Nationalisten Jared Taylor intervjuades av israelisk journalist

MEDIA. En judisk journalist och tidigare politiker intervjuade nyligen den amerikanska nationalisten Jared Taylor om hans tankar kring ras och intelligens samt de långsiktiga konsekvenser som massinvandringen leder till.

Den israeliska journalisten och tidigare Knesset-medlemmen Nitzan Horowitz intervjuade nyligen Jared Taylor, ledare för den amerikanska tankesmedjan American Renaissance. Under den nästan en timme långa oredigerade intervjun kommer det bland annat fram att journalisten anser att Taylors åsikter borde förbjudas av den amerikanska staten.

Senare i intervjun när ämnet Israel diskuterades sa Horowitz att den judiska staten borde förbli judisk, samtidigt som han menar att vita européer inte borde ha rätt till att styra sitt eget demografiska öde.

Se intervjun nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
vörtis
Nybörjare
vörtis
2 år sedan

Judens sedvanliga dubbelmoral.

Erik
Nybörjare
Erik
2 år sedan

Taylor är för fan sionist och älskar judar.
Det samma gäller Matt Heimbach som Nordic Frontier tyvärr haft med. Han är högt suspekt, f.d öppet sionist: http://www.renegadetribune.com/state-alt-right/

”Matt Heimbach Exposed as Pro Multicultural Zionist Neocon to White Nationalist Overnight” https://www.youtube.com/watch?v=FWiUI5n5ouU

ansch
Nybörjare
ansch
2 år sedan
Reply to  Erik

https://www.youtube.com/watch?v=uIgxwQ1De08
En liten informationsvideo om Jared ”Jew Lover” Taylor.

Tobias Lindberg
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan
Reply to  Erik

Erik: Det du skriver om Matt Heimbach är ju bara larvigt. Klippet är gammalt och åsiktsmässigt har han förändrats drastiskt sedan dess. Ja, han kanske var sionist tidigare, men det är han inte längre vilket alla som har lyssnat på honom på senare tid vet.

Tobias Lindberg
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan
Reply to  Erik

Erik: Sedan hänvisar du till Renegade Tribune, gänget som inte för så länge sedan kom med helt sjuka beskyllningar mot Motståndsrörelsen. Det enda de verkar hålla på med är att beskylla alla inom den nationella rörelsen samt alla inom alt right- och alt ligt-rörelsen för olika saker.

Erik
Nybörjare
Erik
2 år sedan

Gällande Heimbach kmr jag förbli misstänksam. Har man har en offentligt sionistisk karriär innan skall man inte ta plats bland de som senare ”leder” vägen frammåt. Hur långt skall folk gå för att missta rollen som ”stjärnor” inom en nationalistisk rörelse? Samma anledning till att jag ogillar Andrew ”Race mixer” Anglin, förutom hans irriterande edge lord attityd så klart. Ann Heberlein som nu vill sylta sig in i den mellanmjölksnationalistiska rörelsen, det är samma sak där. Hon hade en offentlig roll som invandringsvurmare och älskade detta, jag kmr aldrig ta henne seriöst som försvarare av svenska värden och invandringskritik. Hanif… Läs mer »

Tobias Lindberg
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan
Reply to  Erik

Erik: Nu var det ett väldigt långt svar du skrev och jag tycker en del av det var lite spretigt. Varför dra in Bali och Heberlein i det hela? Viss, de må betyda något för Sverigedemokrater och sk. ”Sverigevänner”, men för oss nationalister kommer de aldrig att utgöra några ledartyper. Vi kan väl vara nöjda med att personer som Bali och Heberlein idag säger bättre saker än vad de flesta andra mainstreamjournalister och mainstreampolitiker gör. Sedan till beskyllningarna mot Heimbach, Anglin med flera andra nationalister. Jag tror folk kan förändras. Bara för att man har tyckt på ett visst sätt… Läs mer »

Tobias Lindberg
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan
Reply to  Erik

Fredrika: Kort bara gällande Mike Enoch, hinner inte skriva mer just nu.

Enoch är ju inte hans riktiga efternamn, utan han heter Peinovich eller något liknande.

Enoch var ju bara ett namn han använde innan han blev doxad. Sedan har han fortsatt att använda det för att han är känd som Mike Enoch.

Så jag vet inte om du menade att namnet ”Enoch” var något slags bevis på eventuell judisk bakgrund, men om du menade det så är det ju i hans hans fall inget bevis.

Tobias Lindberg
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan

Ja, att han valde ”Enoch” kan ha varit ett skämt kanske, jag vet inte. Han döpte ju sin show till ”The Daily Shoah” och det var ju för att trolla.

Gällande Heimbach så tror jag att det är hans riktiga efternamn.