Nationalist underhöll pensionärer – demoniseras av Aftonbladet

INRIKES. Nationalisten Herrmann Wolfenwald, tidigare Nils-Erik Hennix, har blivit framställd som ondsint och demonisk i en artikel på Aftonbladet. Det framkommer i artikeln att Wolfenwald under den senaste tiden har ägnat sig åt att underhålla pensionärer på seniorboenden runt om i Varberg.

Aftonbladet, som ägs av den folkfientliga mediekoncernen Schibsted, förfasas över att en oliktänkande har fått underhålla pensionärer på uppdrag av kommunen..

Ex-politikern, föreläsaren och författaren Herrmann Wolfenwald, tidigare Nils-Erik Hennix, har attackerats idag på Aftonbladet med rubriken ”Högerextrem profil underhåller pensionärer i kommunal regi”.

Wolfenwald är en känd profil i den nationella rörelsen och har bland annat varit partiledare för Nationaldemokraterna och medlem i Svenskarnas parti – två partier som idag dock är nedlagda.

Idag ägnar Wolfenwald sig åt att underhålla och glädja pensionärer på seniorboenden runt om i Varberg i en frivilligverksamhet. Wolfenwalds framföranden är oftast en timme långa och består av berättelser, musik och bilder om den österrikiska huvudstaden Wien och dess musik.

Artikeln på Aftonbladet är skriven av Josefin Silverberg, som försöker att framställa Wolfenwald som en ondsint och demonisk människa. Hon skriver i artikeln om Wolfenwalds politiska förflutna och räknar upp olika ämnen som Wolfenwald har föreläst om, exempelvis om negativa konsekvenser av rasblandning.

Silverberg har också kontaktat Varberg kommuns socialchef, Håkan Strömberg, för att försöka få svar på hur en person som Wolfenwald kan få arbeta åt kommunen. Hon menar exempelvis att man genom att googla namnet Hermann Wolfenwald hittar en Wikipediasida, där det tydligt står att Wolfenwald är samma person som Nils-Erik Hennix.

— Ja precis. Det har vi inte gjort. Men det är klart att det är tveksamt med hans bakgrund. Vi får titta på det. Det är klart olämpligt att ha en person i en frivilligverksamhet med den bakgrunden, kommenterar Strömberg.

På direkt fråga ifall kommunen kommer att ”avsluta samarbetet” med Wolfenwald svarar Strömberg:

— Framförallt kommer vi att prata med den här personen om att han inte har varit uppriktig.

I ett mail till Aftonbladet skriver Wolfenwald:

Det är förvånande och skrattretande att socialchefen kräver att få reda på vilken partitillhörighet personer i Frivilligverksamheten har. Det är värre politiskt förtryck än det som var i DDR. Måste man ha socialdemokratisk partibok för att få underhålla gamla och sjuka?

Om Aftonbladet, kommunen och det övrigt politiskt korrekta etablissemanget kräver att jag redovisar min politiska hållning så vill jag klart och tydligt deklarera att jag har samma politiska åsikter som tidigare då jag varit partiledare för Nationaldemokraterna, medlem i Svenskarnas Parti samt hållit föredrag där jag varnat för massinvandringen. Eftersom konsekvenserna av massinvandringen blivit värre än jag förutspådde så har jag nog blivit ännu mera radikal.

Källa:
Högerextrem profil underhåller pensionärer i kommunal regi

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
SigfridAndersHellnordboFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Henke Himmlär
Medlem

”Eftersom konsekvenserna av massinvandringen blivit värre än jag förutspådde så har jag nog blivit ännu mera radikal.”

Det där stämmer nog in på många. Själv är jag faktiskt förvånad över att det kunde bli så totalt svart utan att svenskarna gjorde någonting åt saken. Det har blivit mycket värre än jag kunde gissa för 25 år sen. Helt otroligt!

Joss
Medlem

Den generella välfärdsstaten gjorde att vi inte alls behövde varandra. Vår lojalitet flyttades från folket till staten.

Karl-Путин A
Medlem

Inte för att vara pessimistisk, men du har det värsta framför dig; att lotsa dina döttrar framåt i det n***rsvarta mörkret. Men det gick bra för mig, så det kommer säkert att gå bra även för dig, även om spelplanen ritats om en hel del sen min tid.

A och O; se till att hålla ihop familjen så kommer de triviala problemen att lösas efter hand.

Henke Himmlär
Medlem

Hehe. Inte sprida ”defaitism” nu va!? ;-)

Men ok, om det nu är tillåtet att vara realistisk så ja, visst fan ligger det värsta framför oss. Redan som det ser ut nu så är katastrofen total och därefter kommer den afrikanska tsunamin. Mums!

Karl-Путин A
Medlem

Jag försöker verkligen inte sprida defaitism. Kommentaren var riktad personligen till dig och du verkar kunna hantera verkligheten ……. no more comments, för att uttrycka sig på fiendespråket.

Holger
Medlem

Josefin Silverberg – antecknat och noterat.

Fredrika
Medlem

Det är inte så långt till år 2022.

Rokviken
Medlem

Härligt, uppskattar att det finns folk som underhåller våra gamla. Säkerligen uppskattat. All heder åt dig Herrmann.

Henke Himmlär
Medlem

Det är säkert mycket uppskattat och det ironiska är ju att om kommunen stoppar det hela så är det bara gamlingarna på hemmen som blir drabbade. :-)

nordbo
Gäst
nordbo

Dessa ”journalister” har som uppgift att attackera människor som tänker utanför och mer självständigt ifrån den förslavade (((åsiktskorridoren)))

Denna silverberg är lika själlös som en styrd drönare – hela aftonlögnens redaktion är en livlös marxistisk förruttnelse.

Hell
Medlem

Sveriges framtid är mörkare än den genomsnittlige våldtäktmannen.

Anders Jonsson
Medlem

Att önska Aftonbladets ägare och anställda den framtida lagens (dödsstraff) strängaste straff är en akt av kärlek och barmhärtighet till vårt folk.

Sigfrid
Medlem

Sverige är värre än gamla DDR vad det gäller förföljelse av oliktänkande.