Näste 5 i kamp mot folkutbytet i Filipstad

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under lördagen intog medlemmar och aktivister från Näste 5 Filipstad, där kommunen enligt egen utsago ”byter befolkning”.

Krisläget i Filipstad har under den senaste tiden varit ett hett diskussionsämne. Förra månaden sände Uppdrag granskning ett reportage från kommunen, där kostnaderna för massinvandringen har skenat under de senaste tio åren. Jim Frölander, integrationsansvarig i Filipstad, sade även rakt ut att man håller på att byta ut befolkningen i området:

— Vi håller på och byter befolkning. Det kan man tycka vad man vill om, det beror på hur man är lagd. Men det är bara konstaterande av fakta att det faktiskt är det vi håller på att göra och då måste vi förhålla oss till det.

Med anledning av detta begav sig medlemmar och aktivister från Näste 5 under lördagen till Filipstad, där man delade ut flygblad och samtalade med lokalbefolkningen. Datumet var väl valt då en marknad anordnades, vilket lockade många Filipstadsbor.

Fanbärare ställde upp vid marknadsområdet och man vecklade också ut en banderoll med det väl valda budskapet ”Stoppa folkutbytet”.

Enligt medlemmar på plats hölls många givande diskussioner och flygblad gick åt i stora mängder. Man fick även in kontantdonationer under dagen.

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GunnarWäringJ.N. Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
J.N.
Medlem

Sällan har väl slagorden ”stoppa folkutbytet” känts mer pricksäkert. Mycket bra aktion.

Wäring
Medlem

Ett givet val av plats att manifestera på. Systemet lägger upp bollen, i det här fallet ordagrant, och med detta i ryggen behöver Motståndsrörelsen bara gå dit och påminna folket om vad de alltid sagt.

Gunnar
Medlem

Bra jobbat kamrater!