Mysfredag med Radio Regeringen: #52 Hakkorsupprop, 1 maj och Mia Andréns artikel

RADIO. Radio Regeringen sänder klockan 19:00 ikväll sitt fredagsavsnitt där aktuella ämnen tas upp på ett lättsamt sätt. Mycket prat, skratt, diskussion och mys finns att vänta.

Ikväll sänder Radio Regeringen klockan 19:00 och denna mysfredag kommer en hel del intressanta ämnen att behandlas av Elin och Rebecca. Bland annat:

  • Mia Andréns senaste artikelMia Andrén författar välskrivna texter med mycket känsla och denna gång handlar det om hur det är att vara kvinna i ett mångkulturellt och folkfientligt samhälle.
  • F! vill finansiera folkutbytet med höjda skatter – Föga förvånande fortsätter F! Med sitt verklighetsfrånvända ställningstagande om främlingsinvasionen och föreslår att man höjer skatterna för att kunna pressa in ännu fler främlingar i vårt land.
  • Samåkning till 1 maj-demonstrationen – Många som Elin och Rebecca pratar med tror att det är svårt att ta sig till demonstrationen i Falun. Damerna reder ut det hela, visar vägen och erbjuder guidning för att underlätta.
  • Flygbladskampanj – återta makten från globalisterna! – Det nya flygbladet diskuteras.
  • Globalisterna som styr – Nordiska motståndsrörelsens ledare, Simon Lindberg, presenterade i denna artikel fyra av världens härskare.
  • Hakkorsuppropet – Feministen Sandra Grehn gnäller om det konstverk som föreställer ett hakkors. En namninsamling har startats av uppmärksamhetssökaren och damerna i Radio Regeringen diskuterar artikeln.
  • Ny ”Veckans Granskning” från Granskning Sverige – Damerna har valt ut ett nytt telefonsamtal som kommer att spelas upp i sändning.

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488. Du kan lyssna på livesändningen på Radio Regeringens hemsida eller på Spreaker.com.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Om du önskar att donera specifikt till Radio Regeringen; glöm inte att märka din donation med ”Radio Regeringen” eller ”RR”.
Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profitsserveimage

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om