Näste 4 besökte SD-möte i Sundsvall

Onsdagen den 15 februari deltog aktivister från Kampgrupp 403 i Sundsvall på ett möte arrangerat av Sverigedemokraterna på Hotell Södra Berget i Sundsvall. Ingen mindre än Jimmie Åkesson själv stod på scenen och talade.

Snacket gick om ”öppen svenskhet” och att alla kan bli svenskar bara de bidrar till samhället och anammar den svenska kulturen. Partiledaren klargjorde att även när han blivit statsminister skulle folkutbytet pågå, dock i en mindre skala än idag, men att det skulle fortgå fanns det inga tvivel om.

När mötet som pågick i ca en timma var slut väntade sig aktivisterna att det skulle bli tid för publiken att få ställa frågor till Åkesson och partiledningen. Den stunden kom aldrig, och aktivisterna fick därför inte möjligheten att ställa kritiska frågor. Istället avslutades mötet och Åkesson eskorterades iväg av sina Säpovakter och åhörarna fick lämna lokalen.

En av aktivisterna sade efteråt att kampen vi för i Nordiska motståndsrörelsen aldrig varit viktigare än vad den är nu.

Bor du i Västernorrland och vill ansluta dig till Sveriges enda opposition mot ett totalt folkutbyte och kämpa för det vita folkets överlevnad? Tveka inte att ansöka här eller kontakta nästeschef Ingemar Westerbring.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

5 Kommentarer till "Näste 4 besökte SD-möte i Sundsvall"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
kolja
Gäst
Nybörjare
kolja

Stavningen i rubriken är tvetydig:)

Åtgärdat, tack. /Redaktionen

DH
Gäst
Nybörjare
DH

Hoppas ni inte betalade pengar för att lyssna på den femtekolonnaren. :-P

Angriff 88
Gäst
Nybörjare
Angriff 88

Vi har oxå tänkt att besöka ett sådant jippo framledes,och sprida lite riktig propaganda,med flygblag och banderoll

Leve Nordiska Motståndsrörelsen!

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Låter som en bra idé. Fast jag hoppas och antar att ni inte kör med något i stil med ”era jvla sionistlakejer & folkförrädare” på banderollen? Det må stämma för SD-ledningen, men många vanliga SD:are bör snarare bektratas som framtida nationalsocialister.

Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

Det kan inte ha varit upplyftande att lyssna på Jimmie Judasson i en hel timme. SD har gått från att ha varit ett nationalistiskt parti till att vara ett liberalt sionistparti som sätter upp fingret och känner vartåt det blåser på ungefär 2 decennier(de bildades 1988 och 2010 kom dessa snabelas in i riksdagen). Fy fan vilken negativ utveckling!

wpDiscuz