Näste 2 på vildmarksaktivitet i Borås

Lördagen den 17/8 samlades kamrater från Näste 2 i Borås för en enklare vildmarksaktivitet.

Man började med hjälp av karta och kompass navigera från en plats till en annan. Det visade sig att man väldigt fort tappade greppet om väderstrecken i den täta skogen och kompassen kom till nytta. Man promenerade både på vandringsled, i sumpmark och terräng.

Väl framme vid utsatt mål fick medlemmarna lära sig göra upp eld med endast tändstål, vilket trots regnet inte alls visade sig vara så svårt. Mat tillagades och trevliga diskussioner fördes. Utrustning som knivar, fältkök, yxor och hopfällbara spadar jämfördes och alla lärde sig något nytt.

Efteråt var det dags för teoretiska grunder. Man gick igenom vikten av hygien, hur man undviker samt tar hand om skoskav och hur man renar vatten genom egenbyggt eller köpt filter.

Efter att aktiviteten rundats av begav man sig tillbaka till samlingsplatsen. Där diskuterade man kommande vildmarksaktiviteter som alla såg fram emot.

Vill du följa med nästa gång? Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen, det enda nationalsocialistiska alternativet som verkligen kämpar för vår framtid!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LarssonHerr Shekel Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Herr Shekel
Medlem

Ärorik dag kamrater. Hell seger!

Larsson
Redaktör

Härligt!