både män och kvinnor. Sen att bilden är perfekt i sammanhanget är som grädden på moset

  Lev väl!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Hail Comrades in Sweden, from England!

  Firstly, I apologise for my lack of Swedish.

  I thought this was an excellent article on a massively underestimated subject. The only other person I know of that has broached this topic squarely was David Lane in his article ”Sex and Women”.

  Quite simply, men and women cannot survive without each other and, as you comrades are probably well aware by now, our women fall prey to the liberal-marxist brainwashing more so than our men: the more disenfranchised they are, the more politically awakened they tend to be.

  Without our women on our side as proud Valkyries, then, my friends, our race is fucked! Actually, FUBAR’d (Fucked Up Beyond All Recognition).

  Finest regards to you all – brothers and sisters of the Swastika.

  FW 14/88

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • PS: On the business of Christianity, I would just like to say that by judging its effects on the Aryan race over the entire period of its history, many great scholars have come to the conclusion that it will be the death of us! The prime example being Nietzsche. The pernicious influence of Christianity’s doctrines and teachings, not to mention the horrific cruelties and bloody murder its leaders have, in times past, subjected the folk to, qualifies it as one of the most contemptible creeds ever devised.

  If anyone with even a pea for brain were to seriously consider the effects of its practice on our race over time, by examining the historical record etc., then they would certainly have to conclude that it has infected the body politic like some kind of spiritual aids – just as Povl. h. Riis-Knudsen has said. Accepting and practicing its worldview is a bit like wearing a soiled pair of stinking rabbi’s underpants on one’s head: we certainly haven’t labelled it the Cult of the Rotting Fish for nothing!

  Even after reading the Bible, you can only conclude that it’s a book about some dodgey bedouin tribe – nothing at all to do with our noble and glorious ancestors! – and quaking in our boots and worrying about the big Jew in the sky is not healthy for us at all. Kissing a cross is ultimately the same as kissing some Jew’s ass: they are all tokens of submission and obeisance. And why is the Church full of so many perverts and communists? Speaks volumes!

  What we need as a vital necessity in these dark times of the Kali Yuga, is something spiritual that is our very own and all entirely of our own choosing: a better or modified form of Odinism – perhaps renewed by employing the metaphysical principles and practices of Hindu Tantrik Yoga, to somehow breathe new life back into our old symbols again. The foundation has already been built – it’s called National Socialism.

  I rest my case.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • PPS:

  Christian ethics amounts to only: part the other cheek!

  14/88

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Död Åt Mångkulturen says:

  En mycket bra skriven artikel!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Patetiskt! Någon har inte gjort sin biologiläxa – ”naturen har sett till att det i 99% av fallen är kvinnor som lämpar sig bäst för dessa uppgifter”.

  Får man fråga hur stor del av nordfront/motståndsrörelsen, stolta stanhängare av den ”biologiska världsåskådningen”, som har akademisk utbildning (i synnerhet inom något naturvetenskapligt område)?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)
  • Socialkonservatism says:

   Troligitvis ingen. Märks på de pinsamma kommentarer man läser här. De enda källor man hittar är antingen från konspirationsbloggar eller från youtube.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Angantyr says:

    Du vill kanske se länkar till kvalitetsmedia som Aftonbladet och till sajter som godkänts av ”godhetsapostlarna” i den svenska nomenklaturan?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
 • First of all, let me apologize for the majority of American National Socialists who insist on acting like moronic, ineffectual clowns. I assure you the American Nazi Party is not like that. We are serious National Socialists and have begun running candidates for office. Only local offices so far, but we are taking things one step at a time.

  I thought you’re article was just excellent and I agree with you 100%.

  Also, your site is very well done and very interesting. Almost makes me wish I were Swedish!
  I’ll stick with being an American of German ancestry, though.

  Dan S.
  Political Advisory Board
  American Nazi Party

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Ärligt talat tycker jag också att hon i mitten är finast och då inte bara för att hon är naken utan för att hon har vackra ögon. Sen att hennes bröst är en aning för stora i min smak, det är en helt annan sak. Pétèr

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Asef Hammouri says:

  Jag tycker att kvinnor måste alltid skydda sig mot att visa sin kropp. Och ni frågar säkert varför?
  Svaret är att vi lever i en sjuk värld som vanliga människor kan förvandlas till mönstrar om de ser en vacker kvinna med en vacker snygg kropp.
  dessa människor kan göra massa obehågliga saker som våldtäkt att mörda under våldtäkt och ni ser själva även små barn har blivit måltavla för de ondska människor som kan vara vanliga människor i väntan på rätt tid att skada andra. Och därför kvinnor måste lära sig skydda sin kropp och visa den enbart för sin man.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Galne Gunnar says:

   Som sagt är det samhället som är skevt, INTE kvinnans kropp som är henne given!!! Muslimer, kristna, judar är kvinnohatare och har inte styrka eller moral nog att ha kontroll över kuken!!! För varje normal vettig Svensk är det SJÄLVKLART att man inte ofredar sina kvinnor!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Chris says:

  A correction to your article.
  Islam is not a Semitic religion and neither is Judaism.

  The Semites are the direct descendants of Jacob. Israel being the descendants of his twelve children. The migratory patterns can be followed and easily verified by sources other then the bible.

  Arab is the hebrew word for mixed so the are not of the house of Israel. Jews known before that canaanites and edomites. So neither are they
  You are probably a Semite.
  christogenea.org/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Det är inte fel att kvinnor ska ha rätt att yrkesarbeta om de själva väljer att göra det. Felet uppstår när det anses som självklart att kvinnor måste dubbelarbeta. De ska både vara mödrar och arbeta ute i samhället.

