Näste 4 på Hälsinge marknad i Hudiksvall

Helgen vecka 36 pågick Hälsinge marknad i Hudiksvall, Näste 4 passade därför på att besöka marknaden under lördagen för att väcka folket till det pågående folkutbytet samt informera om vilka som ligger bakom det.

Klocka var 14.00 när man ställde upp sig vid en av ingångarna till marknaden med tre fanor. Vädret kunde ha varit bättre då det duggregnade tidvis, men detta till trots var det ganska mycket folk i farten. Flygblad om globalisterna började delas ut och samtal fördes med folket.

Marknaden i Hudiksvall, som nu för tiden varje år drar ca 60 000 människor, går tillbaka ända till 1590-talet och är en av de äldsta i Sverige. Den har ett stort utbud av vitt skilda knallar samt karuseller och har genom åren även erbjudit mer udda företeelser såsom uppvisande av ”världens mest frånstötande kvinna” och porr.

I dag är dessa föreställningar ett avslutat kapitel, men väl andra oseriösa skojare finns att beskåda såsom Liberalerna, Socialdemokraterna och Moderaterna som kan få marknadsbesökaren att dra på smilbanden. Dessa hade ställt upp sina knallar vid en av ingångarna till marknaden där även motståndsmännen valde att ställa upp sig.

Samtal fördes bl.a. med Miljöpartiet, som vid slutet av diskussionen erbjöds en papperstidning från Nordfront som var ett specialnummer om partiet, vilket togs emot med intresse. En kommentar från Liberalerna efterfrågades angående deras ungdomsförbund som förespråkar nekrofili, månggifte och tecknad barnporr och som menar att ”den som är emot nekrofili är inte liberal”. Företrädarnas svar, som kom efter en stunds tvekan, var att man nu hade talat ungdomsförbundet tillrätta.

Halvvägs igenom aktiviteten bytte man plats och ställde upp sig vid en annan ingång till marknaden där responsen var riktigt bra, särskilt från den yngre generationen. Nederbörden hade vid denna tidpunkt upphört. Även en intresseanmälan om medlemskap inkom till medlemmarna.

Det kan nämnas i korthet att vid den andra ingången huserade även Hudiksvall – Nordanstigs Asylkommitté som försökte bjuda motståndsmännen på afghanska piroger som förevändning till en diskussion, föreningen ”Hudik mot rasism” – som vill frånta Motståndsrörelsen yttrandefriheten – hade detta år fått en undanskymd plats och såg mycket ensamma ut, samt de kristna shabbez gojerna i POSK (Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan) som uttryckte en vilja att förflytta motståndsmännen utanför landets gränser.

Efter den tre timmar långa aktiviteten var medlemmarna överens om att det varit en riktigt lyckad dag med mycket positiv respons och att man fått ut en hel del flygblad till folket. En gemensam måltid intogs innan man avslutade dagen och for hem.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om