Näthatsgranskande djurplågare uppmanar till HMF-angiveri

ÅSIKTSBROTT. Djurplågaren Tomas Åberg, som ligger bakom Näthatgranskaren, skryter till SVT Västerbotten om att det är tack vare honom allt fler döms för åsiktsbrott i länet. Han uppmanar även folk att skicka in skärmdumpar ifall man ser någon misstänkt tankebrottslighet på nätet.

Djurplågaren Tomas ”Näthatsgranskaren” Åberg uppmanar folk att ange tankebrottslingar till hans organisation. Skärmbild: svt.se.

Det är SVT Västerbotten som uppmärksammar att allt fler västerbottningar döms för åsiktsbrott enligt gummiparagrafen ”hets mot folkgrupp”, något man tillskriver den skattefinansierade organisationen Näthatsgranskaren.

Organisationens boss, den för djurplågeri dömde Tomas Åberg (750127-0255), håller med om att det är tack vare honom allt fler döms.

— Där får vi nog ta åt oss mycket av äran. Vi började 2017 med att anmäla hets mot folkgrupp på sociala medier och har jobbat upp en bra metod för att göra en riktig komplett polisanmälan så att polisen får ett bra material att jobba med, vilket lett till betydligt fler fällande domar.

För att ännu fler ska kunna lagföras för åsiktsbrott uppmanar han nu medborgare att ange tankebrottslingar till honom direkt.

— Skicka en skärmdump till oss så säger vi om det är hets mot folkgrupp eller inte, eller om vi bedömer att det är hets mot folkgrupp, för vi kan ju inte säga med säkerhet. Sen är det jättebra att anmäla sånt här till polisen, säger Åberg till SVT.

Källa:
Fler i norra Sverige döms för hets mot folkgrupp

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
BoCaesar-AureliusRickardnordboVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Martin
Medlem

Ett typexempel på en person som nån bara borde ta o gräva ned nånstans i skogen..

Vera
Medlem

”Vi tar åt oss äran” säger Tomas Åberg – ÄRAN , en skvallerbytta kan inte tala om någon ära – men det är väl demokratins värdesättning. PETZER var för oss Berlinare en föraktfull varelse – tankebrott fanns och finns inte på kartan inom nationalsocialismen den är ett typisk demokratidiktatorisk förföljelseargument som sprids i stora delar i Europa. Men tack ändå Tomas Åberg, sådana som ni höjer adrenalinet hos mig i kampen för NMR och har en föryngrande verkan vilket kan behövas vid min ålder.

Rickard
Medlem

Åberg är det bästa gödslet för en sund grogrund

nordbo
Medlem

Denna åberg har förstört livet på framförallt pensionärer som skriver av sig av ren ilska.Många av dem har bevittnat eller blivit offer själva av den massimporterade brottsligheten – sen kommer detta as och äckel och drygar ut lidandet. Du förtjänar att gå runt med en skylt med texten ”folkförrädare” endast bärande i blöja ditt jävla svin. Att skriva av sig om vad som händer i VERKLIGHETEN är inte per automatik hat – hat och förakt mot rådande system är vad ni vill tysta,det är vad detta handlar om – inget annat.! Jag har inte märkt att ni granskar när babbar… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Medlem

Tomas Åberg, berätta istället varför du inte får träffa din egen dotter?

Tomas Åberg, ditt jävla äckel, varför måste din ex-fru skydda henne från dig?

Bo
Medlem

Det är folkfiender av rang som håller på med den här sortens angiveriverksamhet. Skärmdumpar kan manipuleras. Ska man tala om bevis, så är det material från källan direkt som gäller och inte andrahandsmaterial från ruttna angivare för hittepåbrott. Det är upp till ”brotts”-utredare att ta fram bevis. Antar att det fuskas oerhört på den fronten för att så enkelt som möjligt klämma åt vanliga hederliga medborgare. Hur många fall med rån, misshandel och våldtäkter förblir olösta för att polis och domstolar håller på med rent trams och trakasserier?