Näste 1 besöker American Car Show i Norrtälje

OFFENTLIG AKTIVITET. I helgen så blev det lite bråkigt på en bilutställning i Norrtälje, vilket var en tråkig avslutning på en annars väldigt trevlig dag.

I Norrtälje anordnas varje år en tillställning för bilintresserade som går under namnet ”American Car Show”. Det brukar vara ett välbesökt evenemang som lockar många så kallade ”raggare”. Dessa raggare brukar ofta vara invandringskritiker och SD-väljare, som säkerligen tror att Sverigedemokraterna står för en mer radikal politik än vad de egentligen gör. Partimedlemmar och aktivister från Näste 1 bestämde sig därför för att åka dit och se om de inte skulle kunna ragga upp några av raggarna!

Efter en kortare församling strax utanför staden så begav sig dagens deltagare in mot Norrtäljes centrum för att leta upp parkeringsplatser, vilket ändå fick sägas gick smidigare än förväntat med tanke på mängden människor som rörde sig i staden. Den runt 20 man starka gruppen började traska genom staden för att ta sig fram till själva festivalområdet, som låg nere vid hamnen.

Längs vägen passade man på att påbörja utdelningen av Nordiska motståndsrörelsens nya valtidning, som innehåller kortfattad information om hur och varför man bör lägga sin röst på oss den 9 september. Responsen var god redan från början, då många valde att ta en tidning då den erbjöds.

Vissa var till och med väldigt entusiastiska över att få träffa representanter från Motståndsrörelsen. Ett par unga män som stod och diskuterade med ett par män från SD brast ut i glädjetjut när de insåg att det var motståndsmän som kom gående längs gatan. De tog emot varsin tidning och började tala högt om hur bra Motståndsrörelsen var. Så glada var de att de till och med försökte förmå männen från SD att ta emot en tidning. Huruvida de gjorde det hann dock undertecknad inte se, då den större delen av gruppen redan var på väg ned för gatan.

När gruppen började närma sig den park där festivalen hölls så visade det sig att området var avspärrat och att det krävdes biljetter för att få tillträde dit. Det verkade dumt att betala inträde för att sedan riskera att bli utslängda från området relativt omgående. Ansvarig på plats bestämde därför att den stora gruppen skulle delas upp i två mindre. Den ena skulle stanna kvar nere i centrum, medan den andra skulle röra sig runt i staden och dela ut propaganda.

Båda grupperna rapporterade att responsen var övervägande god. Uteserveringarna i staden verkade vara mestadels fullsatta. Många som satt och åt eller drack något svalkande i värmen tog gärna emot en tidning att bläddra i till maten. Ibland när man har offentliga flygbladsutdelningar så får man se cyklister ta emot ett flygblad i farten när de cyklar förbi, men den här dagen så fick åtminstone jag se mina första bilister som tog emot en tidning genom sidorutan medan de cruisade runt i staden!

När klockan började närma sig 17 så upptäckte en av grupperna att avspärrningarna kring parken var hävda och att inga biljettkontrollanter längre fanns på plats. De beslutade sig därför för att gå in i parken och dela ut tidningar till folket därinne.

När gruppen började närma sig scenen kom en man springandes bakifrån och skrek något i stil med ”Ni får inte vara här inne!” samtidigt som han tog tag i en av dagens kvinnliga deltagare. Då blev han direkt bortknuffad och tillsagd att han inte skulle ta tag i våra kvinnor. Genast dök det upp ett par män till som även de verkade vara adrenalinstinna och övertända. Innan vi hann förklara att områdets avspärrningar var hävda, och att vi därför hade rätt att komma in i parken och dela ut vår valinformation, verkade männen ha fått för sig att de rent handgripligen skulle köra bort oss därifrån. Ett smärre gruff uppstod, men det var föga mer än några knuffar och dragningar fram och tillbaka. Situationen var således inte särskilt våldsam och lugnade efter några sekunder ned sig igen.

När gruffet pågick kunde man dock höra att sångaren som stod på scenen ropade ”Slagsmål bredvid scenen!”. Något som fick ännu fler – förmodat alkoholpåverkade – män att springa dit för att lägga sig i och ”hjälpa till” i det bråk som mer eller mindre redan var över. Nu utbröt mer av ett slagsmål. Folk slogs, sparkades och brottades på marken. Ordningsvakter och poliser kom snabbt till platsen och gick emellan. De riktade naturligtvis in sig på att hålla fast den part som hade försvarat sig, alltså Motståndsrörelsen, och lät männen som anföll gå fria. Vad som hade hänt verkade dock reda ut sig efter en stund, då alla motståndsmän till slut kunde gå från parken gemensamt efter klartecken från polisen.

