Nästesdag i norra Norrland

Lördagen den 13 juli firade organisationens sjätte näste den årliga nästesdagen.

För tredje året i rad samlades medlemmar, aktivister och sympatisörer i en trevlig lokal någonstans i landets norra del för en dag i god kamratanda med intressanta föredrag, god mat och strålande väder. Årets nästesdag var extra innehållsfylld och nästeschef Robert Eklund höll ett långt föredrag om planerna för framtiden och hur kamparbetet och aktivismen ska läggas upp.

Efter Eklund var det Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvists tur. Holmqvist höll ett handgripligt föredrag om research och hur man kan gå till väga för att samla information och redogjorde grundligt för vilka lagar och regler vi har i landet gällande detta.

Nästets köksavdelning gjorde, som alltid, ett strålande jobb i köket och på menyn stod både en utmärkt smörgåstårta och grillat. Dagen avslutades med avrapportering från nästets gruppchefer och deltagarna gavs ett tillfälle att ställa frågor till nästesledningen. Förutom detta hade även en medlem bakat, så dagen avslutades med fika som satte pricken över i:et.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om