Nationalist hängs ut av brittisk media

UTRIKES. En populär nationalist som går under namnet ”Millennial Woes” har hängts ut med namn, bild och adress av brittisk media för att han delar invandringskritiska åsikter på sin YouTube-kanal.

Det var den skottska tidningen Daily Record som hängde ut nationalisten Colin Robertson som ligger bakom användaren ”Millenial Woes” på Youtube. I artikeln blir Robertson svartmålad och en rad felaktiga och grova påståenden görs mot honom. Genom att offentliggöra hans namn och bostadsadress har tidningen gjort honom till ett potentiellt mål för meningsmotståndare som är kända för att använda våld mot sina politiska motståndare.

Det fega beteendet från den skottska tidningen har dock inte fått den effekten som de önskade. Millenial Woes har fått mycket stöd efter händelsen, även från person som nödvändigtvis inte delar hans nationalistiska åsikter. Hans anhängare har satt igång en utredning på internet och slagit tillbaka med samma mynt mot personer som varit delaktiga i Robertsons uthängning. Det visar sig nu att lokala antirasister har samarbetat med tidningen för att lista ut nationalistens identitet.

Se en summering av händelsen nedanför:

Källa:
Nasjonalist hengt ut i britisk media

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments