Näste 4 besökte SD-möte i Sundsvall

Onsdagen den 15 februari deltog aktivister från Kampgrupp 403 i Sundsvall på ett möte arrangerat av Sverigedemokraterna på Hotell Södra Berget i Sundsvall. Ingen mindre än Jimmie Åkesson själv stod på scenen och talade.

Snacket gick om ”öppen svenskhet” och att alla kan bli svenskar bara de bidrar till samhället och anammar den svenska kulturen. Partiledaren klargjorde att även när han blivit statsminister skulle folkutbytet pågå, dock i en mindre skala än idag, men att det skulle fortgå fanns det inga tvivel om.

När mötet som pågick i ca en timma var slut väntade sig aktivisterna att det skulle bli tid för publiken att få ställa frågor till Åkesson och partiledningen. Den stunden kom aldrig, och aktivisterna fick därför inte möjligheten att ställa kritiska frågor. Istället avslutades mötet och Åkesson eskorterades iväg av sina Säpovakter och åhörarna fick lämna lokalen.

En av aktivisterna sade efteråt att kampen vi för i Nordiska motståndsrörelsen aldrig varit viktigare än vad den är nu.

Bor du i Västernorrland och vill ansluta dig till Sveriges enda opposition mot ett totalt folkutbyte och kämpa för det vita folkets överlevnad? Tveka inte att ansöka här eller kontakta nästeschef Ingemar Westerbring.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

Var den första att kommentera

  Subscribe  
Meddela om