  Små barn behöver vara hemma i små grupper och inte tvingas stå ut med stora barngrupper dagarna i ända. Jag tycker att systemet måste göras om så att en man kan försörja en familj och en kvinna har råd att stanna hemma om hon själv vill det.

  Vi måste också börja se arbetet med hem och barn som ett verkligt arbete. Först då kan man säga att kvinnors arbete värderas högt. Och det kommer också att höja kvinnors löner ute i samhället på sikt.

  När vi låter samhället uppfostra våra barn avhänder vi oss våra egna värderingar som vi vill föra vidare till våra barn. Det blir istället staten som indoktrinerar barnen åt oss.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anita B says:

  Intressant där, att du använder din dotters pekande på kvinnan i mitten som ett argument för den fornnordiska synen, till skillnad från två semitiska religioners syn. Spelar du att du har så dålig deduktionsförmåga? Eller är du utvecklingsstörd?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Menar du att artikelns budskap står och faller på vad Paulinas dotter har sagt? Eller att Paulina själv skulle mena detta? Är du dum på riktigt?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Anita B says:

    Nej det menar jag inte. Så står det inte i mitt inlägg. Läs det gärna igen, men läs alla orden den här gången, och lägg inte till nåt som inte står. Tror du att du klarar det om du verkligen anstränger dig?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Okej. Jag tolkar det som att du har något emot artikeln och/eller artikelförfattaren. Tror du att du kan argumentera för varför du inte delar budskapet i artikeln istället för att använda dig av personliga påhopp mot dina meningsmotståndare?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Nordisk Arier says:

     Du kan ju börja med att läsa artikeln istället för att kritisera folk som du inbillar dig inte har läst din kommentar. Eller har du bristabde deduktionsförmåga? Är du utvecklingsstörd?

     En riktigt pissig jul önskar jag dig och alla andra folkförrädare!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Anita B says:

      Orka argumentera med folk som inte ens försöker få logiken att hänga ihop.
      Nä, jag tror jag går och suger lite negerkuk istället. God Jul.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Nordisk Arier says:

      Gör så. Hoppas du får HIV.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Det ante mig.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • johanna says:

  HAHAHAHAH rasistidioter, hoppas erat hat blir er död. Sprid kärlek istället, skit i utseende och hudfärg. Älska alla. Annars får ni bara hat tillbaka.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Nordisk Arier says:

   HAHAHAHAH sionistidiot, hoppas ditt hat blir din död. Älska ditt eget folk istället för att önska dess undergång. Annars får du bara hat tillbaka.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Vincent Blue Arbogast says:

    Anti-Racism And Racism Can Be And Is Used As Code For Anti-White. Shouting The Word Racism Silences The Opposition, Allowing The Enemy To Claim Victory. I? Am American i was not racist, but to say i am not racist is to say i dont realize people are different not only inside but out. to say your not racist is to say you refuse to learn about difference. Realizing Difference Is Racist. Do not be afraid to be free brother, Free to Think.? Dare To Think?

    Antirasism och rasism kan vara och används som kod för anti-vit. Ropade Word Rasism tystar oppositionen, låta fienden Uppdatera Victory. Jag? Är amerikansk Jag var inte rasistiskt, men att säga att jag inte är rasist är att säga att jag inser inte människor är olika inte bara inuti men ut. att säga att din inte rasistiskt är att säga att du vägrar att lära sig om skillnaden. Inse skillnaden är Racist. Var inte rädd för att vara fri bror, fri att tänka.? Våga tänka?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
  • zabell says:

   Kommentar raderad på grund av ovårdat språk/ Redaktionen

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Har precis börjat att på allvar intressera mig för de nationella och då speciellt er på Nordfront. Jag hade kommit bort ifrån det jag instinktivt tyckte jag var rätt när jag var ung, på grund av den indoktrinering vi alla utsätts för, men har intelektuellt hittiat tillbaka med hjälp av den analys jag gjort på http://jorden.info.

  Jag har dock problem med är er syn på kristendomen och erat hat mot vänsterextremister. Alla som idag betecknas som politiska extremister betecknas på detta sätt eftersom de är ett hot mot den rådande samhällsordningen och alla som hotar den är en vän till mig efterom denna ordning är ett hot mot livet. Tänk exemelvis om Stalin och Hitler hade förenat sig istället för att strida emot varandra.

  Sen förstår jag inte vad ni har för livsåskådning om ni inte är kristna. Är ni muslimer, sionister, asatroende eller ateister? Muslimer och sionister tror jag att vi kan utesluta och asatroende är väl inte riktigt seriöst, det är ju ganska uppenbart att det bara var sagor som skulle motivera uppoffringar i strid. Återstår då ateister men det är ju själv grunden för allt ni säger er hata, såsom ett girighetsdrivet överkonsumtionssamhälle, där det inte anses finnas någon annan mening med livet än att överkonsumera.

  Jag tror visserligen inte heller på dagens skenheliga eller anpassliga kristendom men om man inte kommer på en helt egen religion så kan jag inte se något alternativ. Dessutom var kristendomen grunden för den tidiga medeltidens riddarsamhälle och detta ser jag som min historiska förebild, även om jag självfallet inte menar att man ska återgå till det.

