Nationalisten Jared Taylor intervjuades av israelisk journalist

MEDIA. En judisk journalist och tidigare politiker intervjuade nyligen den amerikanska nationalisten Jared Taylor om hans tankar kring ras och intelligens samt de långsiktiga konsekvenser som massinvandringen leder till.

Den israeliska journalisten och tidigare Knesset-medlemmen Nitzan Horowitz intervjuade nyligen Jared Taylor, ledare för den amerikanska tankesmedjan American Renaissance. Under den nästan en timme långa oredigerade intervjun kommer det bland annat fram att journalisten anser att Taylors åsikter borde förbjudas av den amerikanska staten.

Senare i intervjun när ämnet Israel diskuterades sa Horowitz att den judiska staten borde förbli judisk, samtidigt som han menar att vita européer inte borde ha rätt till att styra sitt eget demografiska öde.

Se intervjun nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
9 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
FredrikaTobias LindberganschErikvörtis Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
vörtis
Medlem

Judens sedvanliga dubbelmoral.

Erik
Medlem

Taylor är för fan sionist och älskar judar.
Det samma gäller Matt Heimbach som Nordic Frontier tyvärr haft med. Han är högt suspekt, f.d öppet sionist: http://www.renegadetribune.com/state-alt-right/

”Matt Heimbach Exposed as Pro Multicultural Zionist Neocon to White Nationalist Overnight” https://www.youtube.com/watch?v=FWiUI5n5ouU

ansch
Medlem
ansch

https://www.youtube.com/watch?v=uIgxwQ1De08
En liten informationsvideo om Jared ”Jew Lover” Taylor.

Tobias Lindberg
Redaktör

Erik: Det du skriver om Matt Heimbach är ju bara larvigt. Klippet är gammalt och åsiktsmässigt har han förändrats drastiskt sedan dess. Ja, han kanske var sionist tidigare, men det är han inte längre vilket alla som har lyssnat på honom på senare tid vet.

Tobias Lindberg
Redaktör

Erik: Sedan hänvisar du till Renegade Tribune, gänget som inte för så länge sedan kom med helt sjuka beskyllningar mot Motståndsrörelsen. Det enda de verkar hålla på med är att beskylla alla inom den nationella rörelsen samt alla inom alt right- och alt ligt-rörelsen för olika saker.

Erik
Medlem

Gällande Heimbach kmr jag förbli misstänksam. Har man har en offentligt sionistisk karriär innan skall man inte ta plats bland de som senare ”leder” vägen frammåt. Hur långt skall folk gå för att missta rollen som ”stjärnor” inom en nationalistisk rörelse? Samma anledning till att jag ogillar Andrew ”Race mixer” Anglin, förutom hans irriterande edge lord attityd så klart. Ann Heberlein som nu vill sylta sig in i den mellanmjölksnationalistiska rörelsen, det är samma sak där. Hon hade en offentlig roll som invandringsvurmare och älskade detta, jag kmr aldrig ta henne seriöst som försvarare av svenska värden och invandringskritik. Hanif… Läs mer »

Tobias Lindberg
Redaktör

Erik: Nu var det ett väldigt långt svar du skrev och jag tycker en del av det var lite spretigt. Varför dra in Bali och Heberlein i det hela? Viss, de må betyda något för Sverigedemokrater och sk. ”Sverigevänner”, men för oss nationalister kommer de aldrig att utgöra några ledartyper. Vi kan väl vara nöjda med att personer som Bali och Heberlein idag säger bättre saker än vad de flesta andra mainstreamjournalister och mainstreampolitiker gör. Sedan till beskyllningarna mot Heimbach, Anglin med flera andra nationalister. Jag tror folk kan förändras. Bara för att man har tyckt på ett visst sätt… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Jag tycker du skriver många intressanta saker men jag fattar inte allt. Att Jared är judarnas vän är ju sant, han vägrar tala med ”antisemiter”. Den korta tid jag har följt Heimbach har han inte varit lagd åt det hållet även om jag är lite bekymrad över att han lierar sig med TRS eftersom han därmed nu även öppet samarbetar med juderasblandaren Mike Enoch, vars ursprung eventuellt själv har judiska anor även om det inte har bevisats. Enochs förmåga att komma igen tyder på att han har mycket stöd från viktiga intressenter, judar eller ej. Jag vet inte. Tyvärr är… Läs mer »

Tobias Lindberg
Redaktör

Fredrika: Kort bara gällande Mike Enoch, hinner inte skriva mer just nu.

Enoch är ju inte hans riktiga efternamn, utan han heter Peinovich eller något liknande.

Enoch var ju bara ett namn han använde innan han blev doxad. Sedan har han fortsatt att använda det för att han är känd som Mike Enoch.

Så jag vet inte om du menade att namnet ”Enoch” var något slags bevis på eventuell judisk bakgrund, men om du menade det så är det ju i hans hans fall inget bevis.

Fredrika
Medlem

Intressant, det visste jag inte heller, så du ser att jag inte vet mycket alls om detta. Nej att ha ett namn som är vanligt bland judar är inget bevis på judisk härkomst. I så fall skulle jag tvärsäkert säga att Anna Kinberg är judinna, men det gör jag inte. Undrar varför han valde jiddishnamnet Enoch? På skoj? I vilket fall ser man i mormonernas ancestrydatabas att det verkar som om Peinovich-amerikaner främst har immigrerat från Balkan/Jugoslavien, men det säger mig inte mycket eftersom dito namn Cernovich används av till och med kända judar. Jag vet som sagt inget om… Läs mer »

Tobias Lindberg
Redaktör

Ja, att han valde ”Enoch” kan ha varit ett skämt kanske, jag vet inte. Han döpte ju sin show till ”The Daily Shoah” och det var ju för att trolla.

Gällande Heimbach så tror jag att det är hans riktiga efternamn.