En man verkade bli så glad av Motståndsrörelsens valtidning att han brast ut i spontan dans.

Strax därefter så avrundades aktiviteten för den här dagen. Tyvärr så blev det en tråkig avslutning på en annars trevlig dag. Överlag så verkade Motståndsrörelsens närvaro i Norrtälje vara väldigt uppskattad, något som inte minst märktes på hur många människor som ville komma fram och skaka hand, vilket inte är allt för vanligt i andra sammanhang.

Se till att ansluta dig till Nordiska motståndsrörelsen och kämpa för de nordiska barnens framtid du också!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Slipsen
Nybörjare
Slipsen
2 år sedan

Det gjorde ni bra kamrater!
Kämpa på!

Den-Kristne
Nybörjare
Den-Kristne
2 år sedan

Etniskt homogent också. Chanserna till partistöd ökar.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan

Jaså var det så här det gick till? Det var en utförlig och en lite vardagsgruffig beskrivning. När man läste Norrköpings Tidnings extremt korthuggna notis fick man lätt för sig att flera onda nazister gick till våldsam nazistattack och spred skräck omkring sig.

Lika bra att slänga Norrköpings tidning på sophögen. Man kan förstå att de vill skapa sensation för att ha några nyheter att komma med men lögner har i de flesta fall korta ben.

David
Nybörjare
David
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Det gör du helt rätt i. Norrköpings tidning ägs av ”SUNDINS STIFTELSE/ERIK OCH ASTA”. Dom äger även alla andra tidningar i Norrköping. Både tidningar och radio på Gotland, Hälsingland, Uppsala nya tidning och enormt mycket mer. Många lokala kommersiella radiokanaler drivs av bolag kopplade till koncernen. En riktigt vidrig mediakoncern som driver dom flesta bolag med noll eller minus resultat och alla vinster flyttas runt och upp i stiftelsen där insynen är minimal. Dom styr all media på Gotland t.ex och säkerligen på många fler orter i Sverige. När man börjar syna lite på deras organisationsstruktur så inser man att… Läs mer »

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Fredrika

lögner har i de flesta fall korta ben

Det är ett bra talesätt, men det finns tyvärr 6 miljoner lögner som får längre ben för varje år som går.

David
Nybörjare
David
2 år sedan
Reply to  Karl A

Min uppfattning är att benen blir kortare på dom 6 miljoner lögnerna.
Människor som aldrig varit revisionister har börjat ställa frågor och jag anser att det är till stor del är medias eget grepp som ligger till grund då dom gått på hårt med sin kampanj angående ”faktagranskning”.
När man börjar syna fakta så vacklar folkets uppfattning och dom öppnar ögonen inför den största lögnen i historien.

Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
2 år sedan
Reply to  Fredrika

https://www.norrteljetidning.se/logga-in/annu-ingen-misstankt-for-nazistbrak-pa-american-car-show-polisen-hoppas-fa-bilder-fran-vittnen

Pratar vi om Norrköpings- eller Norrteljetidningar? 😉

Egentligen spelar det ingen roll. Man ska naturligtvis inte sponsra någon fiendemedia med pengar överhuvudtaget. Att läsa fiendens propaganda alldeles gratis tycker jag däremot är bra. Man lär sig deras argument samt lögner/överdrifter och läser sedan enkelt mellan raderna även vid de tillfällen man inte har någon alternativ informationskanal.

David
Nybörjare
David
2 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Precis som du skriver så spelar det ingen roll. Norrtelje tidning är Mittmedia och dom har tydligt markerat vart dom står.

Jag läste bara Norrköping i svaret och mitt agg mot NTM drev på.
NTM låser ofta allt bakom betalväggar och det gör dom ännu mer vidriga.

Gunnar
Nybörjare
Gunnar
2 år sedan

Jäkla trist när det blir så här med potentiella sympatisörer. Hur som helst är jag helt övertygad att ni agerade helt korrekt och som det låter gav ändå aktionen betydligt fler sympatisörer än motsatsen. Kämpa på Näste 1 – ni utgör frontlinjen!