Näste 5 genomförde aktion vid Kyrkskolan i Ludvika!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under dagen genomfördes en aktion av Näste 5 utanför Kyrkskolan i Ludvika.

Idag genomförde Nordiska motståndsrörelsens femte näste en aktion utanför Kyrkskolan i Ludvika. Anledningen var att uppmärksamma den grova misshandel som genomförts av somalier mot en svensk elev, något NR Dalarna rapporterade om i måndags.

Kyrkskolan har under lång tid haft problem med otrygghet. År 2017 hölls skolan stängd efter att en invandrare kommit till skolan knivbeväpnad.

Nordfront har talat med kampgruppschef Markus Nordh om dagens aktion.

Vad har ni gjort idag?

— Vi körde en skolaktion utanför Kyrkskolan i Ludvika. Vi ställde upp med en banderoll och två fanor, sedan höll jag ett kortare tal.

Varför genomfördes aktionen?

— Anledningen till dagens aktion var att en flicka som går på skolan blev brutalt misshandlad av ett gäng somalier för någon vecka sedan.

Hur gick aktiviteten?

— Aktiviteten gick väl ungefär som förväntat. Det var en hel del folk i rörelse när vi anlände och många nyfikna kom ut på skolgården för att kolla vad som hände. Samtidigt betedde sig lärarna som utlovat och började jaga in folk i skolan och efter en stund kunde man också se att de drog ner rullgardiner i klassrummen. Men vi har definitivt fått spridning bland eleverna. Några stycken följde med oss till och med när vi gick därifrån och pratade lite med oss.

Kommer vi få se fler aktioner av samma slag i framtiden?

— Ja, om det kommer att bli en likadan aktion igen låter jag vara osagt, men det kommer definitivt bli fler offentliga aktiviteter på diverse olika sätt i framtiden.

Artikeln kommer uppdateras med film inom kort!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SigfridJan HjelmHampusAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Mycket bra av Näste 5!

Man blir så förbannad på det här kriminella sinnessjuka perversa (((samhället))) att man kan explodera!

Hampus
Medlem

Bra jobbat!

Jan Hjelm
Medlem

Bra att ni både sätter press på skolledningen och samtidigt visar de svenska eleverna att de inte är helt utlämnade till rasfrämlingarnas härjande.

Sigfrid
Medlem

Bra aktion för att försvara vårt folk mot ockupanterna.Vår korrupta regering stödjer patrasket som vill förinta vårt folk och våra myndigheter består i stort sett bara av pk-människor som stödjer detta.