Muslimska grooming-gäng nu också i Nederländerna

NEDERLÄNDERNA. Det så kallade grooming-fenomenet har spridit sig till Nederländerna, där muslimska hallickar säljer unga nederländska flickor.

Sedan den första våldtäktsligan eller så kallade grooming-gänget avslöjades i Rotherham i Storbritannien för några år sedan, så har flera liknande fall avslöjats under åren. I början av året skrev Nordfront om att tusen brittiska flickor våldtagits av muslimska män i staden Telford i Storbritannien.

Nu visar det sig att samma fenomen förekommer i Nederländerna. Den nederländska tidningen AD har intervjuat Gideon van Aartsen från barnrättsorganisationen Terre des hommes.

van Aartsen säger att de muslimska hallickarna använder flera olika taktiker för att ”fånga” flickorna och tvinga dem till prostitution. Bland annat får med hjälp av sexdejtappen Tinder flickorna att skicka bilder av sig själva som sedan används för att utpressa dem. Vissa av flickorna har upp till tjugo ”kunder” per dag.

AD:s undersökning visade att 1 400 unga flickor används av huvudsakligen utländska och muslimska män. 89 procent av hallickarna är utlänningar och 60 procent har sitt ursprung i muslimska länder.

Källa:
Massive increase of groomed Dutch girls by mostly Muslim men

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KlausGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

Var är de nederländska männen? Sitter och experimenterar med flumdroger i nån källare?

Klaus
Medlem

Muslimska mäns förhållande till tjeier och kvinnor är hallick liknande. Efter de har köpt fruer (flickor) håller de dem som egna horor i harem. Det är något de marxistiska Talmud-Kalergi-ockupationspolitikerna tycker om, mångkulturidioter röstar för och polisen försvarar dem.