  Jag tror man måste identifiera sin verkliga fiende och jag anser inte att detta är varken vänsterextremister eller kristna. Den verkliga fienden är istället den ekonomiska girighet som vi alla har mer eller mindre. Det är den som gör att vi tvingar ut kvinnor och flyktingar på arbetsmarknaden. Vi gör alltså inte detta för att vi tror på jämlikhet eller medmänsklighet utan för att det är en billig och lätt exploaterbar arbetskraft som dumpar lönerna för alla, vi har då indoktrinerats till att tycka att det är bra eftersom våra aktiefonder då blir mera värda. Att det samtidigt blandar upp oss till oigenkännlighet och ogör tiotusentals år av biologisk anpassning till vår natur och hindrar kvinnorna från att fullt ut göra det de är skapta för, nämligen föra livet vidare, är det ingen som idag får säga.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Simon Lindberg says:

   Vi är varken kristna, muslimer eller ateister. Vi är nationalsocialister och det är den enda tro vi behöver. Den nationalsocialistiska världsåskåskådningen och tron på de eviga naturlagarna är den enda religion de flesta av oss behöver.

   Angående vem som är vår fiende har du helt rätt, sionismen är den kraft som idag styr allt det du tar upp. Marxism och kristendom är blott verktyg i ett större spel.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
   • Ok men då tolkar jag det som att du/ni ändå ser det som en religion, och att allt inte bara är som ett oändligt stort urverk, där allt kan förklaras av något annat i all oändlighet, utan att det någonstans faktiskt bottnar.

    För att lägga allt rätt så anser jag inte att allt är judarnas fel utan att det, enkelt uttryckt, är girighetens, att judarna av tradition är de som är mest styrda av denna är en annan sak. Det enda som jag anser kan bryta denna girighetens makt över oss är starka människor. Om dessa heter Hitler, Stalin eller något annat anser jag ha mindre betydelse. Det är ju också därför som USA slår ner direkt eller indirekt mot alla starka ledare, som inte direkt öppnar upp sitt land helt för alla deras multinationella företag, det är nämligen bara relativt starka människor som inte gör detta för de svaga låter sig alltig korrumperas.

    Jag tror inte heller att kristendomen och Marxismen bara är sionistiska redskap lika lite som jag tror att Nationalsocialismen var det. Visst var både Marx och Jesus judar men båda var mycket kritiska mot de av girighet drivna judarna.

    Jag vill också påpeka att jag inte tycker om de våldshandlingar som de starka människorna ibland drivs till att utföra och jag anser även att de är ett tecken på svaghet att bli så desperat att man utför dem men även starka människor är tyvärr i mycket stort underläge när de ställs mot den samlade kraften i allas våran girighet. Men det är trots allt ändå starkare att kunna göra något än att bara leva ut sina liv som feta överkonsumtionsgrisar.

    Ni har alltså mitt stöd oavsett vad ni tycker så länge ni drivs av en idé och inte av girighet. Vad som är rätt eller fel det kan man diskutera när det är dags att bygga upp ett nytt rike i ruinerna av detta.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Kettil says:

   @R

   De Abrahamitiska religionerna Judendomen, Islam och Kristendomen kan vi sortera bort direkt. Dessa religioner är skapade av det utvalda folket för att ta kontroll över massorna. Det började i Egypten långt före Faraonernas intåg. Skapandet av den första religionen skedde i Mesopotamien (judendom) och spreds vidare till Rom (Kristendom) och senare till Arabiska halvön (Islam).

   Dessa religioner är skapta för att kontrollera massorna till att inte göra uppror mot överheten. Min uppfattning är att vi måste ruska av oss 1000 år av skadlig inverkan av svartrockar och återgå till naturen och naturens villkor. Du skriver att asatron bygger på sagor och hur man kan dra i strid styrkta av dessa sagor? Tja är inte Kristndomen en saga då?

   För egen del lutar jag mig åt kinesisk Buddhism och Taoism som har många paralleller med Nationalsocialismen. Exempelvis vördandet av sin familj, sin bygemenskap hela vägen till att omfatta nationen. Man är aktsam om naturen och dess resurser, och man hyser respekt för allt levande, vilket vi gör trots att fienden säger annat.

   Fienden är sionismen och den är en del av kommunismen och vänsterextremismen precis som den också är en del av kapitalismen och liberalismen, och det västerländska bankväsendet. Sionisterna kontrollerar huvuddelen av media och det demokratiska politiska etablissemanget idag och deras syfte är att skapa en världsregering för att kontrollera hela världen.

   För att nå dit var man först tvungen att undanröja romarriket vilket man gjorde med hjälp av Kristendomen, därav påvens hem i Rom, därpå togs kontrollen över England med hjälp av Kristendom men även av ekonomisk styrka, familjen Rotchilds ungefär smtidigt tog man så kontrollen över USA då Engelsmännen krigade mot de fria staterna.

   USA på den tiden hade en idé om att ha ett ekonmiskt system utan räntor och att tjäna pengar på pengar skulle förbjudas. Tillväxt skulle skapas av arbete på åkrarna och i fabriker. Detta tilltag tålde inte Engelsmännen utan slog ner detta hot mot Engelska kronan.

   I Rom har vi Vatikanstaten, i London Westminster och i Washington District of Columbia som alla tre åtnjuter speciella juridiska omständigheter som inte finns annorstädes. Alla tre platserna har en uråldrig Egyptiskt symbol framför maktens boningar, obelisken.

   Som jag tidigare nämt härstammar judarna från Egypten förmodligen från Nildalen där jordbruket sannolikt utvecklades och det krävdes nya kunskaper i matematik för att administrera produktionen. De som utvecklade de nya kunskaperna började också att tjäna en bra hacka på andras arbete varför dessa människor snart hamnade i onåd hos den arbetande befolkningen.

   De drevs ut från Egypten och drog iväg till mesopotamien där den agrala utvecklingen också börjat ta fart. Så man införde nya kunskaper sätt att räkna, väga, mäta sälja och köpa. Man började med avancerad matematik, lantmäteri och affärsmetoder som gäller än idag.

