Nästesdagar i Västergötland

Tidigare i juli samlades Näste 2:s medlemmar på den natursköna västgötska landsbygden för en helg av bad, sport, utbildning och god mat. Nästets skicklige samordnare hade gjort ett fullspäckat schema och man satte genast igång med en femkamp som utmanade såväl kropp som knopp.

Simon Engelin på kloka ord om gemenskap och vikten av att kultivera en stark gemenskap oss motståndsmän- och kvinnor emellan. Därpå följde en handfast utbildning i akutsjukvård och kampsport. Man lärde sig att stoppa förblödningar och att skapa dem – mycket uppskattat!

Med middag i magen knoppade man av endera till fotbollsplanen endera till sjön innan månadsmötet och kvällens föreläsning av Sebastian Elofsson.

Efter en natts sömn för medlemsgruppen samlades man till frukost över gröt, ägg och struntprat. Samtidigt som man satt och tjötade var aktivistgruppen ute på en marsch sedan arla gryning.

Just som medlemsgruppen avslutade ett seminarium där man försökte bena ut begrepp som gemenskap så stapplade de trötta aktivisterna in från sin långväga marsch, hungriga som vargar när de såg lunchen dukas upp.

Efter att ha tackat kamraterna för en trevlig helg bar det av hem igen, tillbaka till vardagen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tobias Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tobias
Medlem

Såg väldigt trevligt ut.HS