Näste 1 hindrade kommunister från att störa möte i Stockholm

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. I söndags besökte Näste 1 ett torgmöte i Stockholm och hindrade kommunister från att störa mötet.

Den 3 november deltog en delegation från Näste 1 i en demonstration organiserat av gruppen Stockholmare för ett suveränt Sverige. Parollen för demonstrationen var ”Mot befolkningsutbytet – för återvandring”. Bland talarna fanns kända namn som Dan Park och John Bouvin och två före detta sverigedemokrater, David Bergqvist och Henrik Agerhäll.

Kommunistiska landsförrädare som vill att Sverige ska fortsätta ha en invandringspolitik som är destruktiv för den svenska arbetaren.

På vägen till demonstrationen kom nationalsocialisterna ikapp en pöbel med kommunister som hade börjat tåga mot samma håll för att genomföra en motdemonstration och störa ordningen.

Rödingarna gick i led, bar på röda flaggor och höll i en banderoll med texten ”Dränk fascismen i ett hav av motstånd”. Det visade sig dock vara en uppmaning som Stockholms antifascister fortfarande efter alla år inte lyckas leva upp till när det väl gäller att konfrontera Motståndsrörelsens män. När nationalsocialisterna tog sig förbi antifascisterna och ställde sig i vägen för tåget förberedda för konfrontation blev rödingarna nämligen plötsligt stillastående på flera meters tryggt avstånd.

Direkt när de förstod vilka det var som stod framför dem började halva pöbeln nervöst dölja sina ansikten, vissa började gapa åt förbipasserande att det minsann var farligt att närma sig nationalsocialisterna med hänvisning till att de var medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen. Motståndsmännen släppte dock lugnt igenom folket till torget och ingen brydde sig om vad den desperata pöbeln sa. Trots att antifascisterna var minst dubbelt så många och att samtliga höll i långa träpåkar utan några poliser inom synhåll vågade de inte heller idag ”krossa nazismen” och tåget vände tillbaks dit det hade startat för två minuter sedan. Över hela torget ekade därefter nationalsocialisternas rop: ”Antifa – hahaha! Antifa – hahaha!” medan rödingarna backade med svansen mellan bena. Tack vare Motståndsrörelsens snabba agerande blev det ingen motdemonstration denna dag. Endast en handfull med batikhäxor förde oväsen då och då men talen kunde hållas utan några problem, vilket inte skulle ha varit fallet om kommunisterna hade lyckats ta sig till torget.

Pöbeln syntes alltså otroligt nog aldrig mer och delegationen anslöt sig till demonstrationen.

På plats delade motståndsmännen ut flygblad till demonstrationsdeltagarna och uppmanade alla att ansluta sig till Motståndsrörelsen. Nationalsocialisterna blev väldigt positivt bemötta efter att alla hade bevittnat hur resolut de hade försvarat demonstrationen från antifascisterna, ”ni är hjältar” sa vissa. Många diskussioner fördes med andra nationella och flera nya kontakter knöts på plats, det togs även emot två kontantdonationer på 500 kr vardera.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
11 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Hampus
Hampus
7 månader sedan

Riktigt bra jobbat kamrater!

Larsson
Redaktör
7 månader sedan

Där skulle man ha varit med!… Nästa gång..

Jan Hjelm
Jan Hjelm
7 månader sedan

Vilken pondus några kamrater på rätt plats vid rätt tid har. Bara genom att lugnt visa att här har rödingar inget att hämta, så bevisar de att Motståndsrörelsen idag har arbetat upp respekt och trygghet hos vanliga svenskar och fruktan hos hos kommunistpacket. Den plats där Motståndsrörelsen står, den platsen är trygg. Mycket fint agerat!

Rokviken
Rokviken
7 månader sedan
Reply to  Jan Hjelm

Har alltid känt mig trygg i alla demonstrationer arrangerade av NMR.

Vera
Vera
7 månader sedan
Reply to  Rokviken

Nästan FÖR trygg. Vill så gärna vara med i stridslinjen – men den förbannade åldern tas sådan hänsyn till-

Rokviken
Rokviken
7 månader sedan
Reply to  Vera

Stridslystnad försvinner inte med åldern. Om man inte är dement eller svårt fysiskt försvagad.
Fortsätt med kampen. Du är en förebild.

Tobias
Tobias
7 månader sedan

Resolut och bra kamrater HS!

Motståndsman i Borås
Motståndsman i Borås
7 månader sedan

Helt fantastiskt! Bra kämpat – hjältar!

Motståndsman-Skene
Motståndsman-Skene
7 månader sedan

Helt fantastiskt agerat kamrater!

Jorgen
Jorgen
7 månader sedan

vad märkligt att ni inte mördade eller Misshandlade Någon? För enligt Stefan Vår Landsfader Och Dvärgen Morgan Är ju ni vårt lands största Hot t.om Värre än dom nu lös springade Terror dömda Imanerna som ingen har koll på

Per
Per
7 månader sedan

Föredömligt handlat!

Se så bra det går när inte polisen finns på plats för att backa upp vänsterpacket med att skapa kaos och konfrontation.