   Men vis av den tidigare skadan, då man blev utslängd från Egypten beslöt man sig för att införa en ny religion med endast en gud för att på så vis ta kontroll också över folket. Så till slut hittades en man som skulle agera huvudskådespelare i den kommande teatern.

   Han namn var Abraham och man lurade honom att tro att han fick order av gud att ta med sin son till berget sions fot för att offra sin ende son. Abrham gjorde detta men blev hindrad i sista stund från att döda sin son. På det viset fick de bevis på att Araham var av rätt virke lojal och ställde inga besvärliga frågor.

   Abrahams första son, Isak fick då vara urfadern för det av gud utvalda folket och alla efterkommande skulle vara ur det judiska folket, utjagat från Egypten. Senare bestämdes att Abraham skulle ha en son till var hans fru Sara för gammal att alstra barn så gubben Abrahm fick avla denna son med en ung slavinna, Hagar och fick sonen Ismael som blev den förste av det Arabiska folket.

   Flera tusen år senare stötte man på patrull när man ville ta den ekonomiska och politiska kontrollen av Rom nar deras vapendragare Julius Ceasar mördades av sina kollegor då de visste vad som var på gång. Man ville till varje pris undvika att judarna skulle ta kontroll över Rom. Ceasars hustru Cleopatra som givetvis tillhörde de utvaldas grupp tog då deras son Ceasarion med sig tillbaka till Egypten.

   Där smiddes planer på en ny taktik och det var att skicka sonen till norra Indien att studera Buddhism och andlig filosofi. Ur dessa 20 åriga studier kom Ceasarion och hans följe tillbaka med en ny religion som man sjösatte i Palestina Kristendomen. Den användes sedan för att försvaga Rom så pass att det till slut rasade ihop och nu kunde man ta kontrollen över den fortsatta utvecklingen politiskt och inte minst ekonmiskt.

   Att Abraham från början fick order att ta sin son till foten av Sions berg var taktiskt, för att där sedermera slå ner bopelarna och kontrollera Mesopotamien, Arabien, Egypten Grekland, Rom och hela den kända världen runt Medelhavet.

   Namnet ISRAEL är också hämtat från gamla Egypten IS för gudinnan Isis urmodern och fruktbarhetens gudinna RA för solguden och dess allseende öga som även återfinns i toppen på Illuninatis pyramidsymbol och dollarsedlar. EL för Helios kraften och ljuset, de upplysta människorna som har högre kunskaper än alla andra.

   Så därför ska vi överge Kristendommen för ett mer naturnära alternativ.
   Vi är inga extremister, våra fiender lägger dessa värderingar om oss för att misskreditera och misstänkliggöra alla nationalistiska rörelser överallt där de uppstår.

   USA gav exempelvis stöd åt kommunisten Mao Tse Dong i inbördeskriget mellan nationalister Chiang Kai-shek efter andra världskriget slut så att kommunisterna kunde utropa sig till segrare 1949 och nationalisterna fördrevs till Taiwan.

   Stödet till Mao berodde på att nationalisterna inte på några villkor ville sammarbeta med eller dela på makten över Kina. USA hade nog hoppats på två partier i ”fria” val som i USA där sions hövdingar kontrollerar båda lägren. Man gav hellre segern åt sina värsta politiska motståndare än till nationalister. Det visar var fienden finns.

   Paulina Forslund har också skrivit en bra artikel om familjen som finns här:
   http://www.nordfront.se/karnfamiljen-en-lyckad-konstellation.smr

   Flyktingar ska inte tvingas arbeta här, de ska resa hem.

   Hell Norden

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Jag känner igen det mesta du skriver från filmen Isoteric agenda och jag ska ärligt säga att jag har mycket svårt för den typen av konspirationsteorier. Jag önskar att de stämde för det innebar ändå att någon verkligen hade kontroll över vad som hände men tyvärr så är det nog inte så för jag har svårt att se hur människor, som kanske är samhälleligt aktiva under 40 år, kan genomföra konspirationer som sträcker sig över tusentals år. Jag hade inte heller väntat mig att dränkas i dessa teorier på ett Nationalsocialistiskt forum.

    Jag tänkte ändå kommentera några idéer som jag inte direkt kopplar till denna film. Självfallet så är alla religioner även ett redskap för makten och detta gäller även ateismen, som är ett redskap för de som vill styra människor genom att göra dem beroende av att överkonsumera, men kristendomen var ändå grunden för ett samhälle, som nu bara beskrivs som en ond mellantid mellan Romariket och USA men som i själva verket var ett mycket bra samhälle för sin tid där starka riddare styrde och inte de giriga, som då ofta var judar. Detta var då till stor del det Tyskromerska riket vars ära och storhet väl även Hitler ville återupprätta. De kristna på den här tiden (före år 1000) var inte heller sådana som de tvingades att bli senare. Jag är inte på något sätt bokstavstroende kristen men kan inte förneka att de spillror av bra idéer som ännu lever till stor del kommer från detta ursprung. Även om då även detta är sagor så ger dom lite mera budskap än att det är ärorikt att dö i strid, vilket det iofs kan vara.

    Ska läsa artikeln när jag har mera tid.

    När det gäller flyktingar så håller jag med dig att de ska skickas hem. Och detta inte för att de inte arbetar eller är underlägsna utan för att de helt enkelt inte naturligt hör hemma här. Det enda skälet till att detta nu inte sker är att man tjänar pengar på dem, om det är kriminella som gör detta eller om man tjänar på dem genom att plundra vanliga arbetare via skatten har därvidlag ingen betydelse.

