Mussolinis barnbarn i Twitter-krig med Jim Carrey

UTRIKES. Alessandra Mussolini tycker att Jim Carrey borde sluta attackera hennes farfar Benito och i stället fokusera på amerikanska missdåd.

Den fascistiske ikonen Benito Mussolinis barnbarn Alessandra Mussolini – idag EU-parlamentariker för partiet Forza Italia – tycker inte att den amerikanske politiskt korrekte komikern Jim Carrey är särskilt rolig. Detta efter att Carrey tweetat ut bild han ritat med en tillhörande våldsbejakande text.

Efter att ha kallat amerikanen för ”ett svin” ger Mussolini tips på andra saker som han borde rita. Bland annat behandlingen av landets indianer samt en exploderande atombomb.

Alessandra Mussolini tar alltid sin farfar i försvar och säger sig även komma att polisanmäla stötande inlägg angående honom. Vilken effekt det kommer att få på sociala medier som behandlar antivit rasism och antivit uppvigling med silkesvantar medan fredliga och provita konton stängts ner en masse återstår att se.

Källa:
Why not draw US crimes? Mussolini’s granddaughter rips Jim Carrey over sketch of fascist dictator

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

17
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
nordboJimmy ThunlindDissidentGrottbjörnenErik Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Har ofta lekt med den tanken att efterkrigets italienska fascister är trofastare än tyska efterkrigsnationalsocialister. Det kan vara så att de allierade hängde de flesta?

Fredrika
Medlem

Den fascistiska rörelsen har växt sig ganska stark i Italien. Jag vill själv inte ha hit någon fascism men de kanske kan inspirera tyskarna att ta tag i sig själva och börja kämpa för en egen nationalsocialism?

Grottbjörnen
Medlem

det är väl inga identiska ideologier men är det så stor skillnad egentligen? har aldrig satt mig in i det, men fascister är väl (i teorin) en sorts nationalsyndikalister?

Jimmy Thunlind
Redaktör

Jag skrev lite om skillnaderna i denna artikel: https://www.nordfront.se/vad-ar-fascism.smr

Grottbjörnen
Medlem

intressant, tack!

Erik
Medlem

Tyvärr var det Mussolinis idioti som ledde till förlusten i Ryssland mot Sovjet. Så Benito var inte direkt en klok ledare, men det gör så klart inte Jims inlägg mindre korkat heller.

Grottbjörnen
Medlem

alternativet hade varit att göra som spanien och isolera sig, Italien deltog ju iaf. i kriget mot marxismen, det är ju mer hedervärt att delta illa än att inte delta alls.
sen bortsett från kriget så gjorde ju mussolini många riktigt bra saker inrikespolitiskt, jag gillar den italienska fascismens framåtanda skarpt

Erik
Medlem

Orsakar man den tyska sidans förlust mot Ryssland genom att helt meningslöst attackera Grekland, och tvingas hjälpas ut ur knipan vilket fördröjde Tysklands invasion av Ryssland med 5 veckor, något som räckte för att sabotera hela det företaget, kmr jag räkna dig som korkad. Så Mussolini var knappast en man av skarpt intellekt, sannerligen utan uppfattning om sin egen militära makt eller förmåga. ”alternativet hade varit att göra som spanien och isolera sig,” Nej, Mussolini borde ha lydit ordet från Tyskland eller andra vettigare militära ledare. Uttalanden av stollen vittnar om att han ville åt ära genom krig, varesig han… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

ja men mycket av förlusterna var ju tack vare primitiv utrustning snarare än inkompetens, Italien var ett U-land när fascisterna tog över, men ja kriget mot Grekland var idiotiskt planerat, frågan är ju dock om inte Grekland hade gått med på de allierades sida förr eller senare ändå

Erik
Medlem

Det går ju att spekulera i Grottbjörnen, men jag skulle då komma med ett motförslag: ett framgångsrikt invaderat Ryssland hade gett en så enorm mängd frivilliga ryssar och andra östblockare, plus materiel från den ryska sidan, att ett Grekland hos de Allierade inte spelat någon som helst roll.

Erik
Medlem

En video där Mussolinis invasion och den tyska invasionen av Ryssland klargörs lite, och varför det som Mussolini egoistiskt nog valde blev förrödande för krigets goda makter: How the USSR Could’ve Been Defeated – https://www.youtube.com/watch?v=uIjxH7DhOVU

Vera
Medlem

Att Tyska SOLDATER hade större mod och försvarsvila, att Italien skulle hållit sig utanför är sant – men NU talar vi om EFTERKRIGSMENTALITETEN. Många italienska motståndsmän som kämpade MOT Amerikanerna EFTER ”krigsslutet” avrättades medan den tyska militären lät sig svältas till döds i fångläger. NU är det tyska folket hjärntvättad och deras självförnedring vidrig. Så vidrig att de tillförordnade gravskändningar. (Hess familjen t.ex.) Inte bara myndigheterna utan även folket i Wunsiedel tyckte att denna handling var bra. Ursula Haverbeck m.m. är värda all högaktning som i detta hjärtlösa land orkar kämpa vidare för sanningen.

Erik
Medlem

Italien kom lindrigare undan och det märks i dag, det är helt klart. Det betyder dock inte att Mussolini skall höjas till skyarna som någon italiensk version av Hitler. Det är en sak många gör och just det jag opponerar mig emot (inte den nutida italienska motståndskraften- och viljan). Många tror att Hitlers allierade var av samma kaliber som mannen själv. Det är fel. Man får ännu mer respekt för Hitler när man inser att andra nationer drogs med ledare som gärna offrade andras liv för sin egen s.k ära, då i form av krig mot nationer av liten vikt… Läs mer »

Dissident
Medlem

Alessandra Mussolini – skådespelerska (Golden Globe-vinnare, samt nominerad till Academy Award), läkare/kirurg (magisterexamen), fotomodell, playboymodell, sångerska, (politiskt inkorrekt / fascist-)politiker, samt släkt med Sophia Loren (och Il Duce). Och trebarnsmor. (Det är sådana här personer som den systemkritiska rörelsen behöver fler av som förebilder!!) Samt en kvinna med eld i, minst sagt :D som inte skräder orden ang att stå upp för sitt fädernesland https://www.youtube.com/watch?v=pe2qqaNg8KA Här ser man henne, en halv minut in i klippet, gå upp i rasande eldtal och armhyttande anklagelser mot sodomiter, lögnare, landsförrädare, och femtekolonnare :) https://www.youtube.com/watch?v=jOEnUp1nYWw Vad mer kan man begära? :) Lite musik från… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

haha, bara i Italien

nordbo
Medlem

Vera och Jimmy är legitima – medans resten i tråden är tungviktare av internets begynnelse ..

nordbo
Medlem

Själv så är jag ingendera – man får jobba på det.
Alltså att vara mera på riktigt,och att bli mer teknisk kunnig. ;)