Näthatsgranskarens talesperson en dömd djurplågare

SVERIGE. Den regeringsfinansierade organisationen Näthatsgranskaren leds av en dömd djurplågare. Det avslöjar Nya tider.

För några veckor sedan bildades Näthatsgranskaren, en ideell organisation som finansieras av regeringen. Med hundratusentals skattekronor i stöd ska organisationen jaga politiskt oliktänkande som gjort sig skyldiga till åsiktsbrottet hets mot folkgrupp. Främst verkar organisationen vilja inrikta sig på att sätta dit pensionärer.

Mainstream-media har hyllat organisationen i massor och Aftonbladet vill bland annat utse projektledaren till ”Årets hjälte”. Men nu avslöjar tidningen Nya tider att projektledaren för organisationen, Tomas Åberg (750127-0255), är allt annat än en ”hjälte” utan en dömd djurplågare.

Tomas Åberg hette tidigare Tomas Bergström och var djurskötare tills han 2013 belades med djurhållningsförbud. Händelsen väckte stor ilska i bygden.

”Av de självdöda djuren i hägnet skickades delar av två djur för obduktion. Den visade grav negativ energibalans (svält), vilket med visshet gav diagnosen utmärgling vilket orsakat lidande för djuren”, skriver länsstyrelsen i sitt beslut, rapporterar Nya tider.

Tidningen skriver också att Åberg hållit sig undan myndigheter och att hans privatekonomi nu avsevärt förbättrats genom sitt arbete för Näthatsgranskaren.

”Tomas Åberg som tidigare hållit sig undan delgivning av obetalda lån och viten har dock genom Näthatsgranskarna fått bättre ekonomi. Regeringen har genom Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) beviljat ett skattefinansierat bidrag om 600 000 kronor. 75 procent av föreningens utgifter utgörs av Tomas Åbergs lön.”

Källa:
Djurplågare bakom ”Näthatsgranskarna”: Lät sina djur svälta till döds

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Mars | Nordfront.seCaesar-AureliusThommyимя Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
имя
Medlem

Så, förutom att hata vita människor hatar han djur också. Det säger mycket om en grupp som har en sadist och ynkrygg som talesperson.

Thommy
Medlem

Jag hoppas att folk är med och sprider nordfronts artikler på socialamedier och även på stora form så som tex Flashback.

Caesar-Aurelius
Medlem

Det här svinet var väl inte vilket vanligt svin som helst, det var ett polissvin, men fick sparken efter djurplågeridomen?

https://vk.com/photo453578850_456239617

Caesar-Aurelius
Medlem

Lite kul att den här vidrige djurplågaren skrev så här om sig själv:

”Slakteriet tar hand om gårdens egna djur och djur från mindre gårdar i närområdet med föredömlig djurhållning. Här ligger fokus på närproduktion och miljötänkande.”

Här är den perverse djurplågaren och svenskofoben i slutet av videon: https://www.youtube.com/watch?v=y0aHwq6DmWE

trackback

[…] finansieras av staten. Kort därefter avslöjade Nya Tider att gruppens ledare själv är en dömd djurplågare. Att det är små och djupt omoraliska människor som ägnar sig åt dylik verksamhet är inte […]