    Italienare och Greker var en gång i tiden ljushyade som vi men då girigheten tog över dessa områden så blev de bruna och brunbältet går nu snabbt norrut samtidigt som all natur skövlas och alla vilda djur utrotas. Det är naturens ordning som ersätts av den onaturliga och slutligen döden om inget görs snart.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Kettil says:

     @R

     Jag har inte sett filmen, men ska göra det vid tillfälle.
     Konspirationsteorier, ja om man vill blunda för vad som sker och för vad sionisterna själva säger, så får var och en självklart värdera och ta ställning det som sägs.

     Det är trist att bara få konspirationsteori som svar, beskriv hur du ser på den mångtusenåriga utvecklingen från Mesopotamien och framåt, och varför ser det ut i som det gör i världen i dag. Och hur kommer det att se ut i framtiden, vart är vi på väg?

     Vi människor är beroende av varandra, mer än vad vi tror, nu i individualismens tidevarv. Vår tillvaro blir allt bräckligare ju längre bort från naturen vi förflyttar oss. Vi har allt färre jordbruk, altt färre industrier, så vid en långvarig blockad skulle vi få stora problem med försörjningen av livsmedel och bränsle.

     Vår ras, den vi tillhör är under attack på bred front. Vi ska känna skuld för historiska oförrätter vi har dåliga gener och borde utrotas från den genetiska kartan. Det är budskap från våra egna journalister, politiker och kulturpersonligheter. Hollywood öser ut filmer där de vita folken framställs i negativ dager.

     Att sionisterna har kunnat hålla sin kult vid liv i flera tusen år och fortfarande är igång på samma vis som omtalas i gamla testamentet är väl bevis nog. De har en stark rasetnisk, religiös och nationalistisk dragkraft som andra folk saknar. Därav den starka reaktion mot nationalsocialismen som hotar omintetgöra deras strävan mot världsherravälde.

     Om alla nationer blir stärkta av nationalism kan inte globaliseringen genomföras. Det är därför nationalismen har blivit nersablat av det sioniststyrda medierna. Jag önskar ett enat Norden med en folkgemenskap utan mångkultur som gagnar både oss och andra folk som vill befria sig från det sionistiska oket.

     Hell Norden!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Jag antar att detta budskap har framförts via flera kanaler men ”Esoteric Agenda” och ”Ring of Power” tar upp de saker du skrev.

      Jag vet inte på vilket sätt du menar att jag bara kommer med konspirationsteorier. För mig är en konspirationsteori att några träffas och gör upp hemliga planer för hur de ska kunna styra andra. Det är klart att detta sker i mindre skala men att hela världen på ett kontinuerligt sätt skulle ha styrts på detta sätt är en intressant tanke men mycket svår att tro på för mig.

      Det är intressant att du frågar vad jag tror skulle ha styrt för jag har faktiskt ett svar på det som du kan läsa här http://jorden.info. Jag vet att det är lite suspekt att säga att man faktiskt har ett svar på en sådan här fråga men jag har bara tagit ganska uppenbara fakta och sedan bearbetat dem logiskt och matematiskt och kommit fram till detta. Tanken är att om man adderar alla människors grundläggande strävanden så blir detta krafter som blir okontrollerbara för enskilda människor. Jag visar då att dessa krafter samverkar på ett sådant sätt att det ibland uppstår självsvängningar och jag redogör för i vilken fas av dessa vi nu befinner oss och var vi befann oss och kommer att befinna oss under olika historiska epoker. Faktum är att det är de slutsatser jag här kom fram till som ledde mig in på denna sida. Jag har fram tills alldeles nyligen varit mycket kritisk mot de såkallade nationella men insåg i och med de slutsatser jag drog där att ni eller liknande rörelser har framtiden för er och att ni faktiskt har rätt.

      Du hänvisar mycket till judar och deras inflytande och jag förnekar inte på något sätt att de nu har ett enormt stort inflytande men jag tror inte att det beror på att de alla träffas på hemliga möten och planerar vad de ska göra utan på att de helt enkelt har en tradition att arbeta med vissa saker och utnyttjar sin kulturella gemenskap med andra judar för att skapa kontakter som gynnar dem. Att det de har en tradition att arbeta med nu ger dem en enorm makt stärker dem då bara ytterligare.

      När det inte längre är pengar utan mänsklig styrka som ger makt så kommer judarna inte längre att gynnas av sina traditioner och då kommer deras särställning att brytas. Så var det under den tidiga medeltiden och så kommer det helt självklart att bli igen. Det finns inte heller någon anledning att hämnas på dem för de har inte gjort något som inte vilken annan grupp som helst skulle ha gjort i motsvarande situation, däremot ska de självklart inte leva där de inte är naturligt anpassade att leva.

      Anledningen att olika nationella strävanden motverkas idag är bara att det missgynnar flera ekonomiskt än vad det gynnar. Visst det missgynnar judarna mer eftersom de håller på med sådant som missgynnas mera av detta men även du och jag kan motverka detta via våra ekonomiska transaktioner. Om jag skulle sälja en fond bara för att värdet på den riskerar att sjunka eftersom företag i den inte längre får tillgång till billiga och/eller subventionerade flykinginvandrare eller kvinnor så har jag också motverkat nationella strävanden. Att jag då i själva verket missgynnas, eftersom jag via skattsedeln får betala mångdubbelt för de problem som detta skapar, kan jag inte manifestera mitt missnöje emot lika enkelt, det har de som inte behöver betala dessa skatter sett till.

      Det största problemet som de nationella nu har är inte judarnas konspirationer utan att de låter sig luras till att slåss emot varandra. Alla som idag kallas politiska extremister gör detta för att de är ett hot emot den ordning som råder nu och de borde därför förena sig i kamten mot sin gemensamma fiende. Det är alltså inte så att de såkallade högerextremisterna bör slåss mot de såkallade vänsterextremisterna för de har alla i grunden samma intresse. Nationalsocialisterna kände exempelvis samma typ av nationell stolthet som Stalinisterna så varför slogs de mot varandra? De nationella är nu kritiska mot homosexualitet men det var även KFMLR när det begav sig och i djurättsfrågor står de nationella betydligt närmare militanta veganer än någon fet jordbruksninister från ett såkallat högerparti osv osv. De såkallade extrema har alltså betydligt mycket mera gemensamt med sin såkallade motpol än med den etablerade politiken.

      Även om judarna kanske hetsar oss mot varandra, med hjälp av deras inflytande över media, så tycker jag ändå att vi får skylla oss själva om vi inte genomskådar detta.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Vincent Blue Arbogast says:

     I do believe Nordics, build Mesopotamia and Ancient Egypt, Rome, and every great empire on earth had Nordic blood in them. Nordics Invented Religion, The Worlds Took It, And Made it Poison is Some Cultures, made Is Ill Mannered And even False And Blinding. We Must Be Agnostic, And Accept God. That’s It, Otherwise We Are Slaves, Dooming Our Selves.

     Jag tror Norden, bygga Mesopotamien och antikens Egypten, Rom, och varje stor imperium på jorden hade nordiskt blod i dem. Norden uppfann Religion, tog Worlds Det, och gjorde det Poison är vissa kulturer, gjort är sjuk lugn och ens False och blindtester. Vi måste vara agnostisk, och acceptera Gud. Det är det, annars är vi slavar, dömer oss själva.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Lennie says:

  Intressant att nämna i sammanhanget, är att det också funnits kristna, som kallat sig för ”äkta kristna” och som haft en mer liberal syn på sexualitet, och där kvinnan fått ta större plats. Men dessa grupper har förföljts under medeltiden av kyrkan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Liechtenstein says:

  Nunnor får inte gifta sig och jag är ingen muslim, men jag gillar heller inte prostituerade ”frigjorda” nudister, så jag skulle inte välja någon av de kvinnorna som fru. Det bästa vore en kristen kvinna som klär sig anständigt och kan ta hand om familjen med mer :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Kristendomen är en 1000-årig lögn.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Häxan i Klippan says:

   Jag gillar inte invandrare som kommer hit och själ jobb, som min dotter behöver för att försörja sitt barn.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Häxan i Klippan says:

    Kristendomen utstod för att hålla den stora massan på mattan, så människor inte skulle bli barbarer.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Vincent Blue Arbogast says:

  I Could Not Agree more With Yours Words. Thank You. Nordic Pride!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Håller med om att kvinnor ska kunna ta mer självständiga val och vara starkare i samhället.

  Enligt de som forskar om nordisk historia så var kristendomen dels påtvingad, dels accepterad av mestadels kvinnor som fann religionen passande för dem. Det finns en bra bok om svensk/nordisk historia som jag kan kolla upp

  Norden och Vikingar i synnerhet var ingen enad ideologi utan mer en livsstil, ett agrart folk som trodde på olika gudar. Det känns om att hela grejen med vikingar blossat upp under modern tid till att vara ett fenomen likt ett imperium. Det är missvisande och betryggande nog är vi som svenskar idag, till sättet väldigt lika våra föregångare i norden.

  Bilden du använder kan uppfattas fel tycker jag men du får fram en bra poäng. Dock tror jag att det kan vara önsketänkande att vikingakvinnor hade mer plats i samhället än vad de har idag. Hade vi verkligen velat ha asatro idag hade vi haft det. =)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Det kan inte vara lätt att vara kvinna i den här rörelsen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Oden 2 says:

  Här ser vi en arisk kvinna i sin fulla prakt.Det kan väl inte vara så svårt att välja mellan henne och hennes systrar i huckle och dok.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Rebecka says:

   I nästa inlägg får vi förstås se en naken man med händerna bakom ryggen, snoppen i vädret och ett inbjudande leende. Jag ser fram emot det.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Snodden says:

  ”en tysk målning vid namn Nackte frauen”

  Målningen är gjord 2007 av en norsk vänsterradikal konstnär http://goo.gl/LtR51i

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Extropico says:

  I really, really love that painting of Three Women by Rolf Groven.

  Soon, our life expectancy will approach 100 years. The notion that women should just be housewives will be anachronistic for the vast majority of us on the political Right. Women will be able to have babies and have extensive career opportunities that were not feasible when the life expectancy was only around 40 years.

  Skoal to you fine Swedes from Sarasota, Florida.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Rebecka says:

  Men det är ju bara ett påhitt som gynnar mannen att kvinnan ska göra det som är tråkigt, dvs torka dammråttor, diska, tvätta osv i hemmet. Varför ska vi göra detta? Jag är ytterst kvinnlig. Det går icke att mista sig på detta. Männen faller som käglor runt mig.

  Men jag gillar bland annat det som du gillar dvs att skriva och politik, det som du verkar mena tillhör det manliga. Just den här uppdelningen mellan manligt och kvinnligt härstammar från det judeo-kristna. I det nornnordiska samhället var rollerna mer integrerade och det accepterades. Kolla bara våra nordiska gudasagor: Freja kunde klä ut sig till Oden och bära svärd och spjut utan att någon misstyckte, Oden fick komma till henne för att lära sig galder; att få kontakt med det subtila, ödet och framtiden. Tor kunde klä ut sig i kvinnokläder för att hämta hem sin hammare, osv. Läs berättelserna så ser ni detta.

  Varför är det ens viktigt med en uppdelning mellan män och kvinnor? Jag gillar att utbyta tankar med män. Jag vill inte bara gå runt och skrota i köket. Om någon gillar att baka och laga mat så är det ok för mig, bara inte jag tvingas till det. Förövrigt är det superbra med ert motstånd mot multikulti. Där har ni mitt fulla stöd.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Esee Junglas says:

   Det är inte så jävla roligt att förvärvsarbeta heller. Man gör det man måste.
   Ett samhälle är effektivast då man har rätt man eller kvinna på rätt plats.

   Ingen tvingar dig till något.
   Vill du inte ha familj och barn, visst, skaffa arbete.
   Men för de kvinnor som följer sin naturliga instinkt och vill ha barn borde möjligheterna till att bli hemmafru förbättras avsevärt.
   Går inte livet ut på att mångfaldiga den egna särarten?
   Att skaffa telningar och ge dem en bra start i livet?
   Eller handlar det om nöjen, lyxliv och förströelser?
   Bara för att man är hemmafru betyder inte det att man är fast i köket eller att man ska göra alla sysslorna i hemmet på egen hand.
   Kvinnan och mannen ska komplettera varandra!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Eva F says:

  Du idiotförklarar män när du skriver att kvinnor till 99% är mest lämpade för att ta hand om barn. För många barn blir pappa den största tryggheten. Bara för att din man råkar vara inkompetent på det området så betyder det inte att andra mer begåvade män inte kan göra det. Och exakt VAD ska männen försvara familjen emot år 2013? Idag har världens befolkning högre intellekt än att ta till nävarna i första bästa konflikt.

  Förstår att du inte har mycket gemensamt med feminister. Människor som kommit till insikt om att vi alla är detsamma oavsett var i världen vi kommer ifrån. Som står upp för allas rätt att leva sina liv hur de vill och med vem de vill.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Det står inte att män är olämpliga att ta hand om barn utan att kvinnor av naturen är mest lämpliga. Förstår du skillnaden?

   ”Idag har världens befolkning högre intellekt än att ta till nävarna i första bästa konflikt.”

   Sedan 1945 har ”världens befolkning” haft fred i bara några enstaka dagar. Du är inte så smart du. Eller bara extremt hjärntvättad.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Olof Råtass says:

  ”tysk målning”?

  Målningen ”Tre kvinnor” är gjord av den norske vänsterradikale konstnären Rolf Groven. Den gjordes till den internationella kvinnodagen 8 mars 2007.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Karl Gullinger says:

  Rätt bisarrt porträtt av den Muslimska kvinnan klätt i tält. Bara några få procent bär heltäckande slöja.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Adebar says:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K0r7JdF9RN4

  Übesetzung mit Google-Translate:

  candinavia in turmoil[ Anm.d.V. : The title of this video is misleading. It would have to ”Norway” and are not ”Sweden” ]This video shows the extent of the horror of the multicultural society . There is something revealed in reporting that it is important to interpret biologically . In this video, the reason the rape is too much transferred to the religious level. The so-called ” Muslims ” are most likely oriental or Near Eastern race or a mixture thereof. To this end, many of these crimes in Scandinavia are committed by Negroids . This oriental breeds have strikingly misogynistic tendencies. Thoughts which come from these breeds , this exhibit as a characteristic on (example: Judaism , Islam, Christianity ) . That is one reason why so many assaults take place, but not the most significant . The Near Eastern and Oriental breed are very aggressive breeds. In their developments aggressive men were favored in reproduction , resulting in a higher average aggressiveness has emerged . In addition, these breeds have a pronounced sex drive, which can be tamed only by strict conventions such as the laws of Islam. For comparison, in Judaism / Christianity : ”Thou shalt not covet thy neighbor’s wife . ” This strict conventions secure the existence of their societies. Although these are all good reasons to explain this behavior , but the key to this behavior constitute the sociobiology and psychology. Behind every rape lies a inferiority complex. But why have oriental breeds an inferiority complex compared to Nordic women? This depends on many things. First, the oriental man wants the woman to dominate ( see above). But when he can not, because in the Nordic countries, a different view is practiced in this regard ( The Nordic race sees women and men as equal to ) , accumulates a potential for aggression on . Also in shape to the Nordic woman is tall, taller than most Oriental men and women. This provoked these men . With the rape they take the women their dignity and dominate them to vile manner . Sociobiology refers to another background. The oft- mentioned term of Conduct Double Conduct explains why the number of rapes and the ratio of Nordic women ( victims ) and different man ( perpetrators ) as catches your eye . People are group dynamics . A morality for their own group, a different morality for the foreign group. Altruism and empathy focus on collision of two groups on their own . The genes of Negroids realize that the Swedish or Norwegian does not have his genes . I remember Richard Dawkins and the ” selfish gene ” . What emerges here is racial struggle . But while we prate of tolerance, peace , solidarity, do not our Bereicherer ! Norway and Sweden are countries that have been overthrown by their Marxist governments into racial chaos . The Iraqi reporter in the video says all right , ” Clash of Civilizations [ races ] . He will come. ” Civil war ? ”I ‘m not a clairvoyant , but something will happen . I do not know, but I feel it . ”What will happen , science has already openly stated . There are at least ten years if immigration continues to increase so much , give violent confrontations . Also with us .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Teokrat says:

  Om nationalsocialism vilar på paganism och inte på Mandsomsanammelsens mysterium är det ett lika värdelöst alternativ som kommunism, demokrati och andra avarter. En politik som inte utgår ifrån den sanna auktoriteten saknar i mina ögon all auktoritet. En politik som utgår ifrån ett annat kreaturs anspråk på till honom hysande lojalitet och underkastelse är inte på något sätt valid och vi kommer med våld bekämpa alla politiska alternativ som utgår från dessa falska premisser. Vi hyser inte lojalitet gentemot majoritetsbeslut och tyckanden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • En Fråga till signaturen Teokrat.

   Jag citerar –

   Om nationalsocialism vilar på paganism och inte på Mandsomsanammelsens mysterium är det ett lika värdelöst alternativ som kommunism, demokrati och andra avarter.

   Kommentar –

   Vad är ”Mandsomsanammelsens Mysterium ” ?.

   Nationalismen Vilar på Gudomlig Grund ock Skapande,
   Socialism Vilar på Paganismens grund och Mänskligt skapande som jag ser det.

   Arne Strand.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • hört talas om kama sutra?
  ooo vad nordiskt…. lr? jävligt avklätt o naturligt iaf.
  det finns faktiskt väldigt många kulturer som inte har några större problem med nakenhet och kvinnor som vi är skapta.
  du som skrev artikeln; du borde valt bättre exempel. du jämför här 2 religioner (felaktigt dessutom, marginellt få muslimer förordar burka) med en kultur. 2 helt olika saker.

  btw… undra om dottern hade pekat på mittkvinnan om hon var smällfet med valkar?? ;-)

  leve oss tjejer, i alla kulturer o religioner!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Jo jag bekänner mig som Kristen och Nationalist.

  Jag citerar –

  http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000012&conference=10500000000000129&posting=19500000005968729

  Arn.
  10.okt.2011, kl.18:04

  Jämlikhet och jämställdhet !.

  Jämlikar är något man ÄR inte något man gör.
  Mannen och Kvinnan har alltså olika Uppgifter.

  Jämställdhet är alltså något felande enligt definitionen ovan.
  Dock är ju Ett mynts båda sidor Jämställda men har olika uppgifter.

  Man och Kvinna kan alltså inte Jämföras,
  då varken Man eller Kvinna var för sig är Människan,
  utan båda tillsammans.

  Mannen är Kung men kvinnan är Drottning,
  och varandras Uppgifter kan inte tas över av den andre.

  Arn.

  samt –

  Arn.
  19.okt.2011, kl.16:37

  Äkta och sann Kvinnlighet – ? –

  – Visst är det något Stort och Vackert med den,
  Visst är den Drottning-lik och en Drottning

  http://www.youtube.com/watch?v=9k9-iOepDPk
  http://www.youtube.com/watch?v=Vbg7YoXiKn0

  Kan detta vara något – Konung och Drottning – Staten och Nationen –

  Svensk Patriotism och Nationalism.

  Den Svenska Patriotismen –
  http://www.youtube.com/watch?v=s2vGBY7nXx8&feature=rela ted
  http://www.youtube.com/watch?v=VQhFwSD0o1U&feature=rela ted

  Den Svenska Nationalismen –
  http://www.youtube.com/watch?v=aGrg0cL3zQI

  De synes gå in i varandra !.

  Kan man kalla Svensk Patriotism för Pappa Sven,
  och Svensk Nationalism för Moder Svea ?
  Konung och Drottning.

  Patriotismen skulle då vara Staten som tjänare åt Nationen.

  Arn.

  Arne Strand.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Sarah says:

  vet du att islam och nationalsocialism har samma ideal gällande kvinnor och familj……? Det här var det roligaste jag läst på länge. Antar att du inte kommer gilla detta faktum, men så är det. och då pratar vi inte den islam som gemene man känner till via media, utan den ursprungliga islam.
  Så det så!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Jaroslav Kourakin says:

  Hej på er vänsterpack,

  jag vill bara informera om att kristendomen inte förbjuder en kvinna att vara naken.

  Mvh
  Jaro

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anton says:

  KOPIA;
  Det som en gång i tiden erövrades/försvarades med svärd och kanoner, erövras idag med kuk.. . En plan bland många i den muslimska tron är att erövra kristna tjejer/kvinnor genom kärlek/lurendrejeri, på det sättet minskar dom de kristna männens förmåga att föröka sig och bli fler. Fattar inte vad europeiska tjejer/kvinnor och män tänker med när dom gifter sig med folkslag som inte tillhör det europeiska släktet. Ett stort fel som görs, är att de eoropeiska folkslagen inte förökar sig, muslimer och andra folkslag har ofta fler än 3 barn, men de europeiska 1 eller inget = katastrof!
  Börja tillverka SVENSKA bebisar, annars går det åt helvete, mussarna kommer att trycka på sina lagar och föroka sig som kaniner = svenskarna kommer att flytta från städerna till landet och andra regioner. Men det är fel, när mussarna/icke kristna tar över centrum så är det slut.
  Tror att de eoropeiska folkslagen/länderna kommer att utkämpa stora slag inom sina egna länder = inbördeskrig, ganska snart. Först kommer det att bärja med olika demonstrationer/oroligheter, sedan kommer (har redan kommit) terror attacker etc etc. Tror att Breivik inte kommer att vara sällsynt i de europeiska länderna inom en snar framtid. Han har gjort det muslimerna gör sedan länge mot kristna och inte lika sinnade i de muslimska länderna. Kanske kommer de kristna länderna än en gång att ena sig mot de aggressiva folkslagen/religionerna. Hmm, ogräset har redan spridit sig överallt, kommer att bli mycket svårt i framtiden…
  De vita muslimerna kommer att skapa en stor oro = dom syns inte som de som kommer från märkare länder/trakter. VAR PÅ ER AKT KÄRA SVENSKAR

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • morbid_angel says:

  Kan inte den där blonda überkvinnan i mitten på bilden ta och raka muttan? Fy fan va äcklig